MW1 má šest hodin - ale šest nezapomenutelných, skvěle atmosférických hodin. Pokud bude dvojka stylově podobná, určitě nebudu litovat toho, že jsem si ji objednal. A něco mi říká, že ten zážitek za to stát opravdu bude. ;-)
Já hrál jedničku s UO určitě přes 10 hodin :-) Na nejlehčí obtížnost...
DoomCZE: Taky mám objednáno, jaká je herní doba? Doufám, že alespoň o kousek delší než u jedničky. :)
Dneska byl opravdu skvělej den. Celej den jsem hrál MW2 a to jsem se zapřísáhl, že počkám na svůj originál až do pátku 13. Ale.. nevydržel jsem to. Skvělý pokračování CoD4, akorát je tam tolik zvratů, že jsem něco ani nepobral. Budu to muset zahrát ještě jednou (spíš desetkrát, jako CoD4) ale už na PC. Nebudu tady o té hře nic psát, protože cokoliv řeknu, tak bude spoiler jak hrom. Opravdu se těším, až budu hrát multiplayer. Snad nebude ten IW.net úplně k hovnu.
Ta polská verze je skutečně v polštině, mám ji doma.

Jinak MW2 už uniklo na X360 (o 11 dní dříve) a pak, že se na konzolích nepirátí.
Já jsem si koupil Team Fortress 2 ve Španělsku, stejně tak kamoš si tam koupil Battlefield 2 Complete edici a měl jsem španělsky jenom "manuál" (ta kartička s popisem ovládání :)).
Memphis: No v popisu zboží mají "polské titulky", takže předpokládám, že je to překlad s původním dabingem.
Mám pocit, že u těchhle verzí na megahry.eu je polsky jen manuál a hra klasicky v angličtině, ale ruku do ohně bych za to nedal...
Jenže je to v té polské lokalizaci :-( Sice polsky umím, ale přece jenom mít to menu a kecy v polštině fakt nemusím.
Ono fakt stojí CoD4 na Steamu i po 2, slovy dvou, DVOU letech 50€? Sakra, zabte prosím někdo toho magora ve vedení Activisionu (toho, co si myslí, že je bůh).
NateLogan: Přesně tak, a vsadil bych se, že právě z těchto důvodů tam ta mise je. Však podobných náznaků a zajímavě zpracovaných námětů už bylo pár i v jedničce a atmosféru (alespoň pro mě) zvyšovaly na maximum: poprava, atomovka...
PRIVATE MARTIN: Já sice scénu také neviděl (a ani neplánuji, počkám si na samotnou hru), ale pokud ji podají správně, tedy ne ve stylu jako třeba Gears of War (čti: hlavně aby to mělo "koule"), tak by to ve správném kontextu mohlo být zajímavé zpestření hry nutící hráče o tomhle problému přemýšlet (obětovat jedince pro záchranu miliónů, jaké jsou meze, nestačí přece jenom ty mírové pochody a demonstrace?). A vůbec třeba hlavní postava seriálu 24 čelila hned několika podobným situacím a nikdo tenkrát nehnul ani brvou (ano, je to trochu něco jiného, přece jenom si to divák "přímo" neprožije, ale o to by právě mohl být MW přesvědčivěji nutit hráče o tom přemýšlet).
PRIVATE MARTIN: Neviděl jsem, nechci si kazit zážitek z plné. Až zahraju, tak se o tom vyjádřím. Ale dokud to někdo neuvidí v plném kontextu hry, tak je myslím zbytečné o tom vynášet jakékoliv soudy.
Memphis: Pokud co-op mise půjdou nějak normálně rozjet (ne jako v 5) tak to tipuju na nejlepší fps tohoto roku :)
montana: Mně to vyhovuje, hledání serverů + připojování k někomu, s kým jsi chtěl hrát, nebylo v jedničce vůbec ideální. Tohle Steam pořeší.

Jinak jak se těšíte na co-op mise pro dva hráče?
To sou vazne dementi, ze zase do krabicovky musi nacpat Steam. Snad zrovna u tehle hry to nebude vadit tolik jako u Total Waru...
Memphis: Reakce na nepřítomnost dedikovaných serverů a na další "novinky", respektive důvody, proč se rušily ve velkém před-objednávky.
všechny negativní review na amazonu jsou pryč. Někdo z Activision-blizzardu/IW zapracoval....
Memphis: A k tomu banneru, stejně velká cena, aby se to všechno zaplatilo :-)
Tak velký banner na Steamu na předobjednávku jsem snad ještě neviděl. :)
Určitě.Jedině akce.Se podívej jak lidi nakupují.. jak vzteklý.Ale kdo to je??
Když máš peníze,můžeš si dovolit cokoli.Ale všiml sem si jedné věci.Severské země(uživatelé)švédi,fini,apd..mají docela dost her v seznamu.Mají to za hubičku*?
Steam se jednoduse evropanum nevyplati. Jedine nektere akce, ale kupovat tam novou hru je holy nesmysl.
A co hůř, Euro se vůči Dolaru stále prodražuje, teď už je rozdíl rovných 50%...
MW2 je už k objednání na steamu a stojí .. o víc než 500,- víc než krabickovka v Čr..
Já jsem rád,že to takhle bude.Hlavní je,že už tam nebude ten vir Punkbuster,odpadnou cheateři a byl bych rád,kdyby nešlo upravovat cfg
nebude to tak zlé ... odkaz

má to svá omezení ale ne pro casual hráče který se připojí do hry a chce hrát (nebo chce založit match s přáteli).. mně to teda neodradí a hru si asi koupím...
DoomCZE: Jenomže L4D podporuje dedikované servery, buď přímo ze Steamu (záložka Tools), nebo přes srcds (Source Dedicated Server).
Spojení se SteamWorks bych přivítal taky ale spojení se Steamem (aktivaci) samotným už ne, i když bude asi potřeba oboje (kdo mě chce vyvést z omylu?). Jinak privátní zápasy tam budou samozřejmě taky. Podle dostupných informací to zatím vypadá na podobnej systém jako je v L4D. Na LAN hru se dneska sere už všude, takže bych se nedivil kdyby i tady chyběla.
DoomCZE: Nad tím jsem skoro začal jásat, kdy jsem četl o možném spojení se SteamWorks, jenže to bych nesměl dočíst i zbytek novinky.

Ale dejme tomu, že bude hodně volných serverů s velkou škálou nastavení napříč celým světem (nezapomínat na Shanghai, Japonsko aspol., třeba na GOG.com je hafo lidí z téhle části světa). Pak by to nemusela být až zas taková tragédie, jenže musí být podporovány klanové souboje (zamčené servery, aby tam nemohl kde kdo), souboje mezi přáteli (sraz DH na nějakém serveru :D) a samozřejmě nesmí chybět ani LAN hra.
montana: ano to já vím, ale pokud by to bylo jako v pětce neni to pro hernu vůbec použitelný....myslím si že tam u toho je omezení na pět profilů a to by se herně finančně nevyplatilo, už u čtyřky je problém že pokud lidi chtějí mít statistiky a ranky nemužou hrát na oficiálních serverech a prakticky jenom po lanu, i když je koupena licence máme to tu omezený.
Nate ale zase může být rád, protože hra nebude obsahovat PunkBuster ale VAC. Ale jestli bude nutná aktivace na Steamu, tak to naserou zase mě.