To je taková konina, že jsem tomu musel dát plus. Špatně se mi to rozhodně nečetlo :-)
Mirus-Tvůj koment sice není krátký,ale to cos napsal, šlo i jednou větou.A řekl bych,že ta hra má v sobě víc než to ra-ta-ta a move in(nebo co)
no ja instaloval warez eng verzi...takze sem se musel spokojit s polskou verzi(original)....sice sem tomu nerozumel ale dohrano je :)
ale je divne, ze minule sem normal nainstaloval eng verzi + cd-key z krabice a bylo to ok, alespon sem se naucil, ze "ano" je polsky "tak" :D
Fg: Pokud pominu to, co tu navrhovali popkec s Doomem, tak je asi vadné to médium a měl bys ho reklamovat.
Aha, nevyznám se v tom tak to je v pohodě, jen těch 8gb stáhnout a je to
Proč jako? Cd-key má snad originální, takže není problém.
Nj, to jsou ty bezproblémové originálky... vyřešil bych to tak že bych to stáhnul, pokud ale chceš hrát MP tak seš asi v prdeli
chtel sem si nainstalovat CoD4, jenze pri instalaci kdyz zadam CD-KEY, tak hned potom co se to zacne instalovat mi to hodi error s 7za.exe a potom se da instalace jen ukoncit, nevite co s tim? diky
popripade nemate to nekdo ted nainstalovane zybyste mi poslali ten soubor? ikdyz nvm co je za problem kdyz predtim mi to jelo bez problemu....
když odejde hráč fungující jako server a hra musí udělat z jiného hráče servera (okolo 4:30) video (PS3 verze). U PC by to mělo být podobné....
Kubulus: Ne, ve hře ho neuslyšíš. Mně naopak přijde ten trailer skvělej i když na Infamy trailer to nemá.
DoomCZE: Ten launch trailer ke dvojce je odpornej. Ten hip-hopový hudební doprovod mi připadá, jako by ho amíci prezentovali jako takovou hymnu současnosti, z čehož je mi teda nablití. Doufám že ve hře už Eminema neuslyšim.
NateLogan: Když je ta hra vyvíjena přímo pro Steam, tak na to asi mysleli. U vývoje CoH se s nějakým Steamem pravděpodobně vůbec nepočítalo.
misadlouhy: Nevýhodu tohohle řešení vidím snad jen v tom, že takto koupenou hru nebude možné prodat.
Jo ták.
EDIT - desátého půjde hrát retail verze .. potvrzení
EDIT2 - ale jestli je tím myšlený single i multi ..?
EDIT3 - tak Saver ze Sector.sk napsal, že .. (cituji) "vcera som cital ze druhe DVD v PC verzii v niektorych redakciach nejako nejde, uvidime ci nahodou s tym nebude vacsi problem ako s aktivaciou."
EDIT - desátého půjde hrát retail verze .. potvrzení
EDIT2 - ale jestli je tím myšlený single i multi ..?
Doufám, že MW2 je taky zabalen do několika obrovských balíků (jako třeba Company of Heroes), ať se IW spálí i s patchováním :D
Vsak to je znamo uz od te doby co se na Steamu objevil ten obrovsky banner :) Bylo to napsane v newsce.
Docela zajímavá informace - retail verzi MW2 si musíte zaregistrovat ve Steamu (tj. DVD klíč uložit do Steamu) a pokud budete někdy přeinstalovat, bude vám umožněno stáhnout si hru ze Steamu jako byste si jí na Steamu koupili (tvrdí moderátor diskuze). Což je podle mně naprosto super věc. Prostě to znamená to samé jako nákup na Steamu s tím rozdílem, že instalujete z DVD a nemusíte nic stahovat. + je tam ještě 1 výhoda pro retail verzi hry - můžete začít hrát ihned po instalaci (v té diskuzi je kopie emailu Steam supportu která to potvrzuje), narozdíl od těch co si hru zakoupili na Steamu - ti budou muset čekat do dvanáctého než bude PRO NĚ hra uvolněna. Paráda (pokud nekupujete přes Steam).
Ten, kdo si tu hru chtěl koupit, tak má předobjednáno a zbytek si to stejně stáhne.
RedDwarf_Cz: Vzhledem k tomu, že se bude zvedat cena, tak je kam spěchat.
RedDwarf_Cz: Vzhledem k tomu, že se bude zvedat cena, tak je kam spěchat.
No zrovna u hry,která je rozporuplná,bych raději počkal,není kde spěchat
každopádně se těším, rozhodně svojí objednávku neruším...
