Tak už zase to přihlašování trvá půl hodiny...okamžitě se to přihlásilo jen při prvním spuštění po přeinstalování...FFFUUUUU
Vic: Fakt to pomohlo odinsalovat a nainstalovat znovu z toho odkazu, teď už se mi FlatOut přihlásí okamžitě, skvělý! Předtím se mi to půl minuty přihlašovalo, vyhodil hlášku: "Nebyl zvolen hráčský profil" (nebo co) a přihlásilo se to až tak na druhý pokus, ale zase to trvalo tak půl minuty, každý spouštění bylo ubíjející čekání při koukání na točící se kolečko. Microsoft, koukám, si nějak oblibil točící se kolečka při načítání, od Vist to cpou snad do všeho.
jak se mam k sakru připojit na to posraný GfWL? Pořád mi to nechce stáhnout online profil... vyhazuje mi to nějakou chybu připojení, přitom problémy s netem nemam. Díky za odpovědi ;-)
Jdá se v GfWL připojit do hry přes přátele? Já tam tuto možnost nikde neviděl a ten debilní game browser není zrovna moc spolehlivý kus sw.
garret: koukal sem, že vás tu bylo na pátek hodně :-), ale stejně sem si chtěl s váma zahrát tak snad třeba v neděli.

jinak - musím mít hru registrovanou na steamu nebo stačí jenom GfWL?
nemusíš se omlouvat, alespoň někdo žije společenským životem... :-)
Say: Hned ze začátku jsem chtěl kopnout toho slováka, což mi sice bylo líto, ale nedalo se nic dělat. A vy jste jej tam nechali... poté už byl minimálně jeden slot volný a po hodině už jsem to neřešil. kdybych viděl, že se Walome připojuje, když je tam nějaký cizák, tak bych ho samozřejmě kopl...
Pro mě by to pasovalo o víkendech tak od 22:00, než malá usne:-)
Say: Ale kdeže, Walome se snažil připojit, když nás tam bylo osm z DH. A to se ani neukázal Inčučuna :-)
Je to blbé se stále vymlouvat, ale co čert nechtěl rodinné povinnosti, ale na druhou stranu stejnak nebylo místo 8-)
Garret: aha, takže to pak není vidět vůbec?

Jinak souhlasím, že je smutný, kolik nás je v pátek večer doma :-)
Good game.Dobře sem se bavil.Mulťák je o třídu lepší než ve dvojce :)
Já přijdu o chvilinku déle, asi tak ve 20.45 hod., ale přijdu určitě!
popkec: Můžu tě ujistit, že svoje poslední dvě místa si nechám=)
popkec: O půl deváté, najdeš nás pod běžným závodem přes Live. Nicky máme (kromě Garreta) jen mírně změněny, ale to poznáš.
Taky tady budu.

Pzn. Zmizelý postup v kariéře jsem nakonec vyřešil pomocí editoru savů. Sice to není ideální, ale dá se použít opakovaně (pokud by se to stalo znovu).
Ono se dneska něco koná? Já že Indian "vyhrožoval", tak jestli to mám brát vážně. ;-)
Super hra, to se musí nechat, až na moji formu, která byla stále zoufalejší, ani ty americké otočky nějak nevycházely. :-/ Ale to příště doženu. ;-)
Say: Nějak jsem si zvykl, že tam už patří a crackovat se mi to kvůli tomu nechce.