Právě, že jakmile to jede na tu "physx" tak procák je víceméně na hovno. Myslím si, že takovéhle efekty by měl a stále měl zvládat jen procesor. A Batman jako takový náročný absolutně není a an physx efekty to moc razantně nezmění, takže si trošku na omylu. A GF8x je mimchodem prakticky stejná jako 9.řada. Takže také nechápu, proč by to němělo podporovat 8? :)) (ale možná jsem na to přišel až později ...)
No, já to myslel jako hodně náročné, že to bude prakticky nehratelné, ne že přímo nebude podporovat. Ale tak s tím nastavením nevím co máš no, ale jinak mě efekty physxe docela těší a procák to dokáže též zvládnout, ale taky bude o to více zatížen.
Proč by to jako nemělo podporovat 8. řadu? :-D
Batman jede i mně v dobrým rozlišení na střední až vysoký nastavení. Osobně si myslím, že Physix je kravina a ve hrách nemá jinej účel, než je zpomalovat. Krom toho dynamického kouře mi to všechno přijde jen jako další hype, páč si myslím, že lámání kachliček a lítání jisker zvládne pořád i samotný procesor :-D
Pivo: Což o to, hratelné by to bylo (jakmile zapnu Physx, tak FPS jde rapidně dolů, ale pořád na plynulé hranici - procesor to zřejmě zachraňuje :)), ale prostě Ta "fyzika", byť je teoreticky zapnutá nefunguje. :-/ Zřejmě problém mezi nebem a zemí, ale ten patch 1.1 by to měl opravit. (8.řada Physx oficiálně podporuje a ve hrách by měl bez problémů fungovat)
Edit: A ty nastavení jestli normal nebo high ... ochybuji, že v tom bude nějaký viditelný rozdíl :))
Já říkal, že to nebude žádná sláva. Vždyť i moji grafiku to pěkně cucá a upřímně jsem si ani nemyslel, že to tvoji osmičkovou řadu bude podporovat ;-)
Tak možná ještě na to nejnižší nastavení "physxe".
Tak možná ještě na to nejnižší nastavení "physxe".
A taky se to dá zapnout nějak manuálně (i bez patche), pošlu ti tip poštou
Popkec: Teprve před chvíli jsem se o něm dozvěděl - a to díky tomu, že se GfW nekamarádím :))
a máš patch 1.1?
NL: Přesně - takže jak tak koukám, problém je asi v grafice. Přitom v jiných hrách mi Physx funguje.
Pooky: Já v demu se stejnou grafikou a zapnutými physx táké nic nepozoroval, tedy kromě podezřele nízkého fps (i když já si to jen zkusil na pár minut a v ničem jsem se nešťoural).
Bursoft: GF8600GT
Pooky: Co máš za grafiku? Pokuď nemáš GF 8. generace a výš, tak ti to nepojede vůbec...
Ugraugra: Právě, že vím o co jde - a žádné létající papíry, ani drtící dlaždičky jsem nezažil :( (btw. ještě jde strčit protivníka na stůl a ten se rozdrtí :-o)
pooky: ono to asi funguje, ale nevšiml sis toho. Rozdíly jsou totiž jen v tom, že se zapnutym physx realisticky odlétavají papíry ležící na zemi (wooow! jakej úžasnej efekt) a batarangem můžeš rozbíjet dlaždičky (ooo, o tom jsem vždycky snil). Jinak tam je už jen simulace látky, čehož jsem si nevšiml už vůbec, létající jiskry (absolutní nezájem) a jedinej efekt, kterej bych uvítal - simulace páry, což vidět je a hra pak vypadá lépe.
Viz video
Viz video
Paul: Tak a já mám problém. Já tam takovou nabídku nemám :))
Edit2: Tak jsem to zapnul a ve hře to nefunguje. FPS skočí viditelně dolů, ale žádné "physx" se nekoná. :-/
Pooky - je to jak jsem psal, v nastavení outside of game, tady níže máš screenshot.
NL: Díky, ale tam ho zaplí mám. Bude chyba asi někde jinde.
Pooky: Jinak k tvému dotazu ohledně PhysX - Ten se standardně zapíná a vypíná v ovládacích panelech NVIDIE (Start > Programy > NVIDIA Corporation > NVIDIA PhysX Properties). Pokud to tam nemáš, zkus spustit tento soubor: "C:\Windows\SysWOW64\PhysX.cpl" (ideálně vlož do "Start > SpustitL celou tu cestu bez bez uvozovek).
Pivo: Nevím kdo tady furt na někoho reaguje a 1/3 databáze už pěkně sere.
A nechcete prostě jednoduše všichni 3 držet hubu a nesrát lidi, co mají tuto hru ve sledovaných???
V tom případě i bez vás dvou :-)
Asi chyba, že jsem reagoval, teď zas ten ko*ot pipboy bude muset odepsat, protože on prostě MUSÍ :-D
Pipboy: Tak chlape, Pivo je tak nadržený chlapík myslící si "kdovíjakej" je nadrbanec skrze Dh poštu mi vyhoržuje a chce si to rozdat. Tak bude to mít kousek i od tebe, tak by jsme mu mohli postupně ukázat jaké jsmé píči. Ach, kde jsou ty časy kdy mi Pivo líčil, jak v noci s kámošema leze po pouličních lampách, drží se na vršku jednou rukou a čeká až ho jeho kamarád vyfotí, či jak na vejšce kéruje na učitele, dělá si z nich prdel atd.
