Isair: Na sestavu jsem se koukal hned, chyba se blbe ladi, kdyz nam to nedela. Je pravda, ze na X-Fi zvuk. system testovan nebyl, ale na Audigy 2ZS/Surround 5.1 trebas ano a problemy to necinilo, dokonce ani na integr. zvukovkach, takze opravdu netusim, proc by mel DSound ignorovat prazdny LOOP flag. Napada mne jedine overclocking/chyba driveru anebo chyba C1 projevujici se jen a pouze na Tvem stroji ;)) *pokrci rameny*
Garion: Chapu a mas pravdu, lec si stale myslim, ze zrovna do Cardhalie tahovy system tak uplne nepatri z duvodu nize uvedenych (bezprostrednost, 13.01.2010 19:09:02), holt osobni preference. Zvlastni je, ze tohle 'preklikavani/pretukavani' se mi nejak problem necinilo a nevidim moc duvod se pozastavovat nad tim, ze jsem seslal utok o 15ms pozdeji, nez bych teoreticky mohl, kdyby to bylo zapauzovane. Svym zpusobem v realnem souboji jednoduse nepauzujes (ja vim, je to hra, ale zase ta bezprostrednost), takze takove 'nestihani' te vicemene priblizuje skutecnemu souboji s monstrem, coz je podle meho trebas dobre ;) Ale je fakt, ze pokud se nemylim pujdou klavesove zkratky v C2 menit, takze alespon z tohoto pohledu pujde trochu vyhovet.