natalogan: jestli to prosadí a bude tomu tak, naserou spoustu lidí a mezi nima budu i já.....tohle fakt čirá demence a ignoranství
Indian: Od toho jsou multilicence pro herny :)
nateLogna: Naprostej souhlas. Do pekel s Activisionem! A pokud nebude MW2 podporovat dedicovane servery a custom mapy, muzou se rozloucit s takovym uspechem PC verze jako u MW1. Povazuji PC hrace za stejny 'tupce' jako jsou konzolovi hraci a modare za verbez, ktera nici jejich produkt!
edit: vyznelo to takhle blbe bez diakritiky. mslel jsem samozrejme považují.;)
edit: vyznelo to takhle blbe bez diakritiky. mslel jsem samozrejme považují.;)
Komunitní manažer Robert Bowling potvrdil, že chtějí, aby multiplayerová část PC verze se více podobala té konzolové. "Nebudou tam žádné soukromé servery, žádný seznam serverů. Pouze oficiální služba IWnet, která bude zprostředkovávat multiplayer mezi hráči podobných schopností. Své multiplayerové hry si přesto samozřejmě můžete nastavit, jak chcete – vypnout vzdušnou podporu a tak podobně." odkaz
Indian: Stačí kouknout na současnou politiku Activision-Blizzardu a budeš mít celkem jasno. Z čeho jim neplynou peníze, to se pokusí odstřihnout. Ať si říká kdo chce, co chce, AB je pro mě v současnosti nejhorší vydavatelská společnost široko daleko, dokonce předběhla "starou" EA i nový UbiSoft.
PS: http://www.eurogamer.cz/articles/reakce-tvurcu-modern-warfare-2-na-petici
PS: http://www.eurogamer.cz/articles/reakce-tvurcu-modern-warfare-2-na-petici
Jak to vubec vypadá s profilama ? Bude možnost jako ve čtyřce, že bude neomezenej počet na registracni číslo nebo to bude posraný jako v pětce ? Mě jde o to že u nás v pc herně by to potom nemohlo bejt a to by byla veliká škoda....čtyřka se hraje v multiplayeru parádně a takhle by to zase zazdily a to já nechci :-)
Zatím nevím, jak bude game lobby vypadat. Absence výběru podle pingu, počtu hráčů, map.. by byla velká škoda, no uvidíme. Třeba to pouze znamená, že výběr podle těchto kritérií bude, pouze nebudou servery třetích stran.
Ale zahrajem si určitě, takže žádnej problém :-).
marwel: A to jsem si myslel, že na DH není nikomu potřeba vysvětlovat, že každýmu se může líbit něco jinýho. OMG
Plnou palku za MW2? ani ve snu!
Servery budou na 90% minimálně ze začátku nejspíš jen v Anglii, to dělá nějakých 20ms, na české servery jsem míval odezvu 3-5ms. Tahle centralizace není dobrá. Trochu doufám, že se to jen špatně pochopilo a bude to něco na způsob L4D.
Snad si nemyslíš, že se na Evropu se serverama vykašlou? Neříkám, že je to nemožný ale nepravděpodobný přinejmenším. Já tu hru ale stejně kupuju už kvůli singlu a je to jediná hra, za kterou jsem ochotnej dát plnou pálku.
DoomCZE: Radši ať plaší a panikaří teď a potom jsou příjemně překvapeni, než zažít hořké zklamání po utracení 50€ :)
NL: To se právě neví, jenom už klasicky všichni plaší a odsuzují to.
Takže kde tedy budou servery? Dedikované přímo od IW? Tohle bude horor, jelikož nejspíš bude málo serverů nebo budou daleko (IW a ČR? Ani náhodou). Či se bude hrát u zakladatele? Kdo má dost velký upload pro 32 hráčů? Tohle dopadne špatně.
Posunutí vydání (platí jen pro Evropu) PC verze není oficiálně potvrzené. To se jenom chtěli na jedněch bezvýznamných stránkách zviditelnit a český stránky to samozřejmě vyložily jako fakt. Zatím není nic oficiální a spíš je pravděpodobnější, ze vyjde normálně 10.11.
edit: No už je to snad na každé herní sajtě ale všichn se odkazují na původní článek na onom neznámém webu a oficiální potvrzení pořád nikde. Dokonce už i obchody přehodily datum vydání.
Jo PC verze je pozdržená kvůli tomu, aby lidé místo koupě konzolových verzí nechtělí stahovat cracknutou verzi hry na PC a pak by se jich část třeba na koupi vykašlala. Podle mně je to rozumné řešení jak předejít tomu, aby firmě utíkal zbytečně zisk. Já si koupím MW2 kvůli multiplayeru :).
Každopádně datum vydání pro PC je stejně posunuté až na 24. listopadu a to nepočítám možné průtahy kvůli českým distributorům, jak je u nás poslední dobou bohužel zvykem. Roční odklad (X3:TC) snad ale nehrozí :D
Hezkej trailer, akorát se mi vůbec nelíbí ta hudba, zní hrozně "zrecyklovaně" :)
desátýho jedenáctý
Teď otázka, platí 10.11. nebo 11.10.? :D A vůbec, anglické jednotky a některé zvyklosti by měli zakázat, alespoň by na Marsu nepadaly družice.
DoomCZE: Když už nepoznáš Bílý Dům (pravda, takto poničený ztrácí některé své rysy), tak ten památník jakožto největší stavbu v DC, která se shodou okolností nachází naproti Bílému Domu, by poznat měl snad už každý.
