Luxusni hra :) takhle me hra nebavila od dob prvniho borderlands :) dokonce to taham na vysoky detaily :)
@Walome (30.11.2012 12:10): Press verze, recka bude v pondělí.
Tak a dohrál jsem... ve hře jsou hadi :(
@Walome (30.11.2012 12:10): nakej novinar asi....
@jezek (30.11.2012 08:32): 14 dní?
@Chuck (29.11.2012 22:06): No spíše to je dvojka. Je to daleko reálnější, ale mně ani FC a ani FC2 nebavilo. Tohle je fakt pecka. Hraju to už 14 dní a pořád mě to baví, jen jsem musel vyfiltrovat věci, které se pořád opakují.
@Chuck (29.11.2012 22:02): jak pravil Paul, svět prvního dílu obohacenej o možnosti druhýho + spousta zvířat, dramatickej příběh a mnohem méně nudy.
Jestli se to zábavností blíží vynikající jedničce tak asi není co řešit... resp jen to, na jakou konfiguraci mám upgradovat počítač :D
Jak je na tom nepřátelská AI? Právě v jedničce byla na dost slušné úrovni.
Jak je na tom nepřátelská AI? Právě v jedničce byla na dost slušné úrovni.
@Paul (29.11.2012 22:13): Skor by som ocenil "ziadne dementne nadizajnovane respawny ako FC2" nez "ziadny mutanti ako FC1". Takze mi to vychadza zatial ako FC2 orezany od vopruznych pi**vin a navyse upgradnuty k dobremu - safari hunting, skill trees...." potencial to ma, urcite to casom skusim.
@Chuck (29.11.2012 22:02): Má to otevřenej svět jako z dvojky, ale silnější příběh a tropy jako z jedničky. A naštěstí tu nejsou žádní mutanti a podobná havěť. Jen zvířata a lidé.
@Jack_Dark (29.11.2012 22:05): Pokud by to totiž bylo blíž jedničce, tak nejspíš určitě.
@Chuck (29.11.2012 22:02): Že by Chuck nad tím přemýšlel?
@AppleCore (29.11.2012 21:06): Sice to má být mix jedničky a dvojky, ale k čemu to má blíž?
Jestli teda Far Safari 3, tak nemám času nazbyt. :)
Zatim je to paráda, nutno ale dodat, že tomu neuvěřitelně nakládá parádní soundtrack... a samozřejmě obrovskej život ostrova :)
@valcik (29.11.2012 20:55): To hej, totálne :) ale radosť pozerať, síce to správanie zvierat nie je extra reálne, ale zábavné to je náramne :)
@Maximus (29.11.2012 20:50): Far Safari 3. xD
parada ten Far Cry 3 , som siel lovit tapiry a som plaval cez taku lagunu, som sa bal ze tam bude krokodyl, som vyliezol z vody a len pocujem taky divny zvuk a on na druhom brehu chytil nejaku gazelu...mi odlahlo :D potom som siel na druhy breh som plaval a dufal, ze je nazraty, nebolo ho vidno, a zabil som tapira, strelbu poculi straze prisli to tam hliadkovat a z dialky som ich pozoroval a uz na nich striehol krokodyl vo vode :D............a mna napadol tiger odzadu a zozral ma :D
@Jack_Dark (29.11.2012 18:18): Digi digi
@Maximus (29.11.2012 18:05): Kupoval jsi krabicovku nebo digital?
Takže pecka je to!!! Som uplne zabudol na okolity svet na 2 hodiny, ale uplne :) Skusil som single kampan a urcite to vypada zaujimavo - pribeh bude zaujimavy, Vaas ma šancu byt najlepšim zaporakom za poslednu dobu, grafika krasna, situacie nečakane (prestrelky vojakov, komodo jaštery napadli nepriatelov a všetko možne)...........skusil som multak - team demolition a dost je to ťažke, treba do toho prist, ale mapa nejake ruiny nadherna, krajši multak som asi ani nevidel.
Tolko zatial moje dojmi. Neskutočne sa tešim ked sa na ten ostrov znovu vratim :)
S tím spawnem u FC2 je problém v tom, že se nejedná o time spawn, ale o distance spawn, prostě jak se hráč vzdálí daný počet metrů od checkpointu, tak se tam všechno respawne. O to je to horší nějak vyladit. Trochu mi to připomíná Boiling Point: Road to Hell, tam mě tohle vyložene sralo, i když to není špatná hra.
GMG verze už je venku. Nastavení grafiky zatím zajímavý teda. Když dám preset ultra v dx9, tak to jede 40 fps. Když nechám ultra, a jednu jedinou položku "post fx" dám na medium, tak mám 60fps. Rozdíl je v SSAO, jinak žádný nevidím.
Ještě testnu nové ovladače.
Jinak hra vypadá opravdu dobře, ze začátku. Hrozně se mi líbí že Jason (konečně!!) mluví.
A Vaas je fakt pěkná svině :-)
Ještě testnu nové ovladače.
A Vaas je fakt pěkná svině :-)
@Drolin (28.11.2012 14:42): To by si nebol ty aby si neodpustil neustále kopanie do Half Life ale nič to - my ostatní budeme ďalej kopať do Far Cry 2 :-)
@Bodkin (28.11.2012 14:39): To mi také došlo :).
