Fajne, dneska se mi dost dařilo, asi za to může to, že poslední týden dávám 2-3 hodiny flatoutu denně:)
Ale my jsme tušili, že si na nás nakonec vzpomeneš. Docela to dostalo šťávu, když ses připojila. :-)
Sakra, nemůžete to připomínat takhle na poslední chvíli, jsem na to zapomněla :)
Chuck - Ona je navíc agresivně červená, takže to k tomu vybízí :) Ne, kecám, já jezdím tak opatrně, že spíš zdržuju :)
Akhera: Mám zkušenost, že řidiči Octávií bývají jedni z nejagresívnějších. Tak buď prosím tou výjimkou potvrzující pravidlo. :-)
Akhera: I já se připojuji ke gratulaci! A máš aspoň čím jezdit?
Tak můžeme dneska, ne? Můžeme rychlou jízdou a bouračkami oslavit, že jsem ve středu udělala řidičák :)
Chtěl jsem to navrhnout, jelikož se to o víkendu stalo tradicí, ale večer mi bylo mizerně, tak jsem byl rád, že si nikdo nevzpomněl.
To se právě hluboce mýlíš - vím. Mně se totiž, nevím proč, líbí holky v brýlích.
Přesně, jak říká Caelos. Vždyť dnešní závod byl hlavně pro Tebe, víš?
Já se také přidávám s gratulací a přeji vše NEJ. A to já Ti pusu dám. Pěkným holkám dávám i několik, tak si toho važ! :-*
Teď mi to spadlo a už na to seru. Vždycky když to vedu já, tak je to takové divné, dávám své oblíbené okruhy a když je vyčerpám, tak nevím co dál:)
S tím padáním, on ten Flatout nemá moc rád, když jsou spuštěné ještě další aplikace, občas mi to jebe i s blbým TotalCommanderem.
Jinak Akhero, vše nejlepší k narozeninám (dal bych ti pusu, ale mám špinavý monitor:))
To teda bylo destrukční! V prvním derby jsem nevydržel ani půl minuty!! :-)
Jo tak dneska to bylo dost destrukční :) Jako obvykle skvělej zážitek
Teda že bych podával nějaké skvělé výkony, to ani náhodou, ale je to přece o něčem jiném, no ne? :-) Mám takový dojem, že se z toho stane víkendová tradice. Když nebudu v práci, tak to uvítám!
Mně taky!!! Už jsem připojen. Tak dozávoďte, ať nečekám věčně. :-)
Já bych je teda klidně vyhodil :D. Pokud nezapomenu tak se 20:30 připjím
No přece Caelos. A já se zákonitě připojuju, ale co takhle až ve 20.30 hod.?