@Jack_Dark (12.08.2016 13:49): Jestli tím 'tam' myslíš Crestwood, tak ten mám právě už za sebou, tam jsem šel hodně rychle. Nicméně to nejhorší by mě teoreticky stejně teprv čekalo, a to...to velmi umně umrtvuje chuť v tomhle playthrough pokračovat. Ale minimálně ten quest s císařovnou si ještě dám, jsem zvědavý, o kolik se bude lišit už jenom kvůli mé rase. :)
Chm, musím uznat, že na podruhé je to mnohem zábavnější a chytlavější. Nevím, jestli je to jenom tím, že dopředu vím co mě čeká a můžu se tomu podřídit, nebo jednoduše tím, že místo lidského kouzelníka, který mě nehorázně nudil, teď hraju za Qunari zlodějku s dvojicí těch (tuším) nejlepších dýk, jaké jsem si mohl ušmudlat. A že v partě defaultně mám Bejka, Viv a toho spirita se srandovní čapkou, což je prostě zajímavější banda se zábavnějším čitčetem, než combo Sera+Cass+Dorian, které jsem jel předtím. Nevím, jestli to i na podruhé dohraju, ale za ouplně nereálné bych to nepovažoval. :O
To je k nevíře - jsem to takhle včera po satanvíkolika dlouhých měsících zase zapl, a po půlhodince mě to už zas úspěšně uspávalo. Je fakt, že unavený jsem byl sám o sobě, a uloženou pozici jsem měl v Crestwoodu, což je v podstatě trochu menší, vybledlejší variance na Hinterlands, ale i tak.

Pořád mě dost dráždí, že na to nejsou žádné pořádné mody. Takový sprint a zvýšený skok by vyřešil minimálně 40% těch největších problémů, které s tím mám. :C Nicméně koukám, že tam je aspoň mod, který ruší lootovací animaci. To by mohlo alespoň trochu bolístku utěšit.
@Ria Kon (komentář): Hele, kdo se to probral z hibernace :D Docela fajn návod jak tu rozbřehlou (je to vůbec slovo?) hroudu questů zahustit. Jak je možný, že jsem na to nepřišel? Ještě, že jsi se probrala!
Nezbytný je gamepad, nehraní jiných her a dostatek alkoholu.
@Barbar Conan (06.07.2016 19:48): Ještě tomu dám šanci. Třeba mě chytne příběh a ty souboje nějak protrpím. Ale jelikož času na hry není tolik co dřív, nevím jestli se mi chce ho plýtvat na něco u čeho budu trpět...
@Gonzalez (06.07.2016 19:36): Já už to rozehrával několikrát a pokaždý jsem to musel utnout...teďka naposled jsem se jen snažil profrčet příběhovejma misema a stejně to nešlo.

Origins jsem dohrál 4x, ale tohle prostě nejde :-D
Rozjel jsem DAI a musím říct, že ty souboje jsou něco příšerného. Je jich moc, vůbec mě to nebaví a jsem z nich akorát znechucený. Hraju na nejlehčí obtížnost, abych je alespoň měl rychle za sebou, ale i tak je to dost opruz. Ani příběh mě zatím nijak zvlášť nezaujal. Snad se to rozjede, jinak nevím jestli budu schopen to dohrát :( A to mě jednička bavila a dohrál jsem ji dvakrát.
Hmm, rozhodol som sa, ze sa tuto hruzu pokusim dohrat :) Problem? Naposledy som to hral pred dvoma rokmi. Otazka je, ci si este budem pamatat ako sa to hra :)
@Bodkin (21.03.2016 20:29): Ještě že na Steamu zatím neprodávají Steam Scourge (R) - herní ovladač pro ty nejnáročnější a nejznuděnější hráče. Hádám, že bys rovnou objednal dva do zásoby :)
@Bodkin (21.03.2016 19:56): tak tos byl mnohem dál než kam jsem se dostal..já to odinstaloval cca dvě hodiny po vstupu do Hinterlands. Ale i tak mě to štve, nerad nechávám hry nedohraný když už jsem do nich dal několik hodin (peníze nemluvě). Ale na Mass Effect 4 se stejně těším, škoda že tenhle rok asi nestihne. Snad nebude taky plnej fetchbusyworku.
@Paul (21.03.2016 19:35): Přesně nevím, jestli to ukazuje čas, tak bych se musel mrknout. Ale byl jsem zrovna v MQ a bránil jsem tu mou inkvizicí dědinku před útokem Big Bada, natahoval jsem prak na draka nebo tak něco.
Tak dohráno 112 hodin i s dlc. Celkem platí to co jsem už řekl, 5% jsem dal za závěrečné poděkování. Všechno je fajn až na samotnou náplň hraní. Souboje jsou taková podprůměrná mlátička, 90% z nich jsou zbytečné fillery a bohužel mimo tábory/města jsou všude.
Ok, tak jsem zavřel rift... už je tedy konečně konec tutoriálu a nějak se to rozjede?
@Bodkin (13.02.2016 00:19): Postavy jsou fajn, jen to na tebe nevybalí najednou, což je fajn. Poznáš na nich jen jakou reprezentují část tý Biware šablony, kterou ve svých hrách pořád opakují. Ale to zajímavý se odehrává většinou při soukromých rozhovorech, kdy je postupně poznáš a v tomhle ohledu je to hodně dobře udělaný. Docela civilní, komorný a přitom zajímavý.
Dost mě překvapuje, že jsem ještě nepotkal žádnou zajímavou postavu, vzhledem k tomu, že to bylo vždycky silná strana Biowareů...

