To nás víc fakt nebude??
just say the word...
Tak kdy se zase sejdeme? Šel bych do toho zítra nebo pozítří.
Hoši, jsem zachráněn! Včera se mi podařilo hru z toho poškozeného DVD přece jen nainstalovat, takže pak už nezbývalo nic jiného, než tam dát crack na spuštění bez placky. Uff! Já sú tak šťastné! :-)
Chucku, taky jsem takhle blbej. Teď shánim Stronghold Crusader (naštěstí je to na GOG, ale já toužím po krabici) a kamarád "proč si to nestáhneš" ... a já si uvědomil, že tahle možnost mě už ani nenapadá :-D
Hlavně proč bych to dělal, když jsem za 17 her během šesti měsíců dal nějakých 1500 ?
Od každého trochu. :-)
tomu se říká chronická slušnost nebo blbost? :-)
Já jsem ten způsob pochopil, to jako jo, ale nějak se tam v tom nemůžu zorientovat.
Hm, už jo, ale nebere to. Nezbývá než jiného, než se zastavit v libereckém Globusu nebo JRC a koupit to znovu. Bez UC můj život nemá smysl. ;-)
Urcite ti to pomuze a to nejen ve hrani. Ale je to seznam her, jejichz CD key muzes vrazit do Steamu a hra se ti tam aktivuje (spolu s formatem, v jakem ty klice musi byt). A Flatout tam neni. Kazdopadne to muzes doma zkusit, Steam ti maximalne napise, ze mas smulu.
Asi začnu chodit na angličtinu. Čím dál častěji se nechytám jako zrovna teď.
Za zkousku nic nedas, ale asi ne :-(
Nooo...to ne. Ale bylo by to pěkný to takhle takticky obejít. :-)
hele a nezkoušel si ten CD key vecpat do Steamu? čistě teoreticky by to mohlo fungovat ;-)
Eru: Pokud mluvíš o C a D, tak to je mi jasné. Jenže já měl předtím hry na C společně se systémovými daty a na D zálohu. Teď, když mám SSD, tak na něm mám pouze systém, na D hry a na F zálohu. Proto, když se dělal reinstal, tak jsem o data na C přišel, tj. i o veškeré hry.
Ta Garretova rada je sice fajn, ale já holt stahování her nedělám a dělat nechci.
Chuck: Aha, asi nevíš co to znamená rozