Mno, že tu je ale emocí, tak se k tomu banu našeho milovaného Coldplaze taky netrolsky vyjádřím.
Nebyl rozhodně žádný umírněnec a přímo vyzíval k nepříjemným textům, takže se moc divit nedá, na druhou stranu si myslím, že když už admini něco nakousli s tím že později dají vědět proč, tak by se to mělo dodržet, už jen kvůli tomu že si myslím že si komunita zaslouží vědět, za co byl její člen zablokován, Tak si holt počkejte no, pokud se mlčí kvůli nějakému vyšetřování, pak je to naprosto pochopitelné. Nechal bych si výřivé kecy o tom jak admini něco nezvládají z hlediska PR, že tu jsme milovnící bulváru (wtf), nebo hádky o tom, jestli to máme právo vědět nebo ne, když admin jasně napsal, že za čas se důvod dozvíme.
Osobně na dotazy ohledně jeho banu pohlížím jako na popichování, vtípek, neb si musíme prostě počkat, no...
@
Flowerpot (15.12.2019 23:10): Máš pravdu, psal jsem to z gauče.
@
samorost (15.12.2019 19:11): Nemá smysl si psát s neurotickým egocentristou, ničeho nedosáhneš.
Mimochodem mi byl u hry smazán příspěvek, kde jsem napsal "Kretén" a teď se podržte, nepsal jsem to na jinou osobu, nýbrž na sebe, že jako že já jsem kretén... Tak tedy díky zahalenému hrdinovi za mou ochranu před internetovým sebepoškozováním! ♥