Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

@KRoman47 (21.10.2013 19:30): No to je asi tak, jako omezili aspon si to myslim ty klice na humblu, ze nekdy tam jsou zvlast a nekdy jako jeden..Pac, ze jo nakoupim si 200 klicu za pakatel a pak je budu prodavat za nejakou cenu.

@pipboy (21.10.2013 19:32): Tak minimálně je plus v tom, že je elektronická varianta pro majitele té papírové zdarma, takže už není potřeba někde uchovávat archivní díly, když se člověk nechce zbavovat něčeho, za co si zaplatil a rád by si někdy zpětně prohlédl. =)
@FildasCZ (21.10.2013 19:21): Ale vydělávat na něčem, co vzniklo primárně jako charita ... to už chce být tedy hodně drzý. Kvůli takovým kreténům pak EA přehodnotilo bonusy a jestli to bude pokračovat, tak i do budoucna určitě budou podnikat další kroky, co toto budou mít za úkol omezit. Samozřejmě to nějak omezí i normální lidi, kteří si to kupují.

Jinak koukám, že Level je nově v elektronické verzi, po tom jsem volal i já. A jestli zůstane i zvýhodněná cena 79Kč, tak v kombinaci s nějakou pro mě zajímavou plnou hrou si určitě někdy koupím a pročtu někdy na tabletu. Co na to ostatní tady?
@KRoman47 (21.10.2013 18:16): Jistěže to mají z bundlů za dolar. Kamarád si to kupoval taky a dostal Mirror's Edge. Bylo to hned po Origin Bundlu, takže by to musela být moc velká náhoda kdyby to bylo od jinud. :) Zlodějina prostě.
Kdo ví ale, co v tom náhodném Steam klíči může být a odkud to mají. Jestli nakupovali hromadně nějaké balíky her po jednom USD a teď je střílí jako náhodné za 50Kč, protože jinak by je nikdo už nechtěl, páč si je sám každý mohl vzít v balících, tak to by byl celkem hnus.
Na přednášce mi spolužák okazuje web key4you s naprosto úžasnou nabídkou Náhodný Steam klíč pouza za 50,-!!! Nonekupto! tak teda si jeden klíč koupím, žhavím steam, horlivou rukou vkládám do formuláře... a! .... a!! .... a vlastním Dream Pinball 3D!!! whůů Lepší jak Sportka
Tak jsem dnes za slechu ve vlaku hovor tak 16i letých kluků (+-) a jeden povídá: "no a von hrál to... jak se to... jak tam třeba máš to eLko a musíš to skládat k sobě"... zajímavé. Očividně je pro tuhle generaci Tetris něco, čemu nemohou přijít na jméno :)
Hral jsem nhl 2013 na xboxu 360 a ptam se, jelikoz jsem to nezkoumal da se najak nastavit rychlost hry ? (majitel tvrdi, ze ne)
A jestli ne tak je to skoda .Na starem xboxu to melo smrnc :D
@Victor (20.10.2013 10:25): Tak to netuším, takovou informaci jsem ještě nikde neviděl, jen že to zpřístupnili někde v USA a snad Asii či kde, Evropa včetně ČR by snad nemusela být už za nějakou dlouho.
Hm, nejaky duvod, proc neni pridany (resp. nepridat) Deathmatch Classic od Valve? Vsechno ostatni, co drive byly mody (Team Fortress, Ricochet, Day of Defeat, Counter-Strike atd.) uz tu je...

Projizdel jsem svou steam knihovnu, nudil jsem se, tyhle kramy jsem dostal vsechny s HL1.
Ja v prvom zamestnani rok 1999, externa SCSI napalovacka, rychlost zapisu 2x (double speed) cize jedno CD pol hodinu napalovalo :-). Ale tehda to doma nemal nikto okrem tych co mali bohatych rodicov co bol tak 1% ludi.
@KRoman47 (18.10.2013 13:20): Jojo to by odpovídalo, zhruba v tý době jsem koupil nějakou super high cool vypalovačku co pálila asi 20x ale hlavně to mělo ochranu podtečení bufferu, to byla tehdy novinka a taky ta vypalovačka stála 10 táců. To byl snad nejdražší kus HW který jsem kdy koupil... :D
@KRoman47 (18.10.2013 13:20): A tak to já taky, jen přechod mezi CD a DVD vzbouzel hodně vášní. Například ve SCORE tehdá psali "u nás NIKDY nebudou vycházet hry na DVD, abychom nelimitovali ty, kteří nemají DVD mechaniku", která byla tehdy mastná. Trošku jim to nevyšlo :)
@Walome (18.10.2013 13:07): To já si pamatuji dobu, kdy bylo děsně cool mít vypalovačku na CD. xD Kompl jsem měl až později někdy v 6. třídě, takže to bude takových 14 let, to stálo snad 5 tisíc a pálilo to rychlostí maximálně 8x, na každé CD se pěkně čekalo, ty pomalejší snad i 3/4 hodiny a ještě občas podtekl buffer, takže z CD podtácek. Nostalgie.
@KRoman47 (18.10.2013 12:58): Rozumím tomu, naprosto - já právě taky neměl nainstalovanej vypalovací SW a onehdá chtěl někdo něco vypálit a já se od srdce zasmál. Osobně teda do DVD mechaniky strkám sem tam hry, protože občas koupím nějakou tu krabicovku. Si vzpomínám, jak mít DVD vypalovačku bylo jednu dobu děsně cool :)
@Walome (18.10.2013 12:46): To jo, já tak jednou měl cosi vypalovat mámě a uvědomil jsem si, že posledních 5 let nemám na to ani nainstalovaný program a po přechodu na legál/free ware jsem bádal, co vlastně použít, eh. Jinak zlatý Steam, dám stahování, nějaký widescreen fix, podělá se to, prostě dám ověřit a dostáhne se pár MB znovu. Podělám to u hry z DVD a už musím celé přeinstalovávat, takže k tomu poslouchám ještě ten šílený hukot mechaniky... tuto prehistorickou věc už zase dlouho nechci použít. xD
@KRoman47 (18.10.2013 12:25): Hezky :) To já musím přiznat, že tam občas něco přece jen strčím, ale taky to už není jako dřív. Onehdá jsem měl v pc vir a našel jsem rady vypálit CD s antivirem a strčit ho do postiženého pc. Uvědomil jsem si, že jsem dlouho nic nepálil a dlouho jsem neviděl prázdný CD/DVD nosič... a ani jsem se k tomu teda nevracel :D
Hah, tak po roce a půl, co mám nový počítač, snad poprvé používám DVD mechaniku! Když nepočítám instalaci Windows 7. =)
Hm, tak muj tip je, ze Half-Life: (episode) 3 vyjde v prvnim ctvrtleti pristiho roku a vyjdou k nemu DLC, ktere se budou odehravat paralelne s hlavnim dejem, ale na jinych castech planety a jejich protagonisty (pocitam s minimalne tremi DLC) budou Chell z Portalu, Shepard z Opposing Force a v ramci co-op multiplayeru ty dve vedkyne z HL: Decay:-P