Na ten trailer jsem čuměl, bez zvuku, celej den ve škole. Teď na něho budu čumět ještě celej večer se zvukem. :-)
edit: WTF? On to je opravdu Bílej dům?
edit: WTF? On to je opravdu Bílej dům?
memphis: paráda už se těšim :-)
jo kdo že dělal hudbu ? .. Hanz Zimmer ?
jo kdo že dělal hudbu ? .. Hanz Zimmer ?
pivo delas si srandu ze jsi tuhle hru nehral ??
Parádní trailer na MW2: odkaz
Co je/kdo je "PunkBuster"??
Nehrál jsem multiplayer ani single moderwarfare, tak se jen tak ptám :-)
Nehrál jsem multiplayer ani single moderwarfare, tak se jen tak ptám :-)
Jen prosím, moc prosím, ať tam není PunkBuster. S ním je víc problémů než užitku (cheatery nevyhazuje, obyčejné hráče v 1/3 případů).
Multiplayer první trailer
Multiplayer novinky a vylepšení
jak je vidno tohle bude opet pecka...nemuzu se dockat nekterych zajimavych vylepseni a hlavne vice taktickych postupu...a taky zabavy :-)
Multiplayer novinky a vylepšení
Ten gameplay z MW2 je super. Třeba ten začátek, to lezení po horách. Ten velící je MacTavish (postava z CoD:MW), ale to ste si asi všimli.
nemyslet muzes, ale s tema jsem to prve dohral :)
Mam DX10 kartu ktera to vykresluje pochopitelne trojkama ale chtel bych tomu vnutit dvojky doufaje ve vyssi fps :)
pipboy: Jako jestli to rozjedeš na kartě se Shaderama 2.0? To nemyslím...
Já ty šejdry obecně vypínávám. Nemám zájem na tom, aby mi to šlo šejdrem. ;-)
má někdo tušení, jestli se tomu dají vnutit 2.0 shadery misto trojek?
Tak jsem to znova dohrál. Na jeden zátah. Vůbec si nepamatuju, že to bylo až tak moc krátké. Zabralo to kolik - čtyři, pět hodin? :-( Ale zážitek prostě perfektní!
hmmm cekal sem neco vic, doufam ze PC verze nebude tak "dementni" jako ta Xboxova(snad to bylo uspuzobeno nemoznosti ovladace) nebo mel typek cheaty ci very easy - to sem zral jak dva vojaci infiltruji celou zakladnu, pobihaji po volnem prostranstvi mezi stovkami protivnikum, nikdo je netrefi a este se zastavi na kopci a necha se postrilet cela rada:D
nejlepsi bylo jak jel na skutru a asi o milimetr se vyhl stromu, to by byla dobra prezentacka :D
Mě u toho jenom vadí další zvýšení počtu nepřátel a snížení jejich výdrže - tedy další zvyšování kph (kills per hour :) ). To začíná smrdět Serious Samem :D
Pro ty co neviděli, přikládám odkaz na skvělý gameplay z E3: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/50039
Vývojáři mi tímto prostředím padli do noty a pokud se podobné exotické lokace budou ve hře vyskytovat častěji, bude to super. Pro mě po odložení Mafie nejočekávanější hra tohoto roku.
Četl jsem, že na E3 byl prezentován rozšířený trailer + gameplay z MW2, je to někde na netu? Na GT ani Gamespotu jsem to nenašel.
EDIT: Aj, už to naskakuje na GameTrailers.
EDIT: Aj, už to naskakuje na GameTrailers.
No jo autoři buď neumí počítat nebo si myslí že to neumí lidi, ale ve hře ty informace lítaly takovým tempem, že jsem jich velkou část nepostřehl a proto jsem si ani nevšiml tohoto.
Call of Duty 4 je skvělá hra, ale nějak mi nesedí rok ve kterém se odehrává. Myslel sem si že to je tak rok 2000 až 2007, anebo taky 90. léta, ale to je rok asi 2011, což je blízká budoucnost. Mise v Černobylu se odehrává před patnácti lety, před začátkem té mise Kpt. Price říká, že to bylo 10 let po tom výbuchu v Černobylu a ten výbuch pokud vím byl v roce 1986, takže před těmi patnácti lety byl rok 1996 a po patnácti letech je rok 2011.
no oni delaji nejakou sci-fi hru a novinari hned ze to bude COD6
Moje řeč
Druhá světová je prostě nůďo... anebo spíš donekonečna nastavovaná kaše... :-(
Jo, sry, moje chyba, sci-fi byl jenom jeden z návrhů, ve skutečnosti se to má odehrávat někde v Pacifiku... což mě odrazuje ještě víc...
sci-fi?:D zajimave,ja bych rekl ze se to odehrava v dobe WWII-hlavne japoncici a taky dobyvani Berlina...
Jo, CoD5 mají mít na starost ti co tvořili CoD3, což byl imho celkem propadák. Toš nevim, slibujou hory doly a sci-fi prostředí, ale jak to dopadne, to ukáže čas. Nicméně nevěřím tomu, že překoná CoD4.
Je pravda, ze CoD4 je velice dobře provedená hra... Ale, abych byl upřímny, i když pro mě byl singl absolutně fantastický zážitek a multiplayer pro mě byl na delší dobu perfektní zábáva, tak nějak to opadlo a již pár týdnů jsem na CoD4 nešáhl... Ale na pátý díl se též velice těším. ;-)
CoD 4: Modern warfare je jedna z mých nejoblíbenějších her... Jsem zvědavý na pětku :-)
teda ted budu asi cekat jestli anthraxCZ napise komentar :)