V neděli jsem hrál s Bodkinem na serveru, kde byla velká účast CZ, jak mě to potom kykslo. Nevíte jak se jmenoval?
Já jsem pořád invalida a nemůžu se toho zbavit (ne že bych se pravda snažil).
Patch tam je, nedávno jsem ještě normálně hrál. Naloguju se do hry, dostanu se až přes "Updating you stats", ale nenabíhají servery a oblíbené jsou zašedlé. Zkusil jsem se připojit na Jacka a to mi akorát napíše "We couldn't find any games". No co to sakra je? Člověk si chce po delší době zastřílet a ono toto :/

Problem solved. Stačilo smazat složku BFBC2 v dokumentech.
Nabíhaj vám servery? Mě to píše: "We couldn't find any games". Nemůžu se nikam připojit. Jack ale hraje normálně. Že by chyba EA serveru?
40mm granát je absurdní imba. A to neřikám kvůli tomu, že mě tim tolikrát někdo zabil, ale naopak, protože jsem zkoušel hrát assaulta a lehčí instant kill neexistuje. Raketomet je proti tomu čajíček (tomu se dá ještě v rámci možností uhnout).
Jo, ja jsem takovej ten silenec, co beha pod koly nepratelskeho tanku s defibrilatorem v ruce :)
To omezení raketometu na pěchotu už je jen na pár serverech. Což je dobře. 40mm granát nikdo neomezuje. Ani smoke.

Ale omezit ty snipery by bylo dobré. První mapu co jsem hrál, v týmu jsem byl já a 3 snipeři. Jeden z nich nakonec začal reconit, což chválím, ale ten zbytek... škoda mluvit.

A thx za neustálé oživování, když jsem dělal chujoviny :)
Asi vyřešeno: ty m--ky ovladače se nějak po----ly, teď jsou tam ty nejnovější beta a zatím to vypadá, že to jede. Ale pěkně mně vadí, že jsem si nemohl zahrát dnes s vámi, když vás tam bylo tolik. Musíme to zopáknout.
Nevím co se to sakra mohlo stát, ale kompletně se mně rozsypala grafika u této hry, hned jak to zapnu je hra rozkostičkovaná ve všech barvách, ale jiné hry jedou, dokonce jsem prubnul 3D mark 11 a bezproblému. Ještě jedna hra to hází Dirt 2.

Obr.

Testováno a výsledek bez problému: Left 4 Dead 2, Call of Duty: Black Ops, Flatout UC, MX vs ATV Reflex
jak je to s bazukou na pěchotu? Já hraju v podstatě furt na bobíci.cz a tam je to zakázaný. Je tam i limtovanej počet sniprů což je fakt dobře. Teď jak jsem hrál chvilku s váma tak mi přišlo že se na to celkem peče.

Garion: jo jo :o)
Myslim si, ze to nebylo spatne :) Cobot by mohl vypravet, ta posledni stanice, kterou prohral s cca 50 tiketama... :)
Toho cheatera, kterej s váma kucí hrál jsem reportoval. In other news, vyexpoval jsem novou snajpu, Sniperskaya special, not bad:).
Já: NateLogan
ViRus: WWWiR
Bodkin: ST3A1
Hydr0gen: Prosper0_cz
JohnCZ: JohnCZE
JackCZ: JackCZE

Ja zase vyhrabal svou namakanou lvl 5 postavu, tak sem napostujte nicky nebo co se tam zadava, abych si vas pridal mezi pratele, zatim tam mam jen Bodkina.
Já to hrál spíš na PS3 (tam jsem to poprvé dohrál), takže se mi to nechtělo hodnotit. Na PC jsem zase "znechucen" v MP superpřesnými snipery... Takže ani nevím, kolik tomu dát.
NL: ty jsi hru dohral, ale neohodnotil? :) (nebo je to Garretova moda?)
Bodkin: Jop, to jsou. Když mám v týmu někoho, kdo nějak podezřele campuje na kraji mapy po celou hru a jen si honí K/D ratio, z nějakého "neznámého" důvodu mám pořád nutkání se u něj spawnout, obložit jej c4kami a vyhodit do povětří.
Jinak teď nevím jestli je to karma, ale v posledních 5 hrách jsem vždy po připojení do hry a spawnutí dostal do několika vteřin headshot sniperem... To velice kazí morálku :)
Zaměřovače se odemykají jen pro tu jednu class s kterou jsi je získal. BTW.
Pravě, že ne hned po získání a dohrání daného kola jsem si chtěl změnit právě ten zaměřovač a nic, ale už to tam je takže who cares :-D
Tak to je haluz, už ty zaměřovače mám a všechny věci, které jsem doposud odemkl, dnes jsem to spustil a byly ve výběru, ale ihned po dohrání kola se tam neobjevily.
Ne, prostě zmáčkneš Q na nepřátelský bod, dobudeš ho a máš attack order.
Aha, tak to jo. Já právě že v těch pinech jsou nějaký odměny za rozkazy a tak jsem myslel, že tam může bejt něco komplexního, co mi zatím zůstalo skryto.
Teď mě napadlo: Jak se vlastně dávají rozkazy? Já to do teďka nevím :D
Vir: Loadout vybíráš před každým spawnem - je to řada věcí v pravo dole - primárná zbraň, sekundární zbraň (pistole), dvě pěchotní specializace (první z nich zahrnuje právě i optiku) a jedna pro vozidla (např.rychlejší nabíjení, detektor min atd.).
Včera jsem si dal na 3hod. squad deathmatch, dostal jsem se do dobře spolupracující jednotky, panečku body jenom naskakovaly, osvojil jsem si i převzetí povolání a oživení nebo střelbu 40mm granátem. Ted jsem už rank 5 a další nové zbraně, jen jsem nějak nepochopil, když se mně při hraní objeví zbraň, která mám zvýrazněný třeba zaměřovač to jako, že jsem ho odemkl a pokud ano, kde si ho mám přidělat...?
Chlapi. ted na chvíli skáknu do hry, kdyby se chtěl někdo připojit. Budu tam tak do osmi.