Přesně, Nomád byl fajn a docela se s nim jakžtakž dalo sžít. Sympatickej hlas, sem tam promluvil, při bojích nedržel jen hubu atd. Tady je to fakt trapný, vždyť by je to vůbec nezabilo. Jinak první mise v obrněném vozidle jak se jede přes dálnici je opravdu kulervoucí. V tom okamžiku mě Crysis 2 neskutečně pohltilo. Jen mi jaksi hapruje obtížnost. Hrál jsem na nejtěžší, teď jsem začal novou misi a jaksi se mi to přeplo na nejlehčí a nejde nastavit těžší. Wtf?
Jinak jako koridor mi to opravdu nepříjde - je to omezenější jen z toho důvodu, že hra je ve města a ne v džungli, proto to jaksi působí více lineárněji, ale opravdu není. Ale docela mě sere téměr nulová zničitelnost prostředí - byť je CryEngine lépe zoptimalizovanější, technologicky je to krůček dolů. + se mi nelíbí, že po čase hraní se mi začne hra neskutočně sekat.