Tak co, kdy dáme další závod?
Bursoft: Mě to právě děsně štvalo, že s Bulletem neumím, protože to je jeden z nejrychlejších auťáků. Vždyť s ním také jezdí Jason Walker a to je drak. :-)
Chuck: Chce to jen cvik... já celou dobu jezdil se zadokolkama a zvykl jsem si...
Bullet GT se šíleně přetáčí, stejně jako třeba Road King. Moje auta jsou Canyon, Crusader a Sunray.
To ovládání u Bullet GT sem nikdy nepochopil.Dobrej je http://flatout.vokr.com/auta_sport/big/insetta.jpg
Z derby třídy mám nejradši Venom, ze závodní Bullet GT.
Ja jedine Canyon, poprípade Crusader. Mám radšej skôr mohutnejšie autá, ktorými môžem znepríjemniť život každému protivníkovi. Mne v podstate nejde o výhru :)
Moje nejoblíbenější auto je teď rozhodně Vexter XS, přestože dřív jsem s ním vůbec nejezdila. Sice motor zní jak z motokáry, ale je fakt skvělé :)
Jo ty myslíš to neovladatelné auto... Ale fakt, ty bonusové nemají nic moc výhody, já nejraději používám Venom, Crusader, Insettu a Bullet GT.
Caelos: Protože je tam Flatmobil, což je naprostej zabiják a člověk, co s ním aspoň trochu umí rozdrtí ostatní hráče jak nic...
Ještě takhle, dneska se mi opravdu, ale opravdu nedařilo:) Proč vám vadí bonusové auta?
Já myslím že příště by jsme mohli vyrazit klidně všechny, bylo nás už celkem dost
Hele, zakládal jsem to poprvé, tak mi dejte svátek:-D Na začátku jsem čekal na více lidí a pak mi to na konci spadlo.
A přišel jsem na to, že ten kamion je úplně na hovno.
A přišel jsem na to, že ten kamion je úplně na hovno.
Chuck - Tak aspoň vyrazit každýho, kdo si vezme bonusový auto. Ty to tam vyloženě kazily.
Aha, no tak to je potom můžeme normálně vyhodit :)
Akhera: Souhlasím s Tebou, ale ať už jsem to hledal jakkoliv, možnost to zaheslovat jsem nikde neobjevil.
Ale chtělo by to zaheslovat a nepovolovat ty bonusový auta.
Jo dnes to bylo dobré. Caelos: dej příště třídu vuzů stejnou jako má zakladatel
Jak to tak vidím, bude to patrně pravidelná akce. :-)
Jo, dneska to bylo skvělý, protože mi to fakt šlo. Většinu času jsem vám nakopávala prdel :)
Sakra proč já tomu dala jen 85%?
Sakra proč já tomu dala jen 85%?
Bolo rozhodne super. Najmä to destruction derby, keď som nechával všetkých búrať sa medzi sebou a ja som potom dorážal tých, čo ešte ostali :D
Uff, docela jsem rád, že mi to spadlo. Asi se už nepřipojím, ale byla to bomba!!
Aaron: Myslím, že Windowsovskej firewall funguje stejně když je zapnutej i vypnutej :-D a pamatuju, že kdysi jiná originálka mi jela normálně...
Bursoft: při některých hrách sem musel firewall uplne vypnout, odblokovani nestacilo
Bursoft: To mě štve, že budeš chybět. Ale jak to tak vypadá, tak nejspíš pojedu sám. :-/
Tak nic no hoši, mám to nějaké jeté...
Už jsem nakonec založil hru já. Tak jdeme do toho?? :-)
Nevím ale mohli bychom začít :)
Kto je RADIATOR? :)
S antivirem jsem problém nikdy neměl, firewall jsem dal odblokovat a nenajde mi to absolutně žádnou hru. A to mám originál :(
Neblokuje to nejakej antivir?
Bursoft: Tys nenašel Caelose? Nevím proč, ale nějak nechce odstartovat.
Hmm, tak já se nemůžu z nejasnýho důvodu připojit. Nenajde mi to žádnou hru, což je dost divný... :(
Ach, tá inštalácia je nekonečná...
Tak to je chyba :) UC je skvelé, no predsalen, dosť náročné na hardvér.
jděte s tim do háje, já mam jen Ultimate Carnage :P
Já vám to počítat nebudu:) Jeden závod tak 6 minut + prostoje, uvidíme, nikdo neříká že musíme hrát do konce.
Hodinku? :D No nevím jestli bych tohle přežil ve zdraví
Tak na hodinku, hodinku a štvrť.
Jj, ale ať to není na 3 hodiny :-D nějak decentně :-D
Jsem tady, kolem osmé jedeme. Mám poskládat turnaj se závodů a derby?
Pokiaľ nás bude dosť, s radosťou sa pripojím.
Bursoft a Popkec: No, měl by to pořádat Caelos, ale zatím se ještě nevyjádřil. I tak tu ve 20.00 hod. budu.
ve 20:00 jsem ready
Bude teda něco dnes?
Bursoft: Tak jo a ty Svijany si k tomu klidně můžeš dát. Tady si alkohol za volantem dovolit můžeš. :-)
Zítra bych se přidal.
Bursoft: V tom případě k Tobě nemám sebemenších námitek. :-) Dokonce bych váhal, jestli jsi neměl větší pohodu než my u toho závodu. :-) Ale i my jsme si to užili.
Zítra tedy.
Chuck: Poslušně hlásím, že jsme původně šli do jakési čajky, kde mě bolela hlava a bylo mi tam vedro, nakonec jsme to tam dlouho nevydrželi a s klasickým ,,Pivo nebo zdechnu!" jsme došli na Svijanské. Moc dobré bylo :)