@
Gordon (17.03.2023 16:45): zajímavé, že jsem tě donutil se takhle rozepsat.
Já mám nadhled k něčemu, k něčemu nemám nadhled vůbec žádný. A to například k argumentačním faulům a obecně zlému úmyslu. Nechápu tu tvojí drzost mi vyčítat, že páchám nějaké argumentační faux pass, když to byla věc zcela záměrná, abych poukázal na nevhodnost tvého argumentu, který byl argumentačním faulem ad hominem, navíc z jiné diskuse.
Tvoje citace je a byla nepřesná. Tys to psal stylem, že mluvím obecně o všech zkrátkách. Já mluvil o konkrétních třech zkratkách. To je to o čem mluvím, že neumíš číst. Respektivě umíš, ale vybíráš si z toho vždy jen něco. A takle to nejde dělat. V takovou chvíli já nemám zájem diskutovat. Respektive diskutuju, ale jsem úplně zbytečně nasranej, což ti asi dělá radost.
Například bych do těch zkratek, které ztratily onen "cool" status zařadil nejvíce "rofl". To zmizelo úplně. A samozřejmě bys mohl hned napsat, že tam, kam chodíš zrovna ty, se to denně používá.
A když bych měl být jako ty, a používat argumenty osobní, tak je ti prej 26 let, máš nejspíš trošku zkreslenou představu o tom, co se používalo na internetu v roce 2005, když ti bylo osm a jak moc. Mně bylo šestnáct a jel jsem v tom nejvíc. Tehdy byly v kursu hlavně diskusní servery. A tam je úplně jiná kultura než na sociálních sítích. A pamatuju si, že tehdy takřka nebylo možné najít příspěvek bez lol, wtf, rofl nebo imho. Dnes to už tak není. Já uznávám, že moje pozorování je dost zkreslené, to je každého člověka. Taky pozoruju, jak mluví současná mládež, a i to vnímám.
@
Pluto (17.03.2023 17:00): však já nechci, já jen reaguji :-)