Já nejsem adminem serveru CoD,jsem normální hráč,tyhle příkazy znají i 12 leté děti,ale oproti víkendovým hráčům CoD,oni ty příkazy znají,protože to hrají denně
Tak normalni hrac ji nepouzije, ale pro adminy serveru je dulezita ne?
Moje reakce: Co je to konzole? :)
Memphis:
Moje reakce: Nikdy jsem ji nepoužil. (Otázka do diskuze: Vy ano?)
Jasně,na příkazy fps,fov,atd.,také kvůli PB,když byl PB na serveru nastaven jinak,než bylo nastavení mé hry,ale to samozřejmě odpadá,PB nebude jak všichni víme,což je dle mě dobře,PB nepřinesl nic dobrého,spíš naopak
Moje reakce: Nikdy jsem ji nepoužil. (Otázka do diskuze: Vy ano?)
S tím naprosto souhlasím. Na nářek bude dostatek času ve chvíli, kdy se zjistí, že to opravdu na pytel. Do té doby mi všichni panikáři můžou...
DoomCZE: Jdu do toho. Jedna z věcí, co na této hře BUDOU lepší - díky hře přes steam půjdou snadno dělat DH eventy. :-) A s DH eventy je vždy spojena spousta zábavy...
Teď jsem si přečetl ty články, ruším předobjednávku :-). Považuji se ultraharcore CoD hráče a jak mám ping nad 5ms a FPS pomocí příkazů do konzole nevyladěný aspoň na tisíc snímků, tak nemůžu existovat. :-)
Zdá se mi, že jeden web zveřejnil panikařící novinku, která cituje nářky hardcore komunity (která při vydání dalšího dílu své oblíbené hry panikaří vždycky) a další už to, jak to tak bývá, jen opisují.
http://www.hrej.cz/novinky/2009/11/05/in ... ltiplayer-mw2-20711/
http://www.czechgamer.com/novinky/5397/M ... are-2-PC-na-prd.html
Ve hře nejsou dedikované servery?
Moje reakce: Ten systém by i tak mohl být potenciálně lepší, než v jedničce. Těším se na propojení se Steam Friends.
Ve hře bude ping 100+?
Moje reakce: Spíše fáma. Vyzkoušíme. Uvidíme.
Reakce hardcore hráče: Ruším předobjednávku.
DLC budou za 10 éček každé?
Moje reakce: Až to uvidím, tak tomu uvěřím.
Reakce hardcore hráče: Vývojáři /* mé nejoblíbenější hry */ jsou svině. Ruším předobjednávku.
...
Přijde mi to, že MW2 už je tak očekávaná hra, že se na ní tvoří nějaké anti-hype kvůli každé prkotině. :) Nikdo neviděl výsledný produkt, který třeba i díky těmto změnám může být lepší jak jednička, a už se vynášejí soudy jako "multiplayer bude na prd", "samé změny k horšímu". Nemá být herní novinařina (novinková) objektivní a třeba nabídnout názorovou alternativu? Nebo spíš funguje na bázi "hele, v zahraničí na to plivají špínu, tak taky trochu přiložím"? Mno, zajímavé.
DoomCZE: Určitě jsem pro.
http://www.hrej.cz/novinky/2009/11/05/in ... ltiplayer-mw2-20711/
http://www.czechgamer.com/novinky/5397/M ... are-2-PC-na-prd.html
Ve hře nejsou dedikované servery?
Ve hře bude ping 100+?
Moje reakce: Spíše fáma. Vyzkoušíme. Uvidíme.
Reakce hardcore hráče: Ruším předobjednávku.
DLC budou za 10 éček každé?
Moje reakce: Až to uvidím, tak tomu uvěřím.
...
DoomCZE: Určitě jsem pro.
A kde se vůbec vzaly ty kecy o pingu? To už to snad někdo zkušel?
Edit: Až to vyjde, tak očekávám nějakej event, když to tady má celkem dost lidí předobjednáno (aspoň myslím). Přihlašte se, kdo ano.
NateLogan: Aha, tak při vydání... No, tak to jsme na tom vyjímečně mnohem líp jak v zahraničí MW měla u nás 1200,- MW2 999,-. :-)
Falagar: Tam je myšlena cena při vydání :)
Ono vůbec srovnání dvou her, z nichž jedna dosud nevyšla, je trochu nesmyslné. Až v reálu uvídíme, jak to vlastně dopadlo. A porovnání cen je také úsměvné. Očekával snad někdo, že se bude jednička dva roky od vydání prodávat za vyšší cenu než dvojka hned po uvedení? :-D
to jo, ale jinak je to červené spíš na straně MW2. Trochu mně to mrzí, protože si hru kupuju kvůli online multiplayeru. Mohlo to být lepší.
montana: Zaslepenost některých lidí prostě nezná mezí...:)
LAN Play - Yea/Yes a stejne je to u dvojky proste worse :)))
srovnání fíčur u multiplayeru MW a MW2: odkaz na obrázek
Kubulus: Pokud nebyl v MW1 příběh (jakože byl), tak ve dvojce už určitě je. Bez jedničky se to dá hrát ale budeš ochuzen o několik zvratů a překvapení.
btw. Vyšel launch trailer.
btw2. Nečtěte si tu diskuzi u toho videa, je plná spoilerů.
btw. Vyšel launch trailer.
btw2. Nečtěte si tu diskuzi u toho videa, je plná spoilerů.
