Přesně, Nomád byl fajn a docela se s nim jakžtakž dalo sžít. Sympatickej hlas, sem tam promluvil, při bojích nedržel jen hubu atd. Tady je to fakt trapný, vždyť by je to vůbec nezabilo. Jinak první mise v obrněném vozidle jak se jede přes dálnici je opravdu kulervoucí. V tom okamžiku mě Crysis 2 neskutečně pohltilo. Jen mi jaksi hapruje obtížnost. Hrál jsem na nejtěžší, teď jsem začal novou misi a jaksi se mi to přeplo na nejlehčí a nejde nastavit těžší. Wtf?

Jinak jako koridor mi to opravdu nepříjde - je to omezenější jen z toho důvodu, že hra je ve města a ne v džungli, proto to jaksi působí více lineárněji, ale opravdu není. Ale docela mě sere téměr nulová zničitelnost prostředí - byť je CryEngine lépe zoptimalizovanější, technologicky je to krůček dolů. + se mi nelíbí, že po čase hraní se mi začne hra neskutočně sekat.
imho na koridor je tam moznosti postupu docela dost.. i kdyz taky jak kdy. Ale osobne mi to nevadi, aspon muzou lip vypilovat gameplay a chodba je to porad docela siroka.
Při hraní takovéhle "němé" hry si vzpomenu na Hawkinse v tunelech Vietcongu a jsem akorát nasranej.
Mě spíš sere že je to koridor.. alespoň minimální vybočení z trasy nabídnout mohli.. např jdu po střechách a musím seskočit přitom by stačilo prostřelit pletivo xD nebo i přeskočit by to šlo
Mlčící protagonista je skutečná debilita. V jedničce to zvládli skvěle, Nomad mluvil jen když se to hodilo, tady zase němej idiot.
já jsem si dřív hry kupoval ale to ještě stály max. 400,-...např mam originální oddworldy, všechny painkillery, aliens vs. predator 1,2, brothers in arms 1,2 atd. prostě ty trošku starří, ale ta cena mě pak začala srát...jo a ještě FAR CRY =D
Teda tím, že Alcatraz je mlčící týpek mě docela nasrali. Zžití s hlavním hrdinou zase téměř nulové.
Jiz nekolik let plati novela zakona postihujici i stahovani softwaru (tedy i her), nejenom "nabizeni".
Vzhledem k tomu, ze je mozne sehnat kod ke stazeni na aukru za petikilo nemusi byt hrac zase tak bohaty. Ale i original PC verze sla spustit az v patek, takze neni co resit.;-)
kristmeister: Toto platí jen u filmů, seriálů, hudby atp. Ale u PC her a placených programů ne.
U her je to nelegalni kazdopadne. Tahle sranda se stahovanim plati jen pro filmy a hudbu. (A jeste je to necim podmineny, nebo to aspon tvrdi protipiratska unie, ale kdo by je poslouchal, ze.)
tak hele když si to stáhneš tak ty za nic nemůžeš, za to může uploader =D Jen nesmíš přes torrent protože to stahuješ a nabízíš.
Walome: Nesledoval jsem to nijak peclive, ale crack jsem objevil az s patecni evropskou PC premierou. Takze duvodem asi nebude pouze pipova prace.:-)

Paul: I puvodni Crysis mel obcas textury velmi slabe. Zvlaste ve srovnani s Far Cry 2.
Ale jo, není to špatný. Grafika jako celek moc pěkná, jen se člověk nesmí zaměřovat na jednotlivý textury, ty jsou občas docela ošklivě lowres, poděkujme konzolím a líným grafikům v cryteku.Příběh teda dost wtf zatím, jako kdyby Crysis 1 nikdy nebylo.
ja vim no, je to smutny... a to vubec nemluvim o tom jak to boli! :) a sobota nedele dvanactky, au au au...
neni to blba hnusna porad stejna dzungle, to je dobry zacatek co se pokroku tyce :)
(a vubec se mi to libi vic jak jednicka, i kdyz pocatecni nadseni uz je fuc.. a wtf je s tim pohybem u mysi?)
Přestřelky jsou zábavné, ale ty byly super už v jedničce. Nechci říct, že C2 je špatná hra, to rozhodně ne, jen nevidím žádný pokrok od prvního dílu, snad jen to vylepšování nanoobleku.

EDIT - všiml jsem si, že není možné zastřelit ty nakažené civilisty, při střelbě jako kdyby tam nebyli.
Graficky je možná dvojka horší (no, ale vypadá stejně dobře), ale jinak mi přijde lepší. Využití obleku mi přijde lepší a praktičtější, navíc ho jde pak vylepšovat. Nepřátelé jsou pestřejší než jen Korejci s chobotnicema a i to prostředí New Yorku mi sedne více. Ta jungle mi přišla taková nudná, až na pár vyjímek stereotypní.
Co nechápu (netýká se to ani tak Crysis 2 jako her obecně):
1) Proč krabice stojí na shopu game.co.uk 25 liber, a digi verze na TOM SAMÉM shopu 30
2) Proč už dávno shopy nenabízí službu prodeje krabice + digi v jednom (tzn zatímco krabice visí někde tři prdele času na poště kdovíkde, já už bych mohl hrát orig. digi verzi)

Takže protože mám volnej víkend a chci si to zahrát, tahám faster than light verzi od cardmana, přestože už mi hru game poslali. Tohle mě ale fakt sere.
Docela se na to těším, akce v polorozpadlém New Yorku může být zajímavá. Demo se mi docela zamlouvalo. Už aby to bylo na Steamu v akci za 7€...
Tak jsem to chvilku hrál a původní díl mi přišel ve všem lepší. Nechápu, co na tom čtyři roky dělali (kromě portování na konzole).

Grafika mi přijde slabší, než v jedničce, ten vtip s nastavením grafiky o třech položkách v PC verzi je taky dobrý, fyzika je dost špatná, hlavně bych ocenil aspoň nějakou zničitelnost prostředí, ta je kromě předpřipravených míst nulová. Jinak je to Crysis, akorát ve městě, pořád s ufonkama.

Na E7200 @ 3.6 GHz, 4GB Ram a HD4870 512MB Ram @ 800/4200 to jede v 1280*1024 vše na max. lehce nad 30 FPS, občas spadne, asi jak se něco načítá, ale jinak v pohodě, akorát tak na hranici hratelnosti.
Vynikajici vecicka. Defaultne je tam i na nastaveni gamer urcita uroven AA a to je pro me naprosto zbytecne. Takze takhle to jedu na medium (s tim ze stiny a fyziku mam na low a textury na high) i na mem pocitaci na prumernych 35fps. Parada. Lepe optimalizovane nez Crysis Warhead.:-) Ale skoda, ze je k tomu potreba externi aplikace no.
WHAT?. Pokročilé grafické nastavení je přístupné jen s pomocí konzole nebo externího programu. Nevíte někdo jaké je oficiální stanovisko tohoto nesmyslu? (Mluvím samozřejmě o plné verzi.)

Zmiňovaný externí program: odkaz
Fg: Já to pochopil, že tam asi je, jenom ji Montana nemá. Aspoň to tak vyznělo, v jiném případě nemám šajnu, co by tam pak bylo.
tak co potom v takove monster krabici bylo? :D ja myslel ze nano edition je s baglem
uf, chran buh, nemam. Jako bedna je to pekna a secko, ale znam lepsi zpusoby jak utratit tri a pul litru :)
Ty vole, ted spokojene stealth odkragluju pulku levelu a pak se zaseknu v nake posrane zabugovane dire. To je uroven totok!
Mno, tak par kapitolek odehrano a je to docela fajn. Vypada to paradne (i kdyz lehce preplacene a ze zacatku me z tech barvicek a efektu bolely oci). Nejak mi jen nesedne ovladani, nepratele jsou hrozne spatne videt a neustale se o neco zasekavaji. Nejake kulervouci momenty zatim taky nikde. No udajne je ale zacatek slaby, tak uvidime.
Neurychlilo se trochu datum vydání? Myslel jsem, že to vyjde až 25. a teď jsem se divil, že už mi to přišlo poštou.

No vidím, že je tu dost lidí celkem nadšeno, tak snad to ujde :-)
Zkousel sem to jen par minut na rychlovku a vyzera to vytecne. Jak se mi jednicka nelibila, tak na tohle se uz vecer vazne tesim.