Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

@SilentWolf (08.12.2016 07:41): určitě na to dřív nebo později někdo chcípne. A upřímně, ač mám horory na TV rád (Alien Isolation, Soma, Amnesia, Evil Within..boží!), tak nemám nějak obří desire dát si je ve VR. A tohle je jeden z hlavních faktorů - mám svůj život dost rád, a nevim jak na tom moje srdce je :)
Precijen..jak clovek co ma slabe srdce pozna, ze ma slabe srdce? :-D pokud nikdy predtim problem nemel. Podle me fakt tech infarktu par bude. :-D
Jinak myslite si ze VR horrory budou pro nekoho tak fatalni ze u hrani zemrou? Nedelam si srandu ale to me napadlo jako prvni u hrani P.T. "tohle na VR nekoho zabije". Podle me by to mohl byt docela regulerni problem.
@montana (07.12.2016 19:42): je to mozna uz i lepsi nez P.T. Respektive odkaz P.T. diky tomu zije dal. Nedokazu si predstavit jaka bude ale plna hra protoze tomu obsahu sedi takova kratka epizoda. Dokonce bych byl schopny si to demo i treba za 5Euro koupit. Je to super. :)
@Rapier (07.12.2016 22:39): Dík, Pepínovi vyřídím :)

S tou PS4 to není moc na nás. To je akce v režii Sony. A myslím, že do Vánoc určitě vymyslí i něco dalšího, musí do konce roku tradičně prodat co nejvíc kusů, ať naplní tabulky.
@montana (07.12.2016 19:42): dnes jsem zvažoval znovu koupi PS4 SLIM ale mohli by jste dát k té konzoli za 7 tis. ještě druhý ovladač zdarma a pak bych už neodolal, to jsem si jistý :)
Jinak prodavač v XZONE v Ostravě mi velmi ochotně vysvětlil vše co jsem chtěl vědět, přidal i své osobní postřehy na XOne a PS4. Takže, jsem rozhodnutý, že PS4 koupím u Vás. XONE jsem koupil v JRC protože měli akci a dávali k ní druhý ovladač.
Večer si dám demo Resident Evilu, už je venku finální verze, tak jsem zvědav. Zatím ty dvě předešlé bylo veliké spokojení.
Ja hlavne nechápem prečo skoro všetky Final Fantasy postavy vyzerajú ako nejakí metrosexuálni členovia boybandov.
Dante z Devil May Cry je cool. Vergil jakbysmet. Sephirot mi prisel taky bozi. Tady je ta banda zvlastni.
@FildasCZ (07.12.2016 11:29): ono to je dobre. Hejtuju questy. Vetsi zabava je tam chytani ryb. Ale jsem ve druhe kapitole (zacatek) a mam za sebou 7 hodin a ty jsem si uzil. Bavi me i hledani receptu a takove prkotiny jako.kdyz si v restauraci das nove jidlo tak si Ignis napise recept. Prompto zase porad foti. Ma to dusi a prave proto jsem mel i hodne rad Deadly Premonition coz byla takova oda na piti kavy a jezeni koblih. A souboje jsou super. Vypadaji debilne kdyz to hraje nekdo kdo to neumi (vcetne me) ale pomalu do toho.pronikam a neni to tupa klikacka.

Plus hafo endgame contentu a hardcore bossu. Ale jak rikam ukoly jsou na hovno, jezdeni po svete clunky as fuck (zlaty deadly premonition v tomhle a i to bylo fiasko). Ale ma to proste dusi. Tesim se porad na hrani. Laka me to i ponocovat u toho. :-D
Tyjo..co v tom final fantasy xv delali tech 10 let? Ty vedlejsi ukoly jsou katastrofa. A to nejsem jen zmlsany Witcherem 3. :-D najdi psi znamku, najdi psi znamku podruhe, najdi rajce, najdi papriku.
Tak jsem koukal na hry roku a nevím no ..
Overwatch na to už nemám stroj :( , ale dle kolegů to rychle omrzí. Už jsem se naučil nebýt závislý na online hrách. A je to krásný pocit. Tolik času na resty :D

Není tam Darkest Dungeon!!

