Proto volím zlatou střední cestu.
bezstarostny zivot je zivotem idiota.
Cobra: Ani ne, ale jeho prudí celý život :-)
Mě třeba vytáčí, když si lidi na eskalátorech stoupaj doleva, protože pak nemůžu projít... A když už jdou, tak se zas dole těsně před výstupem zastaví... To taky nechápu.
Taky bych se měl jít asi léčit :D
Taky bych se měl jít asi léčit :D
Já nemůžu za to, že by ses měl lečit, když tě vše vytáčí.....
ty jsi nastesti jeden z tech, co mi vzdycky pripomenou, ze muze byt i hur :)
No podle toho, co psal a co ho trápí, je fakt trošku (více) vyšinutý :-)
Asi jeden rozumný důvod, co by ho mohlo štvát, jinak samé blbosti, chjo.....
Asi jeden rozumný důvod, co by ho mohlo štvát, jinak samé blbosti, chjo.....
Emo jak vyšitý ... nevidíš tu offinu?:-)
JA UZ NEMAM ANI OSTROU ZILETKU! *vrha se z okna*
Pipboy: takže až budeš zas brečet z mého hodnocení, tak raději dál od břitvy, žiletek a nožů;)
Nedaly by se tak poslední tři komentáře nějak editovat? :-)
P.S. Myslel jsem tím, že jsou zbytečně krátké. Chtělo by to rovněž trochu invence. Nějaký nový přístup. Namátkou už zde byl Fallout 2 jako geniální béčko (Hamster), nebo filosofické dílo (Ajantis). ;-)
...nebo kdyz elfian hodnoti fallouta 3, to bych uplne brecel :))
Mě se vždycky všechno posere... :-(
nebuď tolik EMO ... škodí to pleti :-)
ja nesnasim kdyz se mi v jidle michaj chute ruznych veci aniz bych o to stal :X
Nebo jakykoli papirovani, to je teprv otrava :X
A lidi co veri tomu ze clovek ma byt v zivote co nejvic produktivni a do zhebnuti vytvaret hodnoty a pak vam vycitaj ze tak nezijete :X
Lady Stardust aka sysshock taky nesnasim, to je tak nehorazna pica :X
Jaxxuv ritni alpinismus a nasledne elitarske vystupovani, z toho bych taky blil :X
Nebo kdyz se kurvi dobre herni frencizy, to je taky smutne :X
Zenske co se tvari ze s vama chteji stravit zbytek zivota a nejednou vas beze slova odkopnou, zmizi a uz o nich nikdy neslysite, ty me treba vylozene nici :X
Taky kdyz nekdo pokalda hodne hloupych otazek, nebo dokolecka mele kraviny, to me neskutecne vytaci :X
Nebo kdyz se v kratkem casovem horizontu posere nekolik veci zaroven, to se uz psychicky zhroutim :X
Nebo nic nerikajici komentare, ty vylozene povazuju za nic nerikajici :X
Nebo jakykoli papirovani, to je teprv otrava :X
Lady Stardust aka sysshock taky nesnasim, to je tak nehorazna pica :X
Nebo kdyz se kurvi dobre herni frencizy, to je taky smutne :X
Nebo nic nerikajici komentare, ty vylozene povazuju za nic nerikajici :X
Víte co nesnasim: Nic nerikajici komenty a komenty, ktery svym rozsahem muzou konkurovat lecktere novele :X
Chození krůček po krůčku, je to, co mě tuto hru nutilo hrát zas a znova:-) Stejně jako Baldury ;)
Galahet:Doufám že se řádně stydíš.Je to ostuda.Přicházíš o to nejlepší.A v tom je to kouzlo..že chodíš krůček po krůčku?která hra to dnes nabízí...koukej to dohrát :D
tihle maly haranti, nic objenyho, ale co se¨tyce her vazne originalni napad
Ty haratni to odnesli tomu překupníkovi hned! :-(
NateLogan: jj, verze z Levelu je necenzurovaná
Já mám takový pocit, že i ta verze z Levelu z roku 2000 obsahovala kradoucí děti...
Tak je to skutečně naopak, než jsem psal. US verze je ta necenzurovaná, děti nejsou hlavně v UK a německý verzi. Jinak v Denu to bylo vždycky zajímavý, dávat si pozor a probíhat dveře tak, aby mi nic neukradly (ono ty věci pak šlo ukradnout zpátky, i když po určitý době je vzaly k tomu překupníkovi a to už stálo minimálně za LOAD).
Jo v Denu.Pardon.Hned při vstupu mě ukradne dítě z kapsy flašku s 13kou..a ještě něco..