Ty MMO-like souboje jsou nudné, zdlouhavé a nudné.

Kůň je strašlivě pomalý :'(

Kreslit souhvězdí mě bavilo, líbí se mi i ten politicko/strategický prvek a doufám, že z něj něco vykřešou.
Ovšem drak byl správně epický. Řezal jsem ho přes 10 minut a každýho soudruha jsem minimálně 5 oživoval:))
@pajmič (12.02.2016 00:47): Mýlíš, Origin účtů mám několik a na každém z nich jinou EA hru :D Ale důvod je mnohem prostší, EA nevydává pro mě zajímavé hry, tak proč mít kvůli tomu nainstalovaný další client? Hry zdarma jsem už většinou měl, buď na GOGu nebo jinde a technická podpora je kůůl, ale k ničemu, když tam nemám nic k podporování.

Yep, prothean, nasrat.

Nj, jenže má verze bitvy o helmův žleb postrádala pár částí, které jsem si měl sám dokoupit zvlášť, pořídilo si nový vstup na zvláštní kartičku a ještě mi dali facana jen tak pro jistotu, tak jsem si řekl, že se jim tam už nevrátím, stejně tam nedávají nic super extra.

Ale každopádně palec hore, ještě jsem ani nezačal a už mi tu pasivně agresivně oponuješ!

@MickTheMage (12.02.2016 07:42): Jo, to je jedna věc, druhá je to, že DA:I je jediné velké AAA RPG na PS4, které jsem ještě nehrál.
@pajmič (12.02.2016 00:47): nadstandartni tech support? To jsou mi novinky, když jsem rok zpátky řešil, proč mi z knihovny jen tak nahodilé zmizela hra, tak po takřka dvou týdnech tahanice se na mě podpora proste vysrala. :)
@Bodkin (12.02.2016 00:17): Origin je kůl. Dávaji ti zadarmo hry, jejich zákaznická podpora je nadstandartní a technicky už je to taky v pohodě funční, mám pocit, že jsi drahý kolego slyšel pouze zvěsti o této EA službě a nikoliv ji osobně nevyužíval...nemám pravdu?

Jo, pro mě jsou všechna DLC moderní doby zlem to 1 day DLC s Protheanem byl solidní exces.

To jsem takhle sledoval pána prstenů a zrovna běžela bitva o Helmův Žleb najednou zazvonil telefon a já musel pryč, takže jsem o bitvu o Helmův žleb přišel. Nějak to na mě padlo a mě přestalo zajímat jestli ten prcek bez bot hodí ten kus železa do tý děravý hory...život není fér :(
Marnej není, ale ona dvojka byla přešlap snad uplně ve všem...I když na sarkastickýho Hawka a Varrica vzpomínám dost rád, to bylo jediný, co mě u tý hry drželo.

@Bodkin (11.02.2016 21:31): Tak hlavně pamatuj, že zásada v týhle hře je dělat co nejmenší množství vedlejších questů a rozhodně nesbírat collectibles a v Hinterlands strávit co nejkratší dobu :-D