Kubulus: Být tebou, tak bych do toho prvního dílu šel. Četl jsem celou tu diskuzi s vývojáři, co tu dával nedávno misadlouhy a po tom, co jsem viděl, jsem k druhému dílu MW stále víc skeptičtější. Určitě to bude super hra, ale u zmínky o tom, že se to hraje super i s pingem okolo stovky jsem se málem podělal. Ten systém IW.net mi strašně připomíná lobby v L4D a tam člověk kolikrát musí lézt do hry na pětkrát než najde ucházející ping a to tam jsou i dedikované servery. Když si vezmu tohle a potencionálně vysoké pingy přes p2p, tak mi připadá, že se hráči po chvíli opojení vrátí k mulťáku v jedničce.
Kubulus: MW má jak vidno 87% ze 190 hodnocení. To, myslím si, není vůbec špatné (jak spokojeností, tak počtem hodnocení), proto myslím, že bys to měl určitě zkusit. Já ji koupil nedlouho po vydání čistě kvůli tomu 6ti hodinovému singleplayeru (tehdá stála 12 nebo 13 stovek) a byl jsem naprosto spokojený. K multiplayeru jsem se dostal možná rok na to a byl to zajímavý bonus. Dnes stojí hra nějakých 560,- (xzone), to taky není špatné. Máš tedy na výběr - buďto tě láká hlavně multiplayer (v tom případě zřejmě bude lepší počkat těch necelých deset dní na dvojku) nebo tě víc bere single player (a v tom případě s MW1 určitě neprohloupíš, nejspíš si to perfektně užiješ a naladíš se tak MW2).
No právě o to mi jde. Pokud bych si to kupoval jen kvuli tomu, abych se seznámil s nějakou postavou, jež v příběhu zastává takovou roli, jakou byl v prvních dvou dílech Kapitán Prize (nebo jak se jmenoval), jež se nezávisle objevoval takřka v každé bitevní linii, tak se na utratu prvního dílu můžu vykašlat.
Sakra, to jsou nervy a vypjatá atmosféra. Pořád ještě váham.
Sakra, to jsou nervy a vypjatá atmosféra. Pořád ještě váham.
montana: Teroristi/nepřítelé napadají USA, teroristi odpalují atomovku, Američané útočí na teroristy, Američané vyhrávají. Konec CoD4. :D
To melo nejaky pribeh? :)
Ber to z lepší stránky, čeká tě jedna skvělá hra navíc. :)
Memphis: Díky, mé obavy se jen potvrdily :-)
Kubulus: Právě že tentokrát se výjimečně neignoruje, dvojka je přímý příběhový nástupce a měl bys potkat i nějaké postavy z jedničky (minimálně hlavního představitele).
Určitě to půjde i bez toho, ale osobně bych dal nejdřív přednost jedničce.
Určitě to půjde i bez toho, ale osobně bych dal nejdřív přednost jedničce.
Myslíte, že mi hodně uškodí, když si zahraju Modern Warfare 2 bez znalostí původního? Abych v tom potom neměl guláš nebo tak. Předpokládám ale, že příběhová návaznost se tu naprosto ignoruje jako v těch z druhé světové, ne?
Vypadá to zajímavě, zdá se, že otravný Martyrdom (upuštěný granát po smrti) přesunuli do nových deathstreaků: http://www.themodernwarfare2.com/mw2/multiplayer/deathstreaks/
perky v MW2 - odkaz
DoomCZE: To bude super, CoD4 jsem multiplayer rozehrával od lvl 1 myslím 3x.
Dobrá věc je, že se bude profil ukládat na SteamCloud (nebo jak se tomu nadává), takže už žádný zálohování. Pravděpodobně se bude ukládat i nastavení jako v TF2.
Z otázek a odpovědí IW ohledně MW2 (odkaz):
Quote:
2:54 Moriarte: Ignoring IW.net, is the PC version a direct port of the console version?
2:55 Mackey-IW: No, PC has custom stuff like mouse control, text chat in game, and graphics settings.
:-)
Quote: