@Bodkin (22.04.2012 22:56): Hlásíš se? Opět.....
@ViRus (22.04.2012 22:53): Potřebuješ mentora. To je všechno.
@NateLogan (22.04.2012 22:39): Je to jako jezdit na kole. Zapomeneš, nabiješ si čuňu a hodně rychle si vzpomeneš.
@Bodkin (22.04.2012 22:37): Já to hrál chvilku i jsem něco pochytil, ale bylo to pouze jakože singl a moc dlouho jsem nevydržel, jednou snad do třetího kola nebo co to vlastně je.
@Bodkin (22.04.2012 22:37): Nebo případně jako já po více jak roce neaktivity. To už je snadnější si znovu snad po 10 letech střihnout MGS2 na Extreme :)
@ViRus (22.04.2012 22:32): Nižší obtížnosti jsou skill-free a až budeš mít level na vyšší obtížnosti, tak budeš mít i příslušný skill. Hlavně nechoď na hard s lvl 2 a méně.
@Bodkin (22.04.2012 22:30): No vidíš do KillingFlooru bych také rád někdy zavítal, ale tam to je více méně o skillu, že?
@ViRus (22.04.2012 21:50): Kdy jsi přesedlal na církev nejvyššího Bodkina? Zoltán to tu také hlásá? Já jsem vcelku pro, večery mám volné, pokud zrovna nekillingflooruju
@NateLogan (22.04.2012 21:45): Ok můžem se domluvit na nějaké eventu, pokud bude i Bodkin, jeho nejjasnější výsost.
@ViRus (22.04.2012 20:47): Tož já jej i preferuji. BF3 se mi nehýbe zrovna ideálně :)
Vůbec bych se nebránil mulťáku ani u BBC2 :-)
koukal jsem jak se tady nahaněli a ted už se nahánějí u trojky.zdá se... přemýšlím, že bych časem zkusil multiplayer já singlág. naposledy jsem hrál po lance aliens vs. predator 1 a prvního counter strika a to je pár let už...
@bartas (22.04.2012 13:28): Nu, já mám pořád BC2.
místní střelci se přesunuli na bojiště Battlefieldu 3?
No já to hrál na Core™2 Quad Processor Q9400 2,66 GHz přetočenej na 3,3 + gtx 560 a bylo to na max nastavení tak akorát a stejně se to sem tam trochu seklo.
@NateLogan (20.04.2012 12:09): díky moc za odpověď
Lagy připojení by neměly způsobit lagy obrazu, pokud ano, jde o mizerně udělanou hru. Jinak ano, i s velkými fps se může obraz škubat. Fraps to třeba průměruje v určitém intervalu (1s?), takže když máš 60fps a jednou za vteřinu ti to spadne dolů... To by se asi dalo zjistit nějakým lepším fps monitoringem (s grafem), mě ale žádný nenapadá.
U BC2 schválně zkus vypnout DX10, je neuvěřitelně zabugované.
U BC2 schválně zkus vypnout DX10, je neuvěřitelně zabugované.
@Bodkin (20.04.2012 11:39): :))
jakýpak sorry to si kopej do čeho chceš, třeba budem kopat dva. beru ho jako rozcvičku na multiplayer. Ale snad na něj nebudu potřebovat silnější comp. Mám jen dvoujádro a "pocit plynulé hry" je volaký čudný. Ale čím to je?
@bartas (20.04.2012 11:37): To se jen vyšší moc pokouší tě zachránit před utrpením z hraní.
// Vůbec netuším, ale do singlu si vždy rád kopnu, sorry.
// Vůbec netuším, ale do singlu si vždy rád kopnu, sorry.
@Bodkin (20.04.2012 11:33): pravě že singl
podobný pocity jsem měl také u Stalker Clear Sky, až jsem to nakonec vzdal, ale tam to bylo zjevnější...
@bartas (20.04.2012 11:11): V MP? Určitě, pokud ti laguje připojení.
ahoj, je možný, aby se hra mírně sekala, i když mám "vysoký" fps tzn. min nad 30? to je asi blbost ne? Spíš jen můj pocit.
ps: nejde o to jak má kdo rychlý oko, ale prostě vysoké fps a přesto mírné sekání?
Jsem ve hře. Kdyby měl někdo zájem se přidat...
Taky mi to dělá ale myslel jsem si že mi to rozhodila beta B3. Naprosto nepochopitelně jsme si musel zvolit jinej nick ale heslo to chtělo stejný. Respektive při vytváření loginu do B3 se mi změnilo heslo do BC2. Od tý doby mi nefunguje auto login,
Taky mi to poslední dobou obdobně blbne. Ale vystačím si s restartem...
Heh, dokud to není problém, který najednou postihne víc jak 50 % hráčů, tak EA support vyřeší velké kulové.
Přesně, ale je to opruz. Napsal jsem na ea support...
To se mi taky stava. Obvykle to poznam tak, ze v server browseru je az podezrele malo serveru s hraci. Restart pomaha.
