montana: Tak skutečně to vypadá na stejné DRM jako u Mirror's Edge, jelikož u prohlížeče her ve Vistách je u obou her možnost "Deautorizovat tento počítač" (Burnout) respektive "Odebrat oprávnění pro tento počítač" (Mirror's Edge).
----------
V českém překladu je nejspíše jedna malá chybka:
http://www.xfire.com/screenshots/natelog ... bdf90b24289be27b.jpg. Zde se píše "Celkem tě odrovnal při online hře 18 krát," což je blbost, jelikož jsem daného hráče viděl poprvé. Spíš by tam mělo být kolik lidí už odrovnal v online hře... Ač to se lze dozvědět pouze z původního znění.
Neví někdo jak přepnou hru do anglického jazyka?
----------
Tak se pochlubte, s čím kdo nejraději jezdí? Mě osobně nejvíce vyhovuje
Jansen P12 Track Package. Nemá sice nejlepší hodnocení rychlost/burnout/síla, ale perfektně sedí, má slušnou akceleraci i maximálku a dobře se s ním manévruje i ve vyšších rychlostech. Navíc je lehké a vhodné pro dlouhé a složitější skoky (škoda jen horších dopadů, které dokážou slušně rozhodit). Zajímalo by mne, kdy už konečně dostanu auto s obdobnými vlastnostmi, ale vyšší akcelerací i rychlostí :-).
---------
Tak jsem včera dokončil základní SP hru na 100%, což se u mě u závodních her jen tak nevidí... ještě to chce pořádně rozjet ten multiplayer. Škoda že tu BP hraje jen pár lidí :-/
---------
Podle různých webů by již i na PC verzi měl být k dispozici DLC Legendary Cars, jenže mě se na Burnout Store jaksi nic neukazuje... kde je chyba? Opomíjení EU nebo ČR?