@
MCZ (27.08.2017 21:51): Předně díky za podrobnější komentář, vážím si toho. Jasně, teď už je mi to mnohem jasnější.
Tohle jsem určitě nechtěl naznačovat, bral jsem to stylem co by kdyby, protože běžně nečekám rychlou, nebo vůbec nějakou odpověď.
Trollové zde mi přijdou spíše vtipný, ale chápu, že to někomu může lézt na mozek, zvlášť, pokud se to snaží nějak řešit, ale přesto z pozice moci nemůže občas vlastně nic korektního udělat. Na jiných webech je to mnohem horší, dovolím si říct jak uživatelskou základnou, tak asi i moderátoři, pokud tam jsou, trochu na nějaké usměrňování rezignovali.
K problémům se zbytkem uživatelů, co se nesnaží pouze provokovat, je imho nejužitečnější právě ta diskuze. Jedině tak se věci vyjasní i dojde k vzájemnému pochopení. Myslím, že to taky všichni nejvíc ocení. (Btw na Wikipedii diskuze funguje při rozhodování namísto klasického hlasování, což se jeví jako mnohem kvalitnější forma, protože rozhodnout se pro/proti dokáže prakticky kdokoliv jen minimálně informovanej, ale vypotit byť jedinou větu už něco stojí. je tedy pravda, že se tam nerozhoduje o politice, ale spíš o nějakých směrnicích nebo jestli ponechat/smazat/změnit informaci a k tomu plno lidí nebude mít, co říct - taky jsem se zatím nikdy nezapojil)
Tohle se mi taky jinde stává, typicky nějaké politicky zaměřené diskuze, kterých je všude na netu mraky (jestli je tedy ostatní nazývají "diskuzemi"). Taky mě to občas přestane bavit a trochu emocionálně, ale zcela vědomě a "záměrně" napíšu někomu trochu míň korektní reakci. S tou Daysi se šlo samozřejmě ještě rozmlouvat, ale jak už jsem napsal, asi už jí to celkově nebavilo nebo to zkrátka přišlo ve špatnou chvíli a určitě by si to nikdo neměl dávat za vinu.
@
SilentWolf (28.08.2017 14:14): Jo o tom profilu vím, dá se na něj kouknout ještě přes Web Archive.