Tato chyba se objevila i u mě, vůbec nic nepomohlo, jel jsem server po serveru, zkoušel se připojovat a stále to samé a pak jsem se k jednomu připojil, ale je to pěkně na píp když se nemůžu připojit k oblíbeným...
Hele u mě došlo k naprosto novýmu bugu. Když zapnu hru a dám login, tak mě to nabídne klasický dialog username-password a pak vybrat vojáka (nevím proč, nepamatuju si, že bych vypínal autologin). To proběhně v pohodě, ale když jdu pak do search server, nemůžu se nikam připojit, protože mi to říká "your connection to server has been lost. Renew your connection to the server and start again" (nebo něco takového).
Pomůže hru vypnout a znova pustit, ale je to zbytečná otrava.
Tuší někdo čím to je?
Pomůže hru vypnout a znova pustit, ale je to zbytečná otrava.
Tuší někdo čím to je?
Jestli budu moct dnes vecer jeste nevim, je to tak 50:50. Jinak jsem si pridaval vsechny, co byli tady na seznamu, ale potvrzeni mi prislo zatim jen od ViRa.
Saiga je fajn hlavně s dvojnásobným zásobníkem :)
Cobot je cobot a Garion je Garion.
Cobot je cobot a Garion je Garion.
Hydr0gen: To je divný já tě tam mám.
Nemáš, všechny základní nástroje každýho povolání (medkity, ammo, repair tool, motion sensory) si právě musíš vylevelovat.
Medic je dobrej vire, dáš druhou úroveň, hodíš ve hře medkit a body ti nabíhaj sami. S defibrilátorem pak podobně a i dost pomůžeš teamu (když se udržíš na živu) a lehký kulomety s red-dotem a palbou po jednotlivých nábojích jsou poměrně krutopřísné... Nebo si pak vem brokárnu až bude, taky nemusí být špatná volba.
Ad. Recon: Vylevoval jsem právě tu předposlední a je hodně slušná. Zkoušel jsem i oblíbenýho close combat recona s brokovnící (saiga) a motion detectorem a dobré:).
P.S.: Dneska bych s váma rád zasquadoval. Co vy na to? Můžu se připojit cca kol desátý. Vira se mi nedaří přídat do friendů... Cobot, Garion, jaký máte nicky plz?
Medkity máš rovnou, ne? Až defibrilátor si odemkneš. :not sure:
Já právě chtěl skillnout medica abych mohl aspoň házet medikity.
Jo, je. Teoreticky.
A nejhorší na něm je, že jediná použitelná zbraň(automat s tlumičem) je až předposlední zbraň k odemknutí. Pak skvěle reconuje. Do té doby je jen snajprd.
Jak nás opustil Garion, bylo po koopu :-), Recon je sniper? Jo včera ty snipeři..........>:-(
Já to cítil podobně.
Hlavně když nepřátelé zjistili jak na mě, a já jsem toho recona neopouštěl :)
Ale pak v tom městečku u řeky, tam už coop dost vyprchal. Bylo to samé Hunt'em down.
Hlavně když nepřátelé zjistili jak na mě, a já jsem toho recona neopouštěl :)
V jednu chvíli mně připadalo, že ta spolupráce nám docela jde, ale pak jsem si připadal, že vůbec nic nestíhám a že vám to jen kazím :-)
Na mapě bliká takové kolečko a když se v něm nepřítel pohne, tak se rozbrazí oranžově na mapě.
Bohužel má recon jen 3-4, takže když nikde není žádný assault, který hodí bednu s municí, tak má smůlu.
A já si říkal co to furt pípá :-D, podle mě na bázi sonaru, pošle oťuk a uvidíš na chíli, kde se nachází protivník.
A jak to funguje? :) Automaticky oznacuje nepratele v dosahu?
Ke konci to bylo opravdu už zlo, samá 50 s brokovnicí.
Zdálo se mi, že jste málo používali radar. Rozhazoval jsem senzory na všechny strany a ... :-P
Dnes to bylo z mého pohledu velká bída, začínám si tam připadat jak slépka na bidýlku. Já se to snad nikdy nenaučím, a ti naskillované "bukvice" mě začínali pěkně vylučovat.
Done and done.
Držel jsem se pravidla v nejlepším přestat. Akorát o půl hodiny později.
Držel jsem se pravidla v nejlepším přestat. Akorát o půl hodiny později.
Invalida se zbavit zrušením autologinu. Clantag se z nepochopitelných důvodů nastavuje po přihlášení (bez autologinu to děsně zdržuje). Musí se tuším tam nějaký klan nastvit, potvrdit a pak jej zase smazat.
Bodkin: Tak to se za tebe pomodlím ;-)
Edit: Ta hra je totálně pojebaná, nejen že jsem praktikoval JohnCZúv způsob a bez výsledku, ale káždý server ke kterému se snažím připojit zahlásí ověřte si zda máte vůbec připojení k internetu a teď už vůbec nereaguje na join :-/ a k tomu po zmazaní té složky jsem musel všechno znovu nastavovat.
Pokud mi budou přát bohové internetu a můj ping bude zanedbatelný.
Pokud se nepojede Flatout UC, tak bych dal :-)