To je dobrý nápad. Sledoval jsem co tam Chuck nacvičoval v posledním závodě, má talent:)
Jo, dneska to bylo bezva jako vždycky. A určitě na konec bych vždycky dávala derby na rozloučenou :)
I tak jsme toho stihli dost. No jo, derby jsem nepřidal, tak příště.
Příště musíme dát taky derby, ale jinak to bylo dobrý. Úplně jsem na to zapoměl, ještě že jsem se na poslední chvíli podíval na titulní stranu :)
Je to možný, že jsme pařili přes hodinu? Nevím, jak vy, ale já byl maximálně spokojen. Poslední závod se trochu podobal derby a podle toho naše auta dopadla. :-)
Popkec: Na stánku jsem viděl jakousi hru The Plan, tak zřejmě asi vychází. Na stránky abc jsem se díval, jestli tam nejde Flatout objednat. Ale nenašel jsem nic.
Jednička oficiálně po síti nešla, ale to je jedno, páč mám nainstalovanou jenom dvojku. Jinak vím, že Score verze po síti jede, takže ji zkusím někde sehnat.
Tak nakonec budu moct už ve 20:00. GDS se ukázalo jako dost nuda, tak jsem odešla dřív.
Caelos: Kde na těch stránkách zjistím co výjde za hry? (pokud teda ještě vyhází). Jak změnili vzhled tak jsem to tam nenašel
Bursoft: A jednička se dala pařit po síti? Napadlo mě, jestli to nějakým způsobem třeba neblokuje, pokud jsou obě hry na jednom DVD jako třeba Max Payne.
Nejsem blázen. To já jen tak, ženskou musíš balmutit, že jsi vzorný pionýr.
Chuck: Dokonce jsem si pořídil JD placatku :-D V zimním období, jako je tohle se to hodí... a dokud ještě nemám našetřený na káru :-D

Kdyžtak zkusím stáhnout i pálenou (jak trapný, když jsem si nedávno kupoval kvůli FO2 Gold edici :-D), třeba to pofachčí. Jinak fakt netuším, jak to zprovoznit.
Bursoft: Hergot, zase mi děláš chutě s Danielsem?? Tak už se mu konečně podívej na dno, nebo si ho fakt od Tebe nechám poslat a udělám to já. :-)

S tou hrou to musíš nějak udělat, abych Ti už konečně dokázal, kdo je lepší. :-D
Chuck, Akhera: Hrozně mě štve, že mi ten FO2 po netu nejede, musím zkusit poslední možnost a to nainstalovat jinou verzi.

No jinak, kdybych měl pít moje oblíbené pití při hraní, brzo bych si asi pletl klávesy a destrukce ve hře by byla ještě větší než normálně. Pan Daniels dokáže dělat divy, když se to s ním trochu přežene :-D
To je dost možné, vzhledem k tomu, že jsem ho taky dostala v čínské restauraci :) Je škoda, že jinak jsem ho vůbec nikde neviděla, protože je strašně dobrý.
Hlavně si to nepřevrhni na klávesnici! :-) Švestkové víno? Není to Li-chi? To mi totiž pravidelně dává za odměnu číšník v čínské restauraci v Turnově, kterou zhruba jednou za měsíc navštívím. Nedávno mi dokonce párkrát věnoval takovou minilahvinku. Asi to je tím, že mu to jídlo vždycky uznale pochválím. Navíc suprový přístup Číňanů v restauracích je hóódně vzdálený těm českým.
Ok, mám tu nějaké švestkové víno. Mám sice i nějaké normální bílé víno, ale to si chci šetřit, to má dokonce i napsanej ročník :) Ale to pak budu vlastně řídit pod vlivem, ne? Ještě že ve hře nejsou policajti :)
Akhera: Musíš mít dobré informátory a pak to jde snadno. :-) Pokud ten závod příští týden vyjde, měla bys u klávesnice mít nějaké dobré pití a klidně si ho dát jako doping. A jelikož budeš oslavenkyně, nechám Tě vyhrát. :-D
Jo, jak jinak by měl hráč oslavit narozeniny, než hraním :)
Moment, jak víš, že budu mít narozeniny? :)
Akhera: Mně by těch 20.30 hod. také docela vyhovovalo, takže já v tom problém nemám. No a příští týden bychom si to mohli dát znovu v rámci Tvých narozenin. :-)
Sakra, nějak jsem si téhle diskuze nevšimla. Jakto, že ji nemám mezi sledovanými?
Zítra si nejsem úplně jistá, jestli ve 20:00 budu moct - jdu na Game Developers Session. To by sice oficiálně mělo končit v 19:00, ale však to znáte...
Je pravděpodobné, že to stihnu, ale raději na to nespoléhejte.

A nebo to posunout na 20:30, to už určitě budu zpátky.
Tak co, dáme zítra závod? Caelos má dlouhé volno, tak pokud nepůjde na jedno orosené, mohl by tu být společně se mnou, Popkecem, Akherou a třeba i dalšími.
Tak tomu říkám náhoda. No tak alespoň nemusím litovat, že jsem o něco přišel. Já bych to viděl na úterý nebo středu, zítra makám celý den a noc.
To je divný, já na to taky zapomněla :) Asi se o tom dostatečně nemluvilo
Sorry, přátelé, ale mně se dneska vůbec nechce. Jsem nějaký nevyspalý, takže příště. :-(
Jsem po práci, tak bych raději taky zítra a zase bych to viděl ve 20.00 hod.
to je teda hodně pozdě, co takhle ve 20 00, našlo by se pár lidí? Nebo můžem třeba zítra pokud vám to dnes nevyhovuje