Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o DH

@John Mirra (18.07.2020 21:24): Tyjo, teď koukám, že jsem úplně zapomněl na své desetileté výročí! U mě je to teď přesně 10 let a 20 dní od prvotní registrace. Neskutečný!

Jediný web, který za to fakt stojí btw. :) Díky!
Koukám že 31.7. tomu bude na den přesně, bezmála, téměř... 10 let, co jsem tu registrovaný!

A jelikož zítra odjíždím, tak nevím, zda bych se mohl 31.7. přihlásit, tak to říkám takto s předstihem :)

Díky za jednu z mála stránek, na kterou mi stálo za to se registrovat a na kterou chodím rád a pravidelně! A občas i něčím malým přispěju :)

Jsem tu samozřejmě déle, cca dva roky jsem sem chodil bez registrace, ale tak co už :)
@Fritol (15.07.2020 21:34): každý místní příslušník elity (definuj elitu) začínal jako plebs. A jakýkoli příslušník plebsu (definuj plebs) se může stát příslušníkem elity a teoreticky i naopak. Nenávist podporují mimo jiné rozličné projevy hlouposti vyskytující se napříč spektrem komunity bez ohledu na pozici v bodové hierarchii.
Myslím si, že uživatelé s takovym počtem bodů na nich celkem lpějí a nechtěli by se jich zbavovat (je to vlastně kromě achievementů jediný důkaz, že něco dělali) :)
@Kwoky (15.07.2020 20:53): To by neslo. Ale volna tvorba cen mezi uzivateli by sla, mozna by to pak byl uplny databazovy bitcoin. A Memphis by si mohl tady otevrit online shop s avatarama a skinama do profilu (mozna i Alza by to nakonec brala)
@Red (15.07.2020 20:28): A to je jumas takovej hodnej kluk, ale už 11 let po sobě tisíce bodů bere a další tisíce, desetitisíce berou, jazzové a jiní :) Myslím, že není třeba Milouše zas křísit, spíš víc makejte ;)
V rámci zachování bodové spravedlnosti by se měly body vynulovat, případně přerozdělit!
@jazz1 @Jumas To se vám to hezky sešlo, gratuluji! Když jsem bodový systém nastavoval, bylo těžko představitelné, že se na tyto mety někdo někdy dostane, díky za váš přínos DH!
@samorost (14.07.2020 11:45): To už je skoro rok dozadu (God), ovšem, a s August15th si už značně v historii :)).

Minulý rok byl kritický, a ubylo více uživatel - na druhou stranu, někteří se následně i vrátili.
Gratuluju jazzovi k zisku neuvěřitelných 30000 DH bodů. V tomhle desetiletí nebude moc lidí, kteří se na takové číslo vůbec dostanou. Jsme rádi, že tě máme ;)
Gratuluji Jumasovi k dosažení významné mety 20000 DH bodů. Pěkný počin. Jen je malinko škoda, že se to nepodařilo synchronizovat s 20000 hrami na DH (zřejmě o pár měsíců).