Ale ostatní parametry jsou tak tragické (nejhorší skákací sekvence v dějinách videoher - vyskočit do té průrvy ve stropě!, ripoff SS a umírajích vědců...), že jejich zmínění nepřipadá v úvahu.
@Drolin (28.11.2012 14:37): Zbraně a přestřelky nebyly nikdy silnou stránkou HL :P
@mazar1234 (28.11.2012 14:26): Se všemi jsem bojoval (bez debat nejlepší přestřelky u FPSky, HL může jen slintat)! Pár jich bylo, nebo jsem navykl z jRPG.
@Drolin (28.11.2012 14:20): PÁR??? PÁR??? Daj si facku ale silnu :-).
Ako hovori Bodkin, to som robil aj ja, najrozumnejsia moznost je projet to naplny plyn.
Ale aj Valcik ma recht.
Ale aj Valcik ma recht.
Kdyby byly random, tak by to takový opruz nebyl.
To jsou dnes hráči, ani nevydrží pár random encounterů.
@Majkee (28.11.2012 14:16): Projet. :D
@Majkee (28.11.2012 14:16): uninstal.exe o:-)
@Bodkin (28.11.2012 14:12): Obejít je, vystřílet je a ta třetí ? : D
@Majkee (28.11.2012 13:43): Furt stejné, ale napadají mě minimálně tři věci, jak to vždy vyřešit během chvíle.
Už ti Ubisofti opravili nějakým patchem spawnování v FC2, nebo je to pořád stejné ?
@kristmeister (27.11.2012 21:46): věř si čemu chceš.-)
@7c (27.11.2012 20:00): nemam PS3:-)
Teda... dostávají se ke mně kusé informace o rozloze a herní náplň a jsem zvědavější a zvědavější (schválně si nečtu nic podrobného, aby mi zbylo nějaké to překvápko) ... teď už jen aby to přišlo v pátek a já se na to o víkendu mrknul :)
Ale teda těch tropickejch ostrovů jsem na můj vkus prošel až až...
Ale teda těch tropickejch ostrovů jsem na můj vkus prošel až až...
2 mazar1234: Ale ono je to vážně jednodušší. Hlavně zvířeta, které potřebujete na výrobu předmětů a živou ve vodě, je jednodušší střílet z člunu s těžkým kulometem. Více pak v recenzi.
@mazar1234 (28.11.2012 08:37): Mě se FC2 líbilo hodně a štvaly mě v podstatě jen ty respawny a málo fauny, FC3 má tohle opravené/dotažené plus kvalitně napsaný příběh a postavy...tenhle rok to určitě bude nejlepší střílečka.
@Paul (28.11.2012 07:46): No musim povedat ze principy su v zasade podobne ao FC2, ALE boli odstranene prave tie debilne-vopruzne-kretenske-sracky ktore z neho robili tu neskutocne otravne nudnu hru.
Verim ze po case bude FC3 dost repetetivny a cloveka omrzia postranne ulohy, ale aspon ho to donuti plnit hlavny quest. Zatial to vyzera pomerne hratelne a urcite ma potencial podstatne lepsej zabavy ako FC2. No ziadne 100% to iste nebude, ale nevadi asi tomu dam sancu.
BTW> som skoro odpadol ked v tom videu zahlasil
....hunting in a large car with a huge machine gun works pretty well...
...no, polovnik ako ma byt.
BTW> som skoro odpadol ked v tom videu zahlasil
....hunting in a large car with a huge machine gun works pretty well...
...no, polovnik ako ma byt.
Bohužel musím s Pavoukem souhlasit. Mám odehráno cca 2/3 hry a kdyby to byla koridorová střílečka, tak by udělali líp. Takhl je celé napětí z výborného příběhu celkem slušně rozmělňováno postranními úkoly, které jsou, po pár hodinách, pořád na jedno drdo.
http://www.pcgamesn.com/article/i-think- ... c-shooter-here-s-why
už aby se na gmg objevil ten uplay klíč..
už aby se na gmg objevil ten uplay klíč..
@pavouk2 (27.11.2012 19:16): hlavne ze ty mas lepsi jak tak koukam...
,,bacha je to strilecka".......no nerikej, a myslim ze budu radsi verit metascore nez tvymu usudku z videogameplaye
@pavouk2 (27.11.2012 00:04): Problém BioShocku je v tom, že to není moc dobrá "střílečka". Na Far Cry (2) se toho dá kritizovat možná dost, ale střílení opravdu ne. Tj. pokud chceš akční dobrodružnou hru, tak tu může být asi nějaká lepší volba (třeba Uncharted?).
@kristmeister (27.11.2012 15:31): ty jsi asi taky spadnul z marsu:-) S tvejma informacema bych se vůbec nepouštěl do diskuze.-) Však mě to je jedno. Jen jsem si postesknul, že je to vše pořád na jedno brdo.
Nooo tak jsem zjistil že instalačka FC3 má 18 GB =D
@USER47 (27.11.2012 16:04): mam zaostale informace :D ja akorat vim, ze crytek dava do nazvu her nazev svyho studia :D cysis, far cy :D tak mozna proto jsem si myslel, ze i druhy a treti dil FC je od cryteku :D