World Games - zajímavý projekt ve kterém by měly vznikat hry na základě starých legend a pověstí z různých koutů světa. První hrou je Never Alone, podle staré aljašské legendy o nekonečné bouři. Rozhodně mě to zaujalo, jen doufám, že to s tou první hrou neumře.
@ViRus (04.11.2014 18:21): já jsem tak happy že jsem se na ps3 verzi vysral a zahraju si to poprvé až hezky v glorious pc verzi :)
first person, 1080p,60fps, mody, mlask
Ty brďo, zážitkem úplně jiná hra. :D Ta střelba uzinou z auta mě dostala. Jak vystřižený z akčního filmu, hnedka ty honičky s policií vypadají záživněji a to jsem si myslel, že FPS a GTA nemůžou jít k sobě. Na to, že ty animace tam jsou ještě určitě nedodělaný placeholdery je to krutý. :)
@Jack_Dark (31.10.2014 09:32): bah, ten byl zrušen už před lety a od poloviny 2013 dělaj Arkane vlastní verzi komplet od začátku. Tý původní od Human Head se kvůli zmrdům z Bethesdy už bohužel nikdy nedočkáme no :( Potenciál tam byl enormní.
@mazar1234 (30.10.2014 16:47): V sedm by se to mělo spustit :) Ale je to Halloween, tak tam budou spíš jen strašidelné hry. I když ten Wolf by tam mohl být.