Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

Fight Club je po výměně osazenstva zbytečnost. Ikdyž jasně, Sleepless byl znuděnej vždycky. Ale Smutný je prostě..smutný a Tmějová je hrozně nesympatická.
Holt doby hádek Grygara s Vávrou jsou navždy pryč, škoda. Ale Vortex je skvělá náhrada.
@Cobot (03.02.2019 12:12): JJ, Fight Club šel neskutečně dolů, z gamesů si pouštím už jen občas retra s Olejníkem a Dobrovským, ale jen když mě zajímá hra.

Vortex je super, borce jsem si taky oblíbil už ve hrej.cz (Vidcasty jsem poslouchal hodně rád), které šlo po odchodu Prince a spol totálně do kytek.
@Richmond (03.02.2019 12:19): Nevím jaké video myslíš. Dej sem link. Každopádně bych řekl, že i kdyby něco před pár lety podělali, tak bych je hodnotil podle aktuální práce. Každej se nějak vyvíjí. Aktuální tvorba, patří podle mě k tomu nejlepšímu na co se dá v ČR koukat.
@Richmond (03.02.2019 12:19): Asi tazko, Vortex myslim funguje tak rok a TES-u sa nevenovali (pokial si pamatam, pravidelne ich sledujem tak posledneho pol roka :)).

Btw. Vortex je fakt zatial velmi dobry. Chalanov to bavi, citit tam to nadsenie pre vec.
@Cobot (03.02.2019 12:12): vždyť to bylo vždycky hrozný :D tohle uskupení herních "novinářů", který se tu drží už dvacet, je lažostný a už dávno není roztomilej ten amaterismus, který jsme tak hltali před těmi 20 lety.

Přesně tak, Vortex to dělaj výborně. Mladá krev, která se neveze na slávě kdysi populární papírového časopisu, ale chápou jak funguje současný svět.
Včera jsem si po dlouhý době pustil Fight Club z Games.cz. Z lidí co tam jsou znám od vidění jen Aleše Smutného, kterej mi neseděl nikdy. Za mě teda úroveň diskuze tragická. Debata o Metru bez hloubky a argumentů. Slečna tam hází zmrdy. Většinou všichni chytrý jak rádio. Ale chytrá byla i předchozí redakce :). Ani jsem to nedoposlouchal a ňákej rok to zas nezapnu.

Pro mě si vybudoval výbornou úroveň Vortex. Oba dva jsem sledoval už od Hrej a pro mě je ten pořad přesně to co mi vyhovuje. Je z toho cítit zápal pro věc a profesionalita. Mylím jen, že do budoucna není udržitelné mít tři díly týdně.
Ahoj, mám prosbu. kdysi dávno snad kolem roku 2000 jsem hrál hru jménem ROAR. Jen ROAR bez nějakých doplňků v názvu. Byla to plošinová střílečka s malou stíhačkou ( raketkou ), kde lítáte po po obrazovce všemi směry a střílíte po všem co lítá kolem. Něco jako Tyrian, ale s rozdílem že raketku šlo ovládat a střílet všemi směry. Prosím kdo má informaci, kde by se dala hra sehnat napište mi do zpráv. Problém je že nemůžu nikde najít ani obrázek. tuším že to bylo z nějakého cd gamestar, herní výběr. level nebo něco podobné. Předem moc díky za případnou pomoc a ochotu :)
@JohnCZ (02.02.2019 12:33): 550+ her na Steamu, 150+ na gogu, něco na Originu, něco na uplay a pak taky nezanedbatelné množství věcí, které (bohužel) digitální distribuci nemají. Většinou teď hraji věci, co jsem koupil před pěti lety...

Až dohraji letošní výzvu, rád bych dohrál několik her, co jsem rozehrál před lety a nikdy nedohrál. To bude teprve výzva...
Když jsem se podíval do kategorie chci si zahrát tak jsem se zhrozil nad tím číslem, to bylo asi v dobách naivity kdy každá vlastněná hra patřila i tam.
Tak problém s Xbox sign in vyřešen. Nemám rád tuhle digitální dobu. Něco se stane na serveru (-ech) a drtivá většina služeb včetně spuštění lokálně nainstalovaných aplikací jako VLC nebo Explorer vyžaduje přihlášení! Proč jako?! Zajímavé bylo hry s Xbox 360 přesto šly spustit. Pravda Xbox mám 2 roky a stalo se to poprvé ale i tak.

Co mě ale nepotěšilo (a co se dle diskuzí děje celkem často hodně lidem), v rámci GOLD jsem si do sbírky mohl přidat zdarma Far Cry 2 (v rámci zpětné kompatibility), ovšem nebylo to možné (zkoušel jsem to opakovaně několik dnů). Jistě v mém případě je to zatím jediná, no možná druhá hra zdarma co nešla přidat během roku ale i tak to zamrzí. Pokud by mě hra nezaujala bylo by mě to asi jedno.

Hm, tak 2 dny zpět mě volal známý, že má problém s Xbox One S. Prý mu nešlo nic spustit, tak ji vypl a pak zapl a pak už jen šedá obrazovka. Tak jsem mu poradil po rychlém googlení hard reset. Ptal se mě zdali je to na reklamaci, což já nevím nikdy jsem se s tím nesetkal.
Až dnes.
Nemohu se přihlásit k Xbox Live takže na Xbox si nelze ani pustit aplikaci průzkumník a film. A jak tak čtu na Xbox supportu nejsem sám. Viz. https://www.dexerto.com/gaming/is-xbox-l ... king-on-a-fix-316045 + https://twitter.com/XboxSupport

Jsem opravdu rád, že žiji v digitálním věku. Nefunguje server a konzole je těžítko na stole. :)
@Kwoky (31.01.2019 13:35): ja jich tam mám momentálně 83, ale vycházel jsem před pár dny všechny hry na ags engine (I když si je pořád chci zahrát). Nicméně mám pocit, že bych měl mít spíš průměr kolem roku 2000.

Jinak mi dorazil Erotica Island, Crusader: Adventure Out of Time a včera jsem objednal Simon the Sorcerer: Chaos Happens, Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! (je to německá hra, tak v němčině) a Vikings. A z českého eshopu jsem si objednal Tale of a Hero a Belief & Betrayal (když italskou hru nemůžu sehnat anglicky, dam si ji radši cesky, než německy)
Zajímavost:
Mám ve "Chci si zahrát" aktuálně 298 her. Mají průměrný rok vydání 2010,7 a průměrné hodnocení 69,4 % (počítáno z těch co hodnocení mají).
Z toho 296 her je pro PC (jediné výjimky jsou Heavy Rain a Detroit: Become Human).
169 her vlastním.
12 her už jsem dohrál a chci si je zahrát znovu.
28 her už jsem ohodnotil.
14 her nemá na DH ani jedno hodnocení.
Ahojte Panove , prosim ... Muzete mi někdo dat typ na par her kde se v prubehu hry něco vyrabi a hru podle literarni předlohy, nejlepe které mají kratkou hraci dobu ? :D Hledam, koukam a proste se nemuzu se rozhodnout . Dekuji vam