Fajne, dneska se mi dost dařilo, asi za to může to, že poslední týden dávám 2-3 hodiny flatoutu denně:)
Ale my jsme tušili, že si na nás nakonec vzpomeneš. Docela to dostalo šťávu, když ses připojila. :-)
Sakra, nemůžete to připomínat takhle na poslední chvíli, jsem na to zapomněla :)
Je založeno, jedeme??
Tak jak dneska, zakládáš Chucku? Po osmé?
Chuck - Ona je navíc agresivně červená, takže to k tomu vybízí :) Ne, kecám, já jezdím tak opatrně, že spíš zdržuju :)
Akhera: Mám zkušenost, že řidiči Octávií bývají jedni z nejagresívnějších. Tak buď prosím tou výjimkou potvrzující pravidlo. :-)
Ha! Vítej do spolku pirátů silnic :)
Chuck - Jj, táta mě a bráchovi dal k dispozici svou starou Octávku. Takže už si na mě raději dávejte pozor i v reálu :)
Flatmobil.
Akhera: I já se připojuji ke gratulaci! A máš aspoň čím jezdit?
Sakra double. A to jsem klikla jen jednou
Díky
Caelos - A příště bychom mohli oslavit mou první bouračku :)
Caelos - A příště bychom mohli oslavit mou první bouračku :)
Taky gratuluju! Vítej mezi řidiči :)
Sakra, ty máš každý týden co slavit, gratuluju!
Tak můžeme dneska, ne? Můžeme rychlou jízdou a bouračkami oslavit, že jsem ve středu udělala řidičák :)
Chtěl jsem to navrhnout, jelikož se to o víkendu stalo tradicí, ale večer mi bylo mizerně, tak jsem byl rád, že si nikdo nevzpomněl.
Dneska jsme neměli jet?
:-D
To je pohled do bankomatu, když přijde výplata.
Bursoft: Ale ne, on se fotil, když měl zrovna zácpu. :-D
Caelos: Tos ty oči zvětšoval ve Photoshopu? :-D
Akhera: Jinak taky gratuluji ;)
Akhera: Jinak taky gratuluji ;)
Já vypadám jak nabouraný buldozér a dávám si ten svůj ksicht všude. Lidi co mě znají, mě znají a lidi co mě neznají mám tam někde u konečníku.
Hele, třeba:)) http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-s ... _30068575_194277.jpg
Akhera: Tak jsem holt tu chvíli stihnul. Když Tě stihl vidět Aimlezz, tak proč ne já?
Chuck - Hele, ty toho o mně víš nějak moc :) Moje fotka byla na jediném místě na internetu a tam už není. Kde bereš ty informace?
EDIT: Moment, ještě na jednom místě... ale to není příliš známé
EDIT: Moment, ještě na jednom místě... ale to není příliš známé
To se právě hluboce mýlíš - vím. Mně se totiž, nevím proč, líbí holky v brýlích.
Ukaž (soukromě).
Chuck - Díky. Je vidět, že nevíš jak vypadám :)
Tss, pusa z hvězdičky a teček... To jsem mohl udělat taky.
Přesně, jak říká Caelos. Vždyť dnešní závod byl hlavně pro Tebe, víš?
Já vím, ale dneska jsme to herně oslavili:))
Já se také přidávám s gratulací a přeji vše NEJ. A to já Ti pusu dám. Pěkným holkám dávám i několik, tak si toho važ! :-*
Caelos - Díky, ale ty jsem měla včera :)
Teď mi to spadlo a už na to seru. Vždycky když to vedu já, tak je to takové divné, dávám své oblíbené okruhy a když je vyčerpám, tak nevím co dál:)
S tím padáním, on ten Flatout nemá moc rád, když jsou spuštěné ještě další aplikace, občas mi to jebe i s blbým TotalCommanderem.
Jinak Akhero, vše nejlepší k narozeninám (dal bych ti pusu, ale mám špinavý monitor:))
To teda bylo destrukční! V prvním derby jsem nevydržel ani půl minuty!! :-)
Jo tak dneska to bylo dost destrukční :) Jako obvykle skvělej zážitek
Teda že bych podával nějaké skvělé výkony, to ani náhodou, ale je to přece o něčem jiném, no ne? :-) Mám takový dojem, že se z toho stane víkendová tradice. Když nebudu v práci, tak to uvítám!
Mně taky!!! Už jsem připojen. Tak dozávoďte, ať nečekám věčně. :-)
Zksute to ještě. Nám s Caelosem to jde
Takže to není chyba u mě. Ale i tak mě to s*re.
3x jsem to zkusil, 3x to spadlo takže dneska nejedu
Mně to pořád padá, takže to vidím černě. :-x
Nechytám se, ať dělám cokoliv. Zatracená práce!!!
Nechytám se, ať dělám cokoliv. Zatracená práce!!!
Do prdele, teď mi to spadlo! Tak znova.
Hra už je založena, čekám.
Caelos: Jasně, vyhodit! Nepovolaným vstup zakázán! :-)
Já bych je teda klidně vyhodil :D. Pokud nezapomenu tak se 20:30 připjím
Tak jo. Dám i nějaké derby. Mám vyhazovat "neDH lidi"?
No přece Caelos. A já se zákonitě připojuju, ale co takhle až ve 20.30 hod.?
Já bych klidně dneska jel, kdo to založí?
Tak jak, jedem dneska?