Zajímavej megawad TNT Goes Boom! pro TNT: Evilution. Mám rozehrané. Mapy jsou spletité, secrety pěkné. Funguje mi i s Brutal Doom, co jsem používal před 10 lety. Fakt mě to baví.
Map 09 jsem musel opakovat. Neotevřely se dveře k exitu. Bylo to podmíněno skriptem, jelikož záleží na správném projití secretů. A jeden lze získat i jinak. Při prvním průchodu jsem měl pět secretů, při druhém jen čtyři. Zatím to s Brutal Doom jde dobře. Již v map 10.
Získány regulérní vstupy do Map 31 a 32, skrze sofistikovaný systém složitě koncipovaných secretů. Ta první je s motivy ze starověkého Egypta, ta druhá se jmenuje Tropics. Lepší dobu na hraní tohoto megawadu jsem si vybrat nemohl.