Ahoj, potřeboval bych rady...
1) Hru jsem dohrál a po dokončení mi to nabídlo, že se můžu vrátit zpět do Night City. Skončil jsem opět před budovou v té misi Nocturne, kde se vlastně rozhoduje jaký konec si hráč vybere, a progres jsem měl opět na 90 %. Znamená to tedy, že po skončení mě hra schválně vrací sem, abych si mohl zkusit zahrát i ty další konce?
2) Chci dojet na 100 % i ty vedlejší mise a kšefty, nicméně například u mise Měkkota, která začíná úkolem "Promluv si s policajty" se mi na mapě vůbec neukáže, kam mám jít. Díval jsem se na YT na návody a hráčům tam hra ty policajty ukáže kousek od Vho bytu (u betonového schodiště), nicméně u mě vůbec nic. Dělám něco špatně, nebo jde o bug, netušíte?