Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

Finishuju většinu her z Herní výzvy, ale pořád nemám tu z nejmíň oblíbenýho žánru - u mě sporty, simulátory a závody. Můžete mi z tohodle něco doporučit, u čeho se dá aspoň trochu vydržet a neni to moc složitý (takže žádný ultra realistický závody apod.)? Díky.
Tak jsem si minulý týden k tomu marodění koupil Bloodborn GOTY a je to docela zklamání, pěkný vizuál a leveldesign, ale každá Dark Souls mi přišel.... zábavnější.
@FildasCZ (07.10.2016 08:21): Jakej konec?

Akorát skončila spolupráce mezi Ubisoftem a firmou co dělala sedmý díl Limbic Entertainment.

Nic nového když každý díl dělal někdo jiný 6 díl dělali maďaři a 5 díl rusáci.
@Gordon (04.10.2016 20:34): Hrál jsem jen tanky, tam samozřejmě je i na simulator realistické jen pár věcí. Od nějakého realistického tank warfare to má pořád neskutečně daleko.
To bych chtěl vidět nějakou realistickou bitvu mezi Pzwk. II a KV-1 v létě 1941, to by bylo hodně legrační :))
@Shoggot (04.10.2016 17:33): Ty asi myslíš realistické, ale já mluvím o simulátorových, a tam se ani ty pozdní tanky nedostávají, každý týden /měsíc (?) je vytvořen event simátolových bitek kam jdou vybrat jen určité typy tanku a letadel které se v historii střetli, ovšem nechápu co hledáš za historickou korektost setkávání tanků a letadel ve hře kde se deně odehraje milion bitev...

Naopak je snad skvělé že si můžeš vyzkoušet třeba Hortena který nestihl ve skutečnosti ani vzlétnou ne?
A dokonce bych řekl že ty stroje jsou historicky velice korektní...
Hojte, sice nevím, jestli píšu do správné sekce, ale "Hledám hru" jsem tu nenašel.

Už docela dlouho hledám českou hru z devadesátých let, strategii, která byla silně protiamerická. Něco jako Commandos. Měli jste partu, která sice mluvila česky, ale zároveň označení jednotlivce nebo skupiny zaznělo "Da?". V intru hru byla též česky propagována rudá armáda a její síla. Tehdy mi to přišlo hrozně vtipný, ale nikde ji nemůžu najít a těch klíčů, co bych se mohl chytit taky moc není. První mise v demoverzi byla o tom, že jste potřebovali zásoby zbraní a materiálů, řešení bylo okrást konvoj vlastní strany, když jste překročili plný počet a varování plukovníka, hra skončila. Kéž bych vám mohl nahrát vzpomínky, jelikož obrazově to vidím úplně přesně, jen to nejde jentak popsat. :D
Nevěděli byste, alespoň okrajově?
@Gordon (04.10.2016 12:14): Na vyšší úrovně ti to akorát rozhodí tanky podle národů, s historií nebo realitou to pořád má dost prd spojené.
Což jako nevadí, jen neexistuje pak nic otravnějšího, než když hudruje o tancích, technice a WWII, protože má pocit, že snad z WT pochytil nějakou opravdovou historickou znalost :))
Chodíte někdo komentovat na games.cz ?
Pod článkem v diskuzi, chci na někoho reagovat. Stisknu reagovat, napíšu reakci a můj post, se objeví nahoře na stránce. Proč? pak moji reakci, pravděpodobně nevidí...
Žádnej z těch debilů na games nereaguje, tak to zkusím tady..:))
State of Decay: Year-One Survival Edition (ENG, DVD)
Freedom Force vs. The Third Reich (CZ, DVD)
Gas Guzzlers: Combat Carnage (CZ, DVD)
Gone Home (CZ, DVD)
Archibald’s Adventures (Předplatitelský bonus, CZ, Steam)

Víc vám o SCORE 272 prozradíme v nejbližších dnech. Snad se vám bude líbit!
Tak když už v těhle "dokumentech" po sobě může na mapě střílet Maus s Pattonem, tak je to už skoro všechno jedno :))
@Barbar Conan (03.10.2016 09:28): Jo to mi taky vadí. Jsem si chtěl dát na hortena pořádnou svastiku v rudém a pak koukám že tam jsou jen německé kříže...

Na jednom modelu bf je to hrozně jako pěst na oko (nebo stuka to byla?) má rudou směrovku a v ní cenzurovaný křížek místo svastiky...
@Coldplaz (02.10.2016 15:48): Neposere, jen musíš použít o jeden spouštěcí příkaz víc. Nicméně pokud už člověk odemyká framerate, tak je nutný mít jistotu, že to komp utáhne bez framedropů. Vzhledem k navázání rychlosti hry na framerate je jakýkoli zpomalení dost znát. Osobně jsem to nakonec hrál ve 30fps a bylo to naprosto v pohodě, spousta jinejch her by si v tomhle ohledu z Rivals mohla vzít příklad.

Jinak tahle diskuze by se hodila spíš sem:
https://www.databaze-her.cz/hry/need-for-speed-rivals/diskuze/

Tohle je vlákno o databázi obecně.

Mimochodem, luku, jseš si jistej, že maj Rivals podporu volantů na PS4? Podle mě nepodporujou volanty na žádný platformě.