Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

Tak podle tohohle článku, na který odkazuje Wikipedia, by měla být třetí Syberia dabována i česky. Moc se mi tomu ale nechce věřit a i kdyby to byla pravda, zůstanu u anglicky mluvící Kate.
@Paul (07.04.2017 13:19): Když chcípneš solo, tak můžeš akorát jít zpátky do loby (Ale prý pro sólo se může udělat nějaké sledování). U týmových můžeš po smrti sledoval členy týmu, kteří jsou pořád naživu.

Máš jeden život a když o něj příjdeš, tak konec. Zapneš další hru a doufáš, že se ti bude dařit líp.
@Paul (07.04.2017 12:25): To je asi rozumný, počkat až to optimalizují a zlepší net code a začnou přidávat věci. Já měl ale strašnou chuť střílet do zad lidi, kteří si už mysleli, že se jim podařilo zachránit se, tak jsem do toho šel...

Ale včera jsem to několikrát hrál a prvních pět matchů jsem chcípnul mezi prvníma, když jsem přistál na jedné lokaci s dalším člověkem a ten to měl ke zbrani blíž než já...

A ten rush, když přistanete poblíž sebe a ty najdeš dobrý kvér a běžíš najít toho druhého zmrda, abys ho sejmul, než se mu podaří se pořádně ozbrojit... :D
@mazar1234 (07.04.2017 11:57): King of The Kill (taky jsem s tím měl problém). A jo, je. Oni si to u něj (playerunknown) licencovali a dělal jim poradce (než se jim na to vykašlal a řekl si, že nejsnazší bude si to udělat sám)...
@Paul (07.04.2017 10:46): Jep, je to v EA asi dva týdny a fakt to potřebuje optimalizovat, občas jsou tam dropy a občas to celé laguje, ale jinak je to fakt velmi dobře zvládnutá hra, od které se dají očekávat docela zajímavé věci. Navíc má i Duo či Squad mód, a hrát to ve čtyřech je fakt docela... taktický zážitek.

Ale i tak to hraju sám a je velmi, velmi fajn. Ultimátní Free-For-All zážitek, ani moc arkádové, ani moc clunky (jako Arma). Tak nějak ideální.

A konečně si můžu užít ten asshole simulator, který jsem prošvihl, když vybouchl DayZ mod.

A navíc se na to hraní docela dobře kouká, což je pro mne něco nového...
Voláme Bodkina, jsem koukal že furt hraje nějaký divný PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, nějakej early access multiplayer nonsense, jsem si o tom trochu početl a vypadá to zajímavě..battle royale hra, skoro mám chuť to testnout. Hraje to tu ještě někdo ?
11/14 - popleteno homam1 vs 2 , popolous 1 vs 2 , a pizza tycoon vs restaurant , nic z toho sem nehral, plus dve tipovacky mi vysly pac sem vedel co to neni tak zbyvala posledni moznost :)
@Paul (06.04.2017 12:22): Souhlasím :-D, sice to tak tragicky nevidím s hodnocením, ale je repetitivní jak prase, to sice i CoD, kterému jsem dal vysoké hodnocení, aby někdo neremcal, ale tady to bije moooc do očí, kde budou stát a odkud vyběhnou, jiná cesta není a šeď, snad jen Rusko bylo fajn. Včera jsem skončil tu misi, kde jsem dobýval a pak musel ubránit zbrojnici na Marsu.

@Coldplaz (06.04.2017 12:18): Jj taky to tak vidím, jsou kousky a kusy, byly a budou.
Jak se tady probíraly časy dohrání, mě se jeví Chaser jako zbytečně roztahaný, sice nevím přesně kolik času mi zatím zabral, ale už jsem na umělé natahování asi starý :-)
Tak jsem si fakt nastavil na PS Store nějaký pravidelný přispívání do Sony Entertainment Network wallet. Vůbec nevím jak jsem to udělal, ačkoli si vybavuju, že jsem něco rychle proklikal a wallet tam byla zmíněná. Každopádně to není úplně blbej nápad "střádat si na hry", ale 150/měsíc mi přijde zbytečně moc, to v životě v digi distribuci neutratim :D

Píšu tu jen pro info, kdyby si chtěl třeba někdo taky založit tohle "spoření".
@Rapier (04.04.2017 20:54): Prostě jsem SS2 hrál loni poprvé a opravdu jsem to dohrál za maximálně 14 hodin. Možná spíš míň, protože jsem to měl tak hodinu a půl puštěné kdysi dávno, abych mohl prodat Steam kartičky. Savy už nemám, protože Steam verze nemá cloud, tak ti holt asi bude muset stačit moje slovo a odehrané hodiny na mém Steam profilu :) A rozhodně jsem to jen neproběhl, na konci jsem měl tolik cyber modulů, že jsem nevěděl, co s nima dělat a fakt nevím, kde bych tam měl nasbírat víc času :D
Chlapi, já Vám to neberu ale pokud jste dohráli System Shock 2 za 12-14 hod, tak je fakt něco hodně špatně nebo já jsem hrál jinou hru se stejným názvem?! Nemyslíte to vážně, že ne?
Beru, že jsem nezkušený v Dungeonech (viz diskuze u The Keep) ale na SS2 mě fakt nenachytáte. To jste jako hráli jako jak? Letecky? S cheaty? Na easy a zapnutou nesmrtelností? Jdete jen po hlavní linii a vše ostatní co hra nabízí je Vám jedno? Díváte se v té hře vůbec na textury nebo tam máte program, který to hraje za Vás? Znáte všechny levely, místa, situace, atd. nazpaměť?!
Kluci, Apríl už byl. Nebo to myslíte skutečně vážně?

Máte pravdu Mass Effect jsem nehrál, takže nemám srovnání ale 12-14 hod SS2 to je výsměch! Nevěřím ani slovo, kdybych tu hru 3x nerozehrál, tak bych Vám to sežral i s navijákem.

Za chvíli se tady dozvím, že Wizardry 7 jste někdo dohráli za 20 hod. :)