Nechápu ten Punkbuster, připadá mi jako anticheat úplně k ničemu. Každý den potkávám mnoho cheaterů, někteří jsou během hry po určité době zabanovaní, jiní ro hrají pořád a jejich do očí bijící statistika 20 000 zabití ku 300 smrtí je směšná. Vůbec mě to takhle nebaví, tolik cheaterů jsem ještě v žádné jiné hře neviděl.
Rovnou skoč na multiplayer. :)
Muhehe, tak origoška z Amazonu mi už došla do práce, výhledově na to skáknu.
Kdybys někdy chtěl zahrát napiš do pm, hraji do 21:00
Hrál bych kdyby bylo víc času. Podle Raptru 43 hodin, čímž jsem dohnal i Americas Army 3. Jsem takovej příležitostnej hráč a čekám, kdy zase na mě přijdou choutky.
Vodny- RedDwarf_Cz, ale založil jsem si tuto Ne. nový nick "Kannonevogel" , dej si oba. Hraji každý den Rush- softcore
Podle statu to asi moc nehraješ, co?
Podle statu to asi moc nehraješ, co?
Ok díky za odpovědi, to mi stačí. Teď ještě najít čas mezi všema těma nehranejma kouskama, co mi čekaj na skříni:).
Hydr0gen: Bad Company 2 si užiješ naprosto dokonale. Stačí pochopit princip chování na bojišti u jednotlivých módů a pak už se jen "zastřeluješ". Nejlepší pro rychlé získání bodů je hra za medika. Sem tam někoho zastřelíš, ale největší radost ti bude dělat oživování polomrtvých kamarádů. Doporučuji začít právě za něj. Snipera rovnou vynechej, teda pokud nejsi Anton Špelec Ostrostřelec a baví tě to. Dobrou volbou je ještě inženýr, přilepenej za tankem udělá dost práce a mraky bodů. Až nasbíráš nějaké ty vylepšení útoku/obrany, dej si klidně assault.
Btw. Jaký kdo máte nicky, že bych si vás přidal. Můj: vodny_cz
Btw. Jaký kdo máte nicky, že bych si vás přidal. Můj: vodny_cz
Ne, na PC nic takového není. U těch zbraní bych s tebou souhlasil, ale jen u třídy assalut a sniper, ale eng a medic mají lepší zbraně až potom. Zbraně nejsou takový problém nasbírat rychle pokud člověk FPS ovládá, protože zbraně se odemykají na základě počtu bodů za dané povolání.
Specializace se odemykají na základě ranku a to zas tak rychlé není.
Zas, nevím jak je to na konzolích, ale na PC dobří hráči mají za kolo něco přes 30 fragů, takže později ty lvl. moc neskáčou.
Specializace se odemykají na základě ranku a to zas tak rychlé není.
Na PC neni matchmaking? Na konzoly me to bezne hodi k lidem, ktery jsou +-5-8 levelu kolem me. pokud vim, tak i v PC bete neco podobnyho bylo.
Specializace nahraje behem par hodin a i bez nich to neni nijak hrozny. A s tim, ze by ostatni zbrane byly lepsi nesouhlasim. Casto a u kazde tridy jsem pouzival starsi modely, protoze ty nove odemceny mi nesedly.
Není pravda. Server browser vůbec nebere ohled jaký je tvůj rank. Naháže ti tam servery s nejnižší odezvou. Vesměs 3-5 CZ/SK ,DE, GB, FR, a v poslední době RU - tam nedoporučuji chodit, celkem to na nich laguje.
A s tím vybavením to také není úplně tak, jak Montana píše. Základní zbraně nejsou úplné dreky, ale ty další jsou lepší, ale hlavně ze začátku nemáš odemčeny specializace na lepší munici/armor, atd.. a to při přestřelkách poznáš, dotyčny tě ustřílí, protože buď bude mít lepší dmg, nebo def.
To sice neznamená, že si ani neškrtneš, ale pocítíš to.
To sice neznamená, že si ani neškrtneš, ale pocítíš to.
Matchmaking tam funguje bezproblemu. Minimalne ze zacatku te to k vyssim levelum prirazovat nebude.
Zrovna BC2 se pro obcasny hrace hodi skvele (ja uz to taky hraju tak jednou za mesic). Vzhledem k tomu, ze tam za zkusenosti a novy levely neziskavas zadny lepsi, ale jen "jiny" zbrane, tak se ti ani nestane, ze by tam pobihaly nejaky nabuseny 12 lety decka.
