Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

Já teda taky doufám, že hry s GFWL budou fungovat pořád, protože jinak si už asi nikdy nezahraju GTA 4, což by mě teda celkem mrzelo.
Není to tak, že by GFWL měl offline fungovat navěky? Když jsme hrával záložní kopie tak jsem si prostě vytvořil offline účet a všechno jelo. Problém bude s taháním DLC, ale to jsem měl jen u Bioshocku 2 a to se vyřešilo přechodem na Steam. Mulťák snad na ničem s GFWL nehraju.
Tohle neni moc můj styl, ale po letech shánění se musím pochlubit :) Dva velké resty v mé sbírce jsou moje díky Abelovi a já mu tímto děkuju za kšeft.
@montana (23.06.2014 20:28): Ono vůbec si myslím, že MS nemůže tu zhovadilost GfWL jen tak utnout, aniž by přenesly i některé své známější značky někam jinam nebo je alespoň rozchodili bez nutnosti být připojen vůbec k nějaké službě. To máme Gears of War, Insanely Twisted Shadow Planet a tuny dalších, které mi rukama ani neprošly. Těžko si MS může dovolit to všechno hodit do vody podobně jako to udělal GameSpy :)
@Garret (22.06.2014 23:15): Zvláštní, že by někomu vadila hudba u Colussus slyším prvně - bez výrazného podkresu, který tvoří polovinu dojmu, by SotC působilo asi značně nekopletně podobně jako by tomu bylo u Journey či Dear Esther. Proto asi také tvůrci možnost ztlumení hudby nezakomponovali :). A kamera, i ovládání, mi přijde jako velmi pohodlná, zvláště v porování s takovým MGS3 - nicméně na zvyknutí si to chce přečkat tak do třetího, čtvrtého kolosa, pak by vše mělo přejít přimo do rukou.
@Drolin (22.06.2014 22:59): při prvním titánovi ještě jakštakš, ale při druhém už mi to lezlo na nervy. bohužel vypnout nejde, takže to vypadá, že volume bude na minimu, dokud na tom nezničím ovladač a neposunu to k ledu nadobro...
to opravdu nejde ve Shadow of Collossus vypnout hudba? když už se člověk přenese přes příšerné ovládání a kameru, tak to ztroskotá na takové prkotině...
Jak se prosim jmenuje ta nedávno vydaná "FPS", kde psaním zabíjíte zombíky?
Jde někomu odebrat hry ze steam listu z oblibenych ? To nejde aktualizovat ani na steamu ani pres stranky hry odstranim a po nacteni je tam mam zas
Heh, asi uz zacinam senilnet - prihlasim se na Steam a koukam, ze vpravo nahore v steam wallet funds sviti nejaka moc nizka cifra - ja ze kdo mi to vyraboval finance a az po par vterinach mi doslo, ze za to muzou The Stanley's Parable a AOE II HD ze vcerejska... lepsi uz letos nic nekupovat, kdyz mam jeste zasobu ze zimnich slev. Nastesti i wishlist docela proridl.
OPERATION: Everyone Work as a Team
Green = Saturday 21st + Thursday 26th

submitted 10 hours ago * by DayZ_slayer

Operation EWT! Green team will be crafting everything today and on thursday, try to spread this around.

19th - PURPLE - Thursday

20th - RED - Friday

21st - GREEN - Saturday

22nd - PINK - Sunday

23rd - BLUE - Monday

24th - PURPLE - Tuesday

25th - RED - wednesday

26th - GREEN - thursday

27th - PINK - friday

28th - BLUE - saturday

Lepší plán na Steam Summer Adventure asi nevymyslíme :-)
@Danny (21.06.2014 22:43): Ani ne. Vzhledem k počtu her, které mám ve vlastněné a chci si zahrát zároveň je o zábavu postarané. A poslední dobů jsem nejak přestal sledovat GOG asi bych měl začít.
Mám tu dva vítěze z minulého týdne Banshee (GTR) a MigTheDragon (HOARD), kódy máte v emailu, kdyby něco tak se ozvěte.

Do dalšího týdne nabízím hru ARMA II, jen upozorňuji, že se jedná pouze o základní hru, takže kdo by toužil třeba po DayZ modu, tak k tomu ještě potřebuje datadisk Opearation Arrowhead, který není součástí tohoto giftu. Druhou hrou v nabídce je mulitplayerová plošinovka Gun Monkeys. Gifty jsou tradičně přístupné pro členy skupiny DH100 do pátečního večera.

A ještě jsem ve svém bordelu našel dva kódy k první a třetí epizodě Penny Arcade Adventures. Ty nedávám jako steamgifty, vzhledem k tomu, že je to neúplné, navíc první díl se na Steamu už samostatně ani neprodává, jen jako combo s druhým dílem, takže si ani nejsem jistý, jestli ten kód bude funkční. Každopádně zájemci nechť se ozvou přes DH poštu.
Já dnes tahal jen titanfall...50GB :)

naštěstí za hodinu bylo hotovo, EA má rychlé servery
@LIUWIL (19.06.2014 21:33): jo já si myslím že hlavně ti provozovatelé webů se snaží přesvědčit všeljakými prezentacemi o smyslu té reklamy ty možné zájemce - aby si ti dotyční (hlavně firmy) tu reklamu u nich objednali - i když ty reklamy podle mě zaujmou jen malý/nepatrný zlomek lidí - a ještě menší si opravdu něco koupí, a někdy stejně jako u tištěné raklami na tabulích - někdy ani nevím na co ta reklama vůbec je.
co se týče facebooku - ten vůbec nepoužívám - nikdy jsem tam účet nazakládal
např: na kissanime - je addblock zakázáno ale alespoň jsou ty reklami okolo a do videa nezasahují - to si stejně přepnu na celou obrazovku.
@Walome (19.06.2014 16:18): tohle prosím nepřivolávej. pak youtube spadne u mě na kvalitu tv :(
Ad televizní vysílání:pokud nemáš ňákej systém co ti nahravá celej den všechny programy, aby sis moh pustit co tě opravdu zajímá, tak tv vysílání nemá význam. I s kabelovkou je to za ty prachy průser :)
Nevím jestli se s timhle temátem máme přesunout do kultury nebo o všem o ničem. páč tv je kultura o ničem :D