@Richmond (27.10.2015 16:41): Ja tam ziadne velke zlavy nevidim :-D.
Všeobecně o hrách
@Drolin (27.10.2015 17:57): Hm, to ani nevím, to hlavní totiž vrhá tak velkej stín, že vše ostatní není vidět :)
@Drolin (27.10.2015 17:57): Za 3 babky, když máš tu původní hru. Docela cool.
@Richmond (27.10.2015 16:41): Také mám z Pathologic radost :).
@Richmond (27.10.2015 16:41): A k...a!
Ty jo, na GOGu vybuchla veliká bomba!
@Richmond (27.10.2015 11:03): Pravdaže sú to zlé filmy a nový Tomb Raider asi nebude o nič lepší, ale tá herečka by ma potešila, dobre sa na ňu pozerá :)
@Maximus (27.10.2015 10:22): Jen asi 30 minut neplánovaného shlédnutí jedné filmové adaptace Lary Croft mi málem způsobilo duševní kolaps. Pro mě to snese i srovnání s "oblíbeným" pořadem Hrajeme s Alim, kterýžto má tuším 8% na CSFD. :))
http://www.hrej.cz/novinky/2015/10/26/vy ... la-luddington-37621/
Crystal Dynamics chcú aby hrala filmovú Laru Croft Camilla Luddington. A ja sa prikláňam na ich stranu. Ten jej hlas je hrozne fajn a telo má tiež pekné, čo párkrát ukázala v Californication :)
Crystal Dynamics chcú aby hrala filmovú Laru Croft Camilla Luddington. A ja sa prikláňam na ich stranu. Ten jej hlas je hrozne fajn a telo má tiež pekné, čo párkrát ukázala v Californication :)
@FildasCZ (26.10.2015 04:24): Áno to je presne ono. Je to pre obidva diely Descentu.
@mazar1234 (25.10.2015 22:52): Myslíš tohle Rebirth ?
@Richmond (25.10.2015 08:18): Tak nejaky super-OP predmet co zabija 5 bossov na 1 ranu na 100 policok by mi prekazal, ale zase az tak horuce to nie je a o ziadne cheaterske bonusy tu IMO nejde takze by som to moc neriesil.
Rozhodne sa nejedna o ziadnu pay-to-win sracku ani nahodou tak si to aktivuj, aj tak na konci nic z toho uz nebudes pouzivat.
@PRIVATE MARTIN (25.10.2015 07:25): Tak si zahraj Descent cez port Rebirth, mas to dokonaly 1:1 port s uplne rovnakym gameplay (ziadne zmeny a priblble radoby zlepsovacie vymysli) ale v modernom engine s plnou podporou rozliseni takze je to de facto ako keby stary Descent vydali vcera.
V tomto pripade nie je nad cim rozmyslat a zbytocne cakat neurcitu dobu na finalny release Descent Underground.
Rozhodne sa nejedna o ziadnu pay-to-win sracku ani nahodou tak si to aktivuj, aj tak na konci nic z toho uz nebudes pouzivat.
@PRIVATE MARTIN (25.10.2015 07:25): Tak si zahraj Descent cez port Rebirth, mas to dokonaly 1:1 port s uplne rovnakym gameplay (ziadne zmeny a priblble radoby zlepsovacie vymysli) ale v modernom engine s plnou podporou rozliseni takze je to de facto ako keby stary Descent vydali vcera.
V tomto pripade nie je nad cim rozmyslat a zbytocne cakat neurcitu dobu na finalny release Descent Underground.
@PRIVATE MARTIN (25.10.2015 15:14): Sakra zkusím se přihlásit přes VPN, zkusím povypínat veškeré pluginy. A uvidíme. Tohle se mi právě děje na fb. Takže lidem nedojde moje zpráva, nebo naopak. Třeba steam mi ukazuje, že mi někdo poslal 3 zprávy, ale když na to kliknu nic se neděje. Hele přes VPN mi to ukáže zprávu, ale nejde ti nic odeslat, ale když se přihlásím na databazi, tak tam pořád nic není. Zkus něco napsat, jestli to půjde. Teda pokud se ti to už nějak zobrazilo, že se to zobrazilo.
Jinak ti odpovím tady zatím CS:GO jsem hrál naposled, když byla ta akce. Vydělal jsem si asi 10 euro z beden :D. Jinak právě je krize ( odkoupil jsem jeden pozemek na barák) prej za 5 let se tam bude stavět, tak by to něco hodit mohlo :D, takže s pc počítám možná až příští rok nejpozději květen.
Jinak ti odpovím tady zatím CS:GO jsem hrál naposled, když byla ta akce. Vydělal jsem si asi 10 euro z beden :D. Jinak právě je krize ( odkoupil jsem jeden pozemek na barák) prej za 5 let se tam bude stavět, tak by to něco hodit mohlo :D, takže s pc počítám možná až příští rok nejpozději květen.
@FildasCZ (25.10.2015 12:07): To nejde. Stále mi píše, že si si ju neprečítal. Na koho sa s tým mám obrátiť?
