@
Walome (20.11.2016 14:02): jaké máš dojmy s PS4 PRO?
Já pro jistotu v noci otestoval XONE abych nebyl na ježíška nepříjemně překvapen a zvyklý jen na PC jsem čelil nečekaným problémům typu: jak napsat heslo jen s pomocí ovladače - nevím proč jsem si idiot nepřipojil MS klávesnici z PC, ehm... jak spárovat druhý ovladač (na to jsem přišel asi do 10 min, že je třeba spárovat při startu konzole oba najednou :) ), jak vypnout FIFU 17 když na ovladači tlač. back nefunguje (to mě trvalo asi 30 minut než jsem přišel na to, že tam je tlačítko s logem XONE které znamená zpět na HOME v upravených Windows 10. Uff...
Nejprve ale po startu konzole se mě natáhl 1,1 GB update, pak 200 MB update na ovladač a ta FIFA 42GB přes 5 GHz Wi-Fi je zatím někde v 60% a to se stahovala cca 25MB/s....no měl jsem to zapojit do 1 Gbit LAN.
No než jsem taky našel volný NICKNAME....nakonec mám EF2000 Rapier, než jsem si vybral avatara a vůbec nastavil další serepetičky, no pár hodin bylo v čudu... a šel jsem spát dnes ráno. Pak to hezky zabalit zpět aby to bylo jako nerozbalené....
Forzy jsem zatím nerozbaloval, ono ježíšek to samozřejmě musí přinést zabalené....