@
Charllize (14.07.2020 11:08): Tak na krabičkovky jsem taky, proto jsem se na PS2, PSP, NDS a 3DS snažil kupovat hned, dokud bylo. Jelikož ale už žádnou aktuální konzoli nehodlám kupovat, tak mi to vlastně začíná být jedno. Co z PS4 nevyjde na STEAMu, to prostě mít nebudu. A jak to vyjde na STEAMu a budu to mermomoci chtít, tak se zachovám jako ke každému takovému neplnohodnotnému, čili ryze digitálnímu, vlastnictví hry. Počkám na akci, není kam spěchat. :-)
@
jvempire (14.07.2020 10:52): Já to mám tak, že pokud jsem toužil v roce 1992 hrát nějakou hru a stále se mi nepovedlo k ní dostat dodnes, tak plán stále trvá a chci si ji zahrát pořád stejně. Takže já mám pořád široké portfolio her z let 1990 - 1996 napříč žánry a vlastně si kolikrát splním sen z roku 1995 třeba a je to úžasný zážitek. Proto mi hry neubývají, ale spíše přibývají :-) Pokud máš nějakou novinku, u které víš, že ji chceš hrát hned, tak to asi není co řešit, to prostě koupíš, nainstaluješ a hraješ. Já to mám bohužel tak, že jsem koupil a akorát naskladnil a nehraji danou věc třeba 5 nebo 10 let. A pak jen přemýšlím, chtěl já jsem vážně tu hru? Nekoupil jsem si ji jen z principu, že byla z mého oblíbeného žánru nebo série?
Ale tohle jsou všechno věci, které má každý stejně vlastně jinak, dle situace.