Myslíš v Denu, ne v Klamatthu, že?
NÁVOD
US SEKCE
V americké verzi hry najdete na rozdíl od té evropské děti. Tudíž můžete získat titul Childkiller, ale co je důležitější, řešení některých situací ve hře je trochu odlišné: po příchodu do Vault City potkáte před Cassidiho barem malého Curtise, který vám řekne, že ztratil panenku pana Nixona.Atd...:D
Já mám teda US verzi.Děti jako takové,lítají a mávají rukama nad havou a křičí pomoc".Jo taky kradou v clamatu" :D
US SEKCE
Mirus: V US verzi nejsou děti. (jestli si to dobře pamatuju). U Levelu i Score vyšla určitě evropská.
MickTheMage:Jak říkám.Je to psychologického rázu.Tak a mám to I NA STEAMU.Teď se mě může podělat CD nosič a..a..prostě někteří lidé to rádi vícekrát.Dá sa o tom debatit dokola a dokolečka.
Já to mám na CD nosiči.Imho asi mám US verzi.Nevím jak je to s evropskou..na gogu je jaká?..čím se to liší?
Cobra:To snad nemyslíš vážně :D Fallout a zmizet?bo jen sejčkuješ"
ps.Chystá se i herous 3 komplet.
ps.Chystá se i herous 3 komplet.
Aby to z toho GOG nezmizelo... Mimochodem, jsou tam Heroes II Gold, Settlers II Gold a brzy i Might and Magic 6 Limited Edition (všech prvních 6 dílů série).
Otazka ale ostava vzdy stejna - na ktoreho certa to kupovat zo Steamu, ked GOG to ma lepsie a lacnejsie :)
Navíc ještě nikdo nebyl schopen potvrdit jak je to s módy, patchi a kompatibilitou...
Kolik hodin to je na Steamu?..zaznamenal někdo?už je kolekce"na 3 místě.Proboha,vždyť je to dražší než na gogu o 100 + - já to chápu,lidi to chtějí vše pohromadě.Jo,vypadá to pěkně,na Steamu,ale když si mám vybrat tak levnější vyhrává,a je jedno jestli to jede z gogu,gamersgate..nebo D2D..apod.
Ajantis: Jo, přesně ten jsem myslel, někde jej ještě mám :)
Fallout 2 vyšel jako příloha časopisu v české verzi poprvé v květnu 2000 v LEVELu.
Jo, oni ve Score psali, že všechny díly už u nich byly, ale že tohle je trojitá nálož naráz, nebo nějakou podobnou mrdku.
F2 poprvé u časopisu (tuším že taky Score) vyšel snad už v roce 2001 nebo kdy :)
Vyzkouším.
Dokonce ani nemusíš hledat, co znamená to "next", ale máš tam rovnou "další"...
Dokonce ani nemusíš hledat, co znamená to "next", ale máš tam rovnou "další"...
No já jsem stáhl češtinu pro Fallout a instalace probíhá v nějakém příkazovém řádku nebo co, tak jsem to zkoušel a nepovedlo se, tyhlety předpotopní vynálezy nejsou pro mne. Já chci mačkat Next.
Chark: Jo, něco o češtině tam psali.
Steam je blbost, trilogy výjde i s poštovným skoro stejně, jako na steamu jeden díl: odkaz
Caelos: Mám Fallout 1 z Levelu s překladem, ten je opravdu památeční a Fallout 2 a Tactics ze Score, ale jen anglicky, kde to vyšlo už před pár lety. Ani sem nevěděl, že to tam dají teď znova. Bude tam čeština?
Serte na Steam, v novém Score by měl být Fallout trilogy (Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics). 199Kč. A já jsem za to před dvěma měsíci dal 300:(
Tak to na Steamu mají za 8,99 € v akci! Jinak normálně 9,99 €! Jen doufám, že se nebude opakovat situace s TOCA Race Driver 3. Kdy to z gog.com stáhli.
Fallout na Steamu si koupí fakt jen blázen. Je to další důkaz přehnaného sebevědomí s nastavováním cen.
No nemá,že :D ale věřím tomu,že vypukne horečka.Lidi co mají Fallouty z gogu,koupí i tyto. :D je to taková droga.O hře nemluvě.:D
On má Fallout 2 multiplayer? A že se nestydí používat screeny s vodoznakem MobyGames :-)
A snad nastaví přijatelnou cenu, přece jenom už tu je GOG.com verze za 6$ (4,22€).
Interplay jde na Steam http://store.steampowered.com/app/38410/
Morty: Len jedna otázka (prelož rýpnutie) - ako preboha Fallout 2 rozvíja logické myslenie? :)