Nebyl by svět krásnější bez takových amorálních hovad jako je Pivo? :-)) Was sagst führer Pipboy and alles?
Pipboy: Ten příspěvěk sis mohl odpustit a neukazovat, že jsi ještě větší pi*a ;-)
jee a ja mel chvili i pocit ze kdyz tzu pivo par dni nebyl zejako zpytoval svedomi a prestal byt pica, i to tak chvili vypadalo :)
A opět kéruješ na můj věk. Jsi vážně imbecil a dokola to ukazuješ. Ach, kde jsou ty časy kdy na Dh nebyl registrovaný Pivo ... Jsi jen namyšlenej spamér psací neustále nesmysli, za každou cenu se chceš mísit do každé (né-li všech) diskuze a pomocí urážek jaký ty si Rocky všechny zklonit k zemi. Debil
Jinak se omlouvám Memphisovi za urážky atd. Klíďo tu smaž tu diskuzi, co jsem právě vedl. Já už ho tu a jeho dětinskost nesnesu :-/
Tam si posílej svoje rodiče drzý spratku! Až někdy budu mít cestu kolem, tak ti řeknu, protože do očí se ti to bude říkat lépe.....
Ty ignorante, já vím co to je a proto to chci najít a zapnout. Ptal jsem se lidí co hrajou plnou verzi a ty mezi nima nejsi. Táhni k čertu.
No jo nerváček. Kdo řekl, že ti to s Physx vůbec pojede alespoň nějak slušně??
Ptal jsem se snad na to, jestli to s mojí grafikou "nebude žádná sláva"? Ne, tak zalez zase do pozadí kam patříš. A i tak na very high a 1280x1024 bez vyhlazování 25-30fps a to mi stačí.
Stále nemůžu najít kde se zapíná physx.
Stále nemůžu najít kde se zapíná physx.
No, ale stejně si nemyslím, že to bude s tvojí grafikou nějaká sláva, když aj ta moje nestíhá :-)
Poradí někdo kdo již hrál plnou?
No v demu to bylo v tom vnějším nastavení ve win, v plný nevim jak to je, ještě jí nemám.Ale určitě to tam někde bude.
Paul: Nemůžu to tam vůbec v nastavení najít - nějakou kolonku physx. :-/
S AA4x to jede totálně v pohodě na max. ale jinak se to cuká při vyšším - resp. jede pomaleji.
Kartu mám MSI N9800gt 1gb ram.
Kartu mám MSI N9800gt 1gb ram.
Máš pomalou kartu, budeš muset snížit physx.
Jsem to nastavil se vším - s AA rozlišením prostě na maximum a ono to nejede plynule. WTF? :-D
Někde venku ve win, pravděpodobně v nabídce start by měl bejt setup exáč kterej umožňuje nastavování grafiky i fyziky, aspoň v demu to tak bylo.
Jak se tu zapíná "psyx", či co to je :-)) Ne a ne to vykoumat, chci aby mi lítali dlaždičky!
Staré hry mě vesměs moc nebaví, ale je pravda, že pár skvostů se tam najde. Batman podle mého nakopává prdel skoro všem starším hrám a i většině těch nových :-p
Soudím podle dema :-D Ale i tak mě nikdy nebavilo demo více než plná verze.
Soudím podle dema :-D Ale i tak mě nikdy nebavilo demo více než plná verze.
mě to připadá trošku jako Wolverine s hafem blbustek navic :-)
Ok.Beru zpět.Já mám už odehráno*tak bych se ani neměl vyjadřovat :/ vše vidím jinak.
Mirus: ale to tak není, já hraju nové hry jen nechápu jak z tohohle může být tolik lidí naprosto v prdeli, když watchmana hráli tři lidi. ale stejně si to dohraju, třeba to nakonec bude dobrý a 90 dám taky
Taky nejsem žádnej velkej fanda batmana (ikdyž filmy se mi líbily), ale demo mě nadchlo svojí doladěností, všechno šlo k sobě a mix mlátičky / stealth mě bavil, takže do plný taky půjdu, ale taky až později až to zas na zavvi bude za 15 liber :).
Demo bylo perfektní. Až se to zlevní na 5 stovek, tak rozhodně kupuju.
Popkec:Pokud budeme zarytě*hodnotit a hrát oldgamesy*,nikdy nebudeme spokojení.Každá nová hra je rychle sešitý*brak plný bagů*souhlasíš?taky bych dal demu*10-15% víc ne.Smůla,já už nově* nehraju,bohužel.Spíš dema.
popkec: Tak si to ešte poriadne nehral a už hodnotíš :)
nightmares atd .. tahle hra je dokonala
no co, je to promakane, s durazem na detail, je tam mrte veci co delat, bez hluchych mist, pribeh a postavy jsou kvalitne napasne a ne jen nejaka vata. ale 90+ hodnoceni taky moc nechapu, pokud to nehodnoti fanda batmana - tam verim ze musi strikat blahem.
Já hrál demo a hodnocení 90-100 opravdu nechápu. Sice to bylo ktrátké ale že by to měla být jedna z nejlepších her za poslední dobu?
Ještě jsem tuhle hru nezkoušel, jen jsem viděl pár videí, takže může mi někdo říct, co je na ní tak hyperskvělýho, že to dostává všude devítky a víc? Mně to nijak zvlášť super nepřišlo...