Finito. Phil to dokázal, rozdrtil Jima i Geoffa :) Kde PSfest bylo 1/10 a Geoffest 2/10, tak tohle byla solidní osmička.
Starfield vypadá skvěle. Bethesda má ten marketing tak zmáklej že mám skoro (uff) chuť předobjednat tu hodinkovou sběratelku, a přitom už tu hru mám předplacenou v GP. Žádnej cringe a hezky podali to nadšení co z toho maj. Má to impresivní kombinaci škály a produkčních hodnot. Něco co jsem doufal že někdy dodá Squadron 42, ale Roberts se k tomu furt nějak nemá. Snad bude ten Starfield odladěnej, protože framerate vypadal fakt nekonzistentně.
Nepochopil jsem hru od inXile - doufám že to bude RPGčko a ne nějaká střílečka. Jinak steampunk setting zajímavej.
Avowed vypadá slušně.
Fable hezkej trailer, Morris supr, ale škoda že neukázali gameplay, to samý Hellblade. Alespoň nějaký prostřihy být mohly.
@
Bursoft (11.06.2023 20:28): trailery cyberpunku co vyšly 2019 a později byly velmi reprezentativní - prakticky všechno v nich je i ve hře..a i ten prototyp demo z 2018 byl z velký většiny ve hře, chyběl snad jen wallrunning a interaktivní reklamní bannery.
Ten Flight Sim vypadá nádherně, ikdyž to hrát určitě nebudu, tak ty trailery mě nabíjej pozitivní energií a second hand radostí za Rapiera :D