@
pajmič (15.02.2021 12:05): Ten Mass Effect je pozastavený naschvál, kým nebude o hre viac informácii. V tomto stave je profil neschváliteľný. Nie je to teda o tom, že by sa ignorovalo schvaľovanie.
@
H34D (15.02.2021 14:32): Ale v tom prípade si, pokiaľ si pamätám do nahlásenia uviedol aj nové informácie, ktorými sa nahradili staré, nie? To je správny postup.
@
Garret (15.02.2021 11:12): Skúsim v skratke.
1. admin/mod nevidí koľkokrát bola zaujímavosť upravovaná alebo nahlasovaná, archív zmien majú len profily hier a vývojárov.
2. osobne som sa čudoval, že niekto ako Garrett, ktorý tu nie je prvý deň pridal takú odfláknutú nedokončenú zaujímavosť. Predsalen, ide o faktickú zaujímavosť, no chýba zdroj (ale odniekiaľ si to musel zistiť) a chýba druhá polovica informácie. To je z mojej perspektívy jasná nekvalitná zaujímavosť, pretože človek sa nedozvie ani celú informáciu a nemá si to ani prípadne kde pozrieť.
3. Ak je taká zaujímavosť nahlásená a následne zrušená a je aj udaný dôvod prečo a čo tam chýba (bez udaných dôvodov by ani admin/moderátor zaujímavosť nerušil), tak nie je predsa problém ju znova pridať. Hlavne ak sa jedná o DVA riadky textu.
4. No a pluská už vôbec sami o sebe nehrajú rolu v tom, či je zaujímavosť opodstatnená.
@
Gordon (15.02.2021 08:38): Ty si to strašne predstavuješ ako Hurvínek válku a vyvodzuješ závery o niečom, čo si nikdy nerobil alebo nevidel. Schvaľuje sa a kontroluje sa veľké množstvo hier, úprav hier, vývojárov, nahlásených zaujímavostí, videí a odkazov. Nie, že by som sa tu musel zodpovedať, ale za posledný mesiac som upravil cca 15 nahlásených zaujímavosti a zmazal presne DVE zaujímavosti. Obidve zaujímavosti tu vyvolávajú shakespearovskú drámu o niekoľkých dejstvách, ako by šlo o niečo životne dôležité, napriek tomu, že vlastne úplne legitímne nespĺňajú kritéria kvality a ešte sú tieto kritéria aj uvedené autorovi pri zmazaní.
Admini tu nie sú na to, aby zlé zaujímavosti (príklad tej od Guldyho) prerábali a googlili informácie, lebo ľudia to odflákli alebo nerozviedli dostatočne (nehovoriac o tom, že som sa už stretol aj s negatívnou reakciou človeka nasraného preto, že "čomu upravujem JEHO zaujímavosť"). A tu nejde len o mňa, ale o celý tím. A to s tým stripom v sekcii o akciach fabuluješ. On sa xkrát pokúšal pridať návrhy, ktoré boli vyslovene zlé a xkrát mu boli vrátané a nepomohlo to. Uznal, že jednoducho nie je ten typ človeka, ktorý by vedel písať popisky (na tom nie je nič zlé). Ale ty si sa samozrejme aj tam musel ozvať ako miestny brouk pytlík, hoci si opäť do toho nevidel a ani nepoznal kontext. Ty tiež píšeš dosť zbrklo a napr. vôbec si po sebe nekontroluješ gramatiku. Skôr než budeš radiť a hodnotiť druhých bez toho aby si poznal kontext a informácie, mohol by si fakt začať u seba. Na druhej strane máš pravdu v tom, že áno, ty si guldyho zaujímavosť prepísal a zrazu zaujímavosť bola relevantnou zaujímavosťou, ale viacero miestnych malo radšej drámu, než aby reálne vyriešilo to, čo ju vyvolalo. A hlavne nerozumiem tomu, ako je tak brutálne demotivujúce pre niekoho, keď mu niekto s oddôvodnením zmaže DVA RIADKY TEXTU.