@Richmond (25.10.2015 08:18): Osobně to také nevyužívám, byť jsem se povětšinou setkal jen s kosmetickými úpravami jako odměnami.
Pokud to nějak výrazně nerozbíjí vyváženost hry, tak bych neměl nic vyloženě proti (byť to jistě může trochu nabořit immersion). Bohužel se bojím, že takto o tom Ubisoft nepřemýšlí a spíše to bere ve stylu "dáme tam hráči nějaký strašně kůl mnohanásobně silnější item, ať skáče 2 metry vysoko", což mi přijde dost na hlavu (byť konkrétně s MaM X nemám zatím osobní zkušenosti, takže nepovím- ale z některých mých zkušeností- většinou bonus itemy při předobjednávkách, to tak bývá). Doteď s úšklebkem vzpomínám na to, když EA jako omluvu za nějaký zpackaný release na PC či co, odblokovali hráči tuším všechny zbraně (jakože je už měl ve hře všechny od začátku) či mu dali nějaký velký obnos ingame měny (tuším že se to týkalo vícero her, určitě Dead Space 2 a pak ještě podobná "aféra" u Square Enix s tím novým Deus Exem ?), čímž samozřejmě rozbili "celou" hru... někdy jejich způsob myšlení vážně nechápu.
Pokud to nějak výrazně nerozbíjí vyváženost hry, tak bych neměl nic vyloženě proti (byť to jistě může trochu nabořit immersion). Bohužel se bojím, že takto o tom Ubisoft nepřemýšlí a spíše to bere ve stylu "dáme tam hráči nějaký strašně kůl mnohanásobně silnější item, ať skáče 2 metry vysoko", což mi přijde dost na hlavu (byť konkrétně s MaM X nemám zatím osobní zkušenosti, takže nepovím- ale z některých mých zkušeností- většinou bonus itemy při předobjednávkách, to tak bývá). Doteď s úšklebkem vzpomínám na to, když EA jako omluvu za nějaký zpackaný release na PC či co, odblokovali hráči tuším všechny zbraně (jakože je už měl ve hře všechny od začátku) či mu dali nějaký velký obnos ingame měny (tuším že se to týkalo vícero her, určitě Dead Space 2 a pak ještě podobná "aféra" u Square Enix s tím novým Deus Exem ?), čímž samozřejmě rozbili "celou" hru... někdy jejich způsob myšlení vážně nechápu.
@PRIVATE MARTIN (25.10.2015 07:25): Aha :D ty jsi mi psal ? :D Tak to je kruté.. Protože já tam nic nového nemám..Zkus to poslat znova.
Docela se těším.
Docela se těším.
@Richmond (25.10.2015 08:18): Jsi normální, protože se na to chceš dívat v negativně :P
Normálně by ti ta relikvie dropla tak jako tak, či by jsi tu postavu potkal tak jako tak, ale takhle tu relikvii/postavu nebude mít člověk, který to nehraje přes uPlay, prostě bonus pro zákazníky a ne piráty. Pamatuješ, jaks dřív musel procházet manuál a odpovídat na otázky, co se tě hra ptala jinak jsi dostal kopačky ven? Tak tohle je vlastně to samé jen naopak.
Fakt ale je, že tohle dělá jen Ubisoft a je to jediná věc, co se mi na uPlayi líbí.
Normálně by ti ta relikvie dropla tak jako tak, či by jsi tu postavu potkal tak jako tak, ale takhle tu relikvii/postavu nebude mít člověk, který to nehraje přes uPlay, prostě bonus pro zákazníky a ne piráty. Pamatuješ, jaks dřív musel procházet manuál a odpovídat na otázky, co se tě hra ptala jinak jsi dostal kopačky ven? Tak tohle je vlastně to samé jen naopak.
Fakt ale je, že tohle dělá jen Ubisoft a je to jediná věc, co se mi na uPlayi líbí.
@Richmond (25.10.2015 08:18): Odměna za zabití Diabla je taky drop, odměna za dokončení Act II v M&M 10 je companion. Take it or leave it.
Díky hraní Might&Magic 10 a díky nutnosti používat Uplay jsme zjistil, že jak postupně plním nějaké achievementy, tak mám možnost přeměnit je třeba na možnost získat do inventáře asi cenné relikvie nebo najmout postavu, kterou bych jinak nepotkal atd. Jelikož tyhle DRM jako uplay nebo steam téměř vůbec nepoužívám, koukal jsem na to jako vejr. A proto se chci i zeptat. On tohle někdo využívá? Pro mě to je prostě rozbití hry. Jako nedovedu si představit, že protože jsem dokončil ve hře Act II, tak si v Uplay na něco kliknu a bum, mám super v intentáři super meč nebo luk. Přijde mi to úplně zhůvěřilé, ale možná jsem jen divnej :)
@FildasCZ (24.10.2015 22:01): Ja som to tušil! :D
A mimochodom, odpisoval som ti ešte v auguste a stále mi píše, že správa nie je prečítaná. Nejaký bug?
