Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

@rikuhahl (19.08.2019 12:36): Zase bych to tak nepřeceňoval, na české poměry bomba, na světové lehký nadprůměr, setkavám se s názory lidí ze světa, kdy tvrdí že jim to přišlo skvělé a všechno, ale jaksi je to podobné nadšení jako u jednohubky Hellblade: Senuas Sacrifice. Ta hra hlavně působí malým dojmem, ikdyž tak malá zase není.
@Jab (19.08.2019 09:18): PC Xbox game pass bez problémů. Odehrál jsem na něm Metro a zkusil Void a Oriho a žádnej problém.

btw: nechápu jak, ale nabízí mi to 25,90 i podruhý. Už to ale nějak nemám důvod aktivovat. Není tam nic co by mě lákalo. Co jsem chtěl už jsme dohrál.
@Jab (19.08.2019 09:18): Odehrál jsem na tom už dost her a jediný problém jsem měl, když jsem se workaroundem snažil stáhnout hru, co v Evropě ještě nevyšla. Jinak bez problémů.
Huawei P8 Lite... ten Max Payne tam šel, jen jsem ho smázl kvůli místu :-D

Jinak to jsem se přepočítal s tím gamepadem u her z GOGu, nějak to nejede :-D To zas bude prcání s tím...
Tak hoši, dostal jsem spásný nápad. Já mám s sebou i notebook, ale s Intel HD se toho moc hrát nedá. Navíc je něco blbě s netem ,funguje prohlížeč, ale nefunguje mi Steam, Skype apod. A tak jsem dostal spásnou myšlenku vlízt na GOG a nainstaloval jsem Duke Nukem a Shadow Warrior, což jsou kousky, který bych standardně doma asi nehrál. Na to se těším.
@Sasakr (15.08.2019 00:05): GTA Chinatown Wars je asi nejlepší hra co jsem na telefounu hrál, pak mě bavilo monument valley, framed, carmageddon. A je tam bard's tale, ale zatím jsem nehrál.
Lidi, doporučte mi, co hrát na Huawei P8 lite. Poté, co jsem vyhodnotil, že všechny android hry jsou na prd, protože tam není nějaká rozumná kampaň, jen samý ptákoviny a balast okolo, jsem si stáhl emulátor na PS1 a zjistil, že Medal of honour ani Delta force urban warfare, mě taky už úplně nenaplňují. Můžete mi podle mých hodnocení zde doporučit nějakou android, PS1 nebo jinou emulovanou hru, co mě chytne a bude podporovat gamepad? V sobotu mě čeká šest hodin ve vlaku... Díky
Tak jakože jak jsem od knihy Jasona Schreiera Krev, pot a pixely nic moc nečekal, tak je napsaná příjemným stylistickým stylem. Jen škoda, že si nevybral i vývoj závodních či FPS her, třeba by mne moc zajímal vývoj Need for Speed: Underground 2, DOOM 3, Half-Life 2, S.T.A.L.K.E.R., či první a aji druhé Far Cry.

Btw, malá ochutnávka je ve SCORE #305 - Vývoj třetího Zaklínače.
Tak jelikož se tu budou asi spíš lidi jen chlubit, tak já dám svých 20% (to kdybych šel cestou jistoty, tak jsem musel udělat víc :D)... ale mám pocit, že to není o tom, že to je pro mě starší doba, ale já se obecně moc nezajímám o to, kdo za čím stojí a jména konkrétních lidí, to už vůbec ne :-)
Váš výsledek: 85 % - Dobrá práce, jste oficiálně staří. Ale byly to dobré časy, že?

Test ale hodnotim negativne. Spalil jsem se na otazkach ohledne pohlceni. To tam nemelo co delat.