@Paul (05.12.2016 19:52): Koukal jsem pobavilo :). Ty nerdové tam :D ..
1. Forza Motorsport 7
2. Gran Turismo Sport
3. Ace Combat 7
4. Detroit Become Human
5. DCS F-18E
6. Kingdom Come Deliverance
Inak ďalší rok možno výjde aj remake Resident Evil 2. Rozhodne by som to len privítal.
@Paul (04.12.2016 18:40):

1. Syberia 3
2. Chuchel
3. Vampyr

Třetí Syberii jsem původně do herní výzvy, protože jsem tam nacpal i předchozí díly, ale jelikož se vydání z letošního prosince posunulo na začátek příštího roku, nahradil jsem ji třetím Samorostem. Chuchel je od Amanity, takže povinnost a Vampyr tam mám, abych měl tři hry, ale moc od toho nečekám.
@SilentWolf (05.12.2016 09:27): Setkání s Mantisem nezapomenutelné je (obzvlášť, když jsem opravdu měl na paměťovce pozice z Pro Evolution Soccer), ale jak píše special_plan, tvůrce videa posunul začátek jednoho traileru o skoro minutu :-D
@SilentWolf (05.12.2016 09:27): Jen dal vedle sebe? Proč tedy první trailer začne hrát až po 45 sekundách, když je "jen dal vedle sebe"? Dal je vedle sebe úmyslně tak, aby vznikl dojem, že je mezi nimi nějaká provázanost. A ta je tam i s tímto načasováním jen v jednom jediném bodě. Nevím, co je na tom tak těžkého pochopit.
Jo. :-D a doufam ze vsechny zaporaky bude odted ve vsech hrach hrat Mads. At toho cloveka naklonuji zavcasu!
@special_plan (05.12.2016 06:58): ve stejnem okamziku kdy zmizi dite v traileru 1 se objevi v traileru 2. To nahoda bylo smerovano na to, jestli to Kojima planoval a mohlo by se jednat o naznaky zapletky. Kdyz uz Silent Hills mel byt o alternativnich dimenzich. Podle me si ten koncept zrealizuje zde. Pokud to byl teda zamer tak nad tim smekam. Ma cit pro detail. Nevim co by melo byt absurdni.
1, Torment: Tides Of Numenera
2. Black Mesa
3. Kingdom Come: Deliverance
4. Escape From Tarkov
5. Battalion 1944
1. Beyong Good & Evil 2 :))
2. Red Dead Redemption 2
3. South Park: Fractured Butthole
4. Hellblade
5. The Last of Us: Part II
6. Wild

Nečekám od toho teda nic. Jen aby se neřeklo, že jsem nehlasoval! :)
Underworld Ascendant... ja uz si na vetsinu tech kickstarterovek ani nevzpomnel kruci :D

No zatim od 15 lidi 59 her.
Jo a System Shock bohužiaľ vyjde najskôr v roku 2018. To aby ste sa veľmi netešili :)
BTW jsem koukal, ze Hero-U jsem nominoval jako ocekavanou hru roku 2015. Nevim, jestli jsem se neprekouk, ale posledni zprava hovori o roce 2020. Uz zase prekopali cely vizual (kdyby jenom, i kdyz pravda, ze uz to nevypada tak strasne).

Jak mam Coleovy rad (jak co se tyce herni tvorby, tak i z "osobniho" kontaktu behem nekolika let prostrednictvim School for Heroes), tady to vidim docela blede. Uz vypisuji treti kickstarten pro ten samy projekt....

"Scotto, co je s elixirem? (...) jak dlouho jeste budeme cekat?" - "Snad tyden.... snad den... Snad OSM LET!"

Pomalu se z toho stava nova Daikatana/Duke Nukem Forever.