@mazar1234 (25.10.2015 00:29): Mňa zase Descenty (a im podobné hry) úplne minuli, takže toto bude ideálny spôsob ako si doplniť vzdelanie. Snáď.
A mimochodom, odpisoval som ti ešte v auguste a stále mi píše, že správa nie je prečítaná. Nejaký bug?
@mazar1234 (25.10.2015 00:29): Mňa zase Descenty (a im podobné hry) úplne minuli, takže toto bude ideálny spôsob ako si doplniť vzdelanie. Snáď.
@PRIVATE MARTIN (23.10.2015 16:49): Hmmm, dam si to do wishlistu a sledujem vyvoj. Descent (1&2) je moja srdcovka.
@PRIVATE MARTIN (23.10.2015 16:49): Přesně
@MickTheMage (23.10.2015 12:15): asi ne, ale ak chces originalne supisky daju sa stiahnut
@FildasCZ (23.10.2015 14:51): To je ten Descent čo naň vybrali peniaze na Kickstarteri?
Descent: Underground Hoho :P..
Jdu to zkusit :)
+ Tady si můžete vyzkoušet directx12 Ashes of the Singularity
Jdu to zkusit :)
+ Tady si můžete vyzkoušet directx12 Ashes of the Singularity
@Všivák (23.10.2015 08:57): Eastside Hockey Manager nema licenciu?
@Cobot (23.10.2015 09:35): Mě se to povedlo až napodruhé. Poprvé jsem čekal asi 30 minut a nic. Pak jsem to zkusil znovu a SMS přišla skoro hned.
@Cobot (23.10.2015 09:52): Nejsem si teď úplně jistý, ale myslím, že tam musíš kliknout na něco jako "zaslat kód" ještě poté, co zadáš číslo.
Ať už tak nebo tak, mě to šlo naprosto v pohodě.
Ať už tak nebo tak, mě to šlo naprosto v pohodě.
@Jack_Dark (23.10.2015 09:39): @Bodkin (23.10.2015 09:48): hm tak to je něco špatně u mě. Zadám číslo a čekám a čekám a nic..
@Cobot (23.10.2015 09:35): Taky se mi to povedlo.
Spíše jsem si teď poslední dobou všiml, že když kliknu na store nebo aktivitu, tak se mi fajlne lognout, což bude nejspíše to, na co se ptal 7c před nějakou dobou... :/
Spíše jsem si teď poslední dobou všiml, že když kliknu na store nebo aktivitu, tak se mi fajlne lognout, což bude nejspíše to, na co se ptal 7c před nějakou dobou... :/
@Cobot (23.10.2015 09:35): Povedlo, SMS přišla stejně rychle jak u bankovnictví.
Po nedávné aktualizaci mi steam nabídl spojení účtu s mobilním číslem na ověření přes sms. Vzhledem k nemalé hodnotě her co tam mám jsem si řekl, že do tohohle vyjímečně půjdu. Nicméně žádná sms mi po zadání čísla k registraci nepřišla. Povedlo se to někomu?
Existuje nějaký NHL manažer s licencí?
Nejzásadnější je Dědečkovo tajemství:)
@sgtfury (22.10.2015 09:30): Klasicke casual hidden object hry. Pro specificke publikum, pro obcasne rekreacni hrani. Jsou to do cestiny lokalizovane hry vetsinou z produkce vyVojaru z Ruska a okoli.
@Mirus (21.10.2015 13:06): stoja tieto hry od Špildu za niečo?
Wooot wooot! Hop aboard the 1337 train, motherfucker!
@Mirus (21.10.2015 20:09): 18. októbra.
@mazar1234 (21.10.2015 20:02): Ja by som bol rád, že to mám zadarmo a čušal :)
@PRIVATE MARTIN (21.10.2015 20:05): Klikni na obrázek a rekni, kdy byla hra pridána..
@mazar1234 (21.10.2015 20:02): Práveže nie. Na Origine som už dlhšiu dobu nič nerobil. Iba včera som si to tam všimol.
@PRIVATE MARTIN (21.10.2015 19:42): Neaktivoval si si nieco k comu bol zadarmo? Alebo si len zabudol, ze si to niekde zadara splasil a aktivoval.....
Dotaz pre používateľov Originu: neviete prečo sa mi v knižnici ocitol Battlefield: Bad Company 2, keď som si ho nikde nekupoval ani neaktivoval?
@Strady (20.10.2015 20:58): Hm, jen kvůli Remember Me si to kupovat nebudu. Škoda, že mě ostatní hry nezajímaj :/ Kdyby někomu Remember me přebývalo, tak se ozvěte ;)
Humble Capcom Bundle přidali Resident Evil 4 a snad pro mě vytoužené Remember me. Hodně dobrý bundle!!
@h4nek (18.10.2015 13:05): G2A = Kinguin a spol. - jedna firma, vlastní více podobných obchodů.