Ja hral betu (placnu 2 hodiny denne zhruba tyden) a ke konci uz jsem nemel problem byt mezi top 3 hraci na serveru, sice nevim, jaka je situace ted, ale rekl bych, ze po spravnem vyberu povolani si zahraje kazdy (minimalne za medika, ktery muze prinejhorsim jen beham mezi spoluhraci a ozivovat/uzdravovat, nebo za nejakeho delostrelce, ktery kempuje daleko za frontou a jen strili).
Viděl jsem pár gameplay videí BC 2 a dost se mi líbily - takhle nějak si představuju válku na živo:). Uvažuju, že bych si to koupil (na Amazonu za 13 liber!). Nicméně nebudu si nic nalhávat, jsem už docela lama - zahraju si to i tak? Funguje tam nějakej matchmaking natolik dobře, aby to bylo hratelný pro doslova občasný hráče, který netrénujou 12hod.denně?
Fg: Kdyby to vyšlo i na PC, určitě bych si zahrál.
O tom hodnoení her, které obsahují SP i MP jsem už dávno psal.
Vodny: tak to by sis mel zahrat jednicku, to je teprv mazec :)
Hoonza: A navíc i ten singleplayer je slušnej. Já jsem si ho teda užil. Je to krátké (což vítám), vtipné a postavy mluví a chovají se přesně tak, jak bych si u těhle týpků představoval.
Vietnam jsem nahodil do schvalovani...
Když se tak dívám na ty komentáře, tak kdyby někdo vyfiltroval ty individua, které to jen stáhli z netu a nemohli hrát nic víc než singl, který je tam vyloženě jen jako doplněk, tak ta hra mohla mít o dost vyšší hodnocení :-) Vážně nechápu, jak někdo může hodnotit tuto multiplayerovou řežbu jen podle singlu. Jinak Vietnam je fakt paráda, doporučuju!
Vietnam je super. Kdybych měl víc času, tak ho hraju o sto šest. Dost odlišný (surovější a těžší)) zážitek oproti modernímu BC2.
NL: no co sem cetl ja, tak to praveze hraje hodne lidi, az koupim BC2 urcite kupuju Vietnam, vyslo pred Vanocemi(22. pro PC mysim)
na pridavani jsem uz stary :D
na pridavani jsem uz stary :D
Sotva pár dní... A asi ho moc lidí nehraje. Klidně jej přidej ;)
jaktoze tu neni Vitnam??? uz je to dost dlouho co to vyslo
Koupil jsem přímo přes EA download manager a je to dobré. Hraje se to docela odlišně oproti BC2, větší důraz je kladen na boj z větší blízky. Prostě Vietnam jako vyšitý.
montana: celkem me prekvapila cena z PSN "jen" 350,- na xzonu stoji PC verze 399,- zajimave pac PSN je hodne predrazeny...
Zkousel ten Vietnam uz nekdo? Me vubec nefunguje levelovani, nedostavam zadny medaile atd. maj to nake pokakane...
Tohle.
tak zatim Vietnam sama chvala a zazitkem lepsi jak BC2(se divim, ze to tu na dh neni)
btw co koupit na MP? Todle ci Black Ops?
btw co koupit na MP? Todle ci Black Ops?
Dohráno, velmi slušnej single, frenetická akce, příjemný změny prostředí, dobrej destrukční model, skvěle zpracovaný zbraně.Grafika mi hlavně v džungli lehce připomínala Crysis, což není špatný : ).Celkově spokojenost.MP možná někdy zkusím, ale SP jinejch her má přednost.
Doupeak: Jo, to asi je, ale i tak to mělo něco do sebe a bylo to zpracováno celkem dobře. To adrenalinové ježdění na čtyřkolkách mi třeba přišlo lépe udělané, než v nějakých čistokrevných závodech.
Warhead jsem nehrál, ale i v původním Crysis jsem zaznamenal něco podobného - ohřívání u ohníčků a snaha dostat se ze zamrzlé oblasti do přátelské základny (nebo tak nějak to bylo). V Bad Company se mi to zpracováním líbilo trochu více.
Pivo: Singl BC2 je v první řadě děsná vykrádačka. Např. to přežití ve vánici. Hrál jsi Crysis Warhead?
Jedničku jsem nehrál, ale nemám pocit že by se dvojka chtěla vážit moc vážně. Už jen ten hipík v armádě, co zabíjí lidi.... :-)
A vážné mi často nepřišly ani dialogy s anmicemi. Ale je pravda, že někdy se hra snaží tvářit vážněji a odskakuje od parodie.
Vážní mi ale stejně přijdou spíše Modern Warfare, ale tohle vážně ne.
Vážní mi ale stejně přijdou spíše Modern Warfare, ale tohle vážně ne.
Bad Company 1 je parodie. Tohle se snazi pusobit vazne a je to to nejhorsi, co mohli udelat.
Mě se singl ale třeba líbil. Občas přemýšlím, co se ostatním na singlu od Warfare 1,2 tak líbilo a singl od Bad Company přitom tak shazují.
Destrukční model je tam lepší (i když mě na něm spousta věcí zarážela), některé mise celkem dobře pojaté (přežiti v ledové vánici, adrenalinové jízdy ve vozidlech) animace jsou zde propracovanější, grafika hezčí a příběhově to vyjde nastejno, i když Bad Company je spíše taková parodie.
Ti vývojáři dokážou bejt fakt retardovaný.Daj tam možnost vybrat si FoV, takže si ho hezky nastavím na 90 stupňů, abych zjistil že to funguje jenom v MP, a v singlu ne.Takže celej single zase budu hrát s tím krásně konzolově dementním fovem. Chjo.
edit - jo ale na ofic. fóru je post od vývojáře že o tom vědí, tak to snad spraví patchem.
Kvuli singlu imho nema vubec cenu do toho neco investovat :)
Tak to pak můžeš prodat ne? Na aukru se prodávaj za nějký 500 klíče, takže za krabici tam třeba taky 500 dostaneš (pokud si to teda nechceš nechat do sbírky)
Hmmm, no spíš chci hrát single, už jsem to objednal spolu s Bioshockem 2, snad nebudu litovat.
Pokud chces hrat multak
Vyplatí se to za 480Kč ? (zavvi.com)
Proč zlá? :-)
Rád si značkuji už v průběhu hraní - taková úchylka.
Rád si značkuji už v průběhu hraní - taková úchylka.
táto čásť vety je aká zlá: "už jsem si to chtěl dychtivě ohodnotit" :D
Barney: dobres mu to dal :D
Dohrán single player a musím říct, že přestože si mě hra zezačátku úplně nechytla, tak jsem se u hry začínal čím dál více bavit. První mise pro mne byl takový "tutorial", další mise, která se odehrávala v zimě sice nic moc, ale pak se to rozjelo.
Různé adrenalinové mise, skvělé a místy i vtipné animace, design čím dál lepší, hra stále filmovější, pár zpestření v náplních misí, skvělé adrenalinové ježdění a konec byl pro mě kulervoucí.
Zpočátku jsem to viděl na 60-70%, pak jsem uvažoval o 85% a už jsem si to chtěl dychtivě ohodnotit, ale nakonec hru musím zařadit vedle Risenu, Batmana, Flatoutu UC, Gears of War a NFS Underground 2, které se u mě jako jediné asi ze sta titulů dokázaly vyšplhat na hranici "devadesátkových" her.
Nakonec mě tady i ten Single player bavil více než Modern Warfare 1,2 a s tím jsem zhruba minimálně do poloviny hry nepočítal :-)
I některé závodní simulátory by se mohly stydět se svým jízdním modelem. Tady je to ježdění naprosto arkádově skvěle zpracované a ta jízda na čtyřkolkách, to nemělo chybu. Adrenalin jak má být. Ani se u toho nemusí střílet, aby se člověk vyblbnul a chtěl si to zopakovat.
Jen fyzika místy zamrzí, že dřevěné schody u chatrče třeba nejdou zničit, ale beton jde rozstřílet samopalem, ale to jsou detaily. Perfektní částicové efekty nebo jak se tomu říká, že v poušti se zvedne písek a vy jen tápete, kde jdou protivníci. Doufám, že si na to nikdo nestěžoval, protože to právě zvedalo atmosféru přestřelek.
Jinak modely helikoptér, postav jsou také precizní. Skvělá hra. A ještě lepší výbuchy! :-)
Tak ta první zimní mise nebyla sice nic moc, ale ty další už byly docela fajn a to adrenalinové ježdění také není špatné. Animace jsou docela povedené a co je nejlepší, že jsem se bál misí v poušti. Říkal jsem si jaká to nebude nuda a ono je to i docela dobře pojaté. A i grafika je tam dost pěkná na takovou vyprahlou část Země :-)
Je vidět, že to bylo postavené dost na té destrukci, ale mě se ani ten zbytek nezdá odfláklý, akce celkem odsýpá a ten design fakt musím chvílemi chválit. Samozřejmě by šel udělat i lépe, ale stejně byl podle mě dobrý. Není to dokonalé a řada věci by tam šla udělat lépe, přesto mě to dost baví a s hodnocením pod 70 nejdu (stejně to ale zatím vidím na 85 :-)).
Asi budu jeden z mála, ale proti MW1/2 mi ten singl přišel řádově horší. Všechno postavený jen na té destrukci a celkově to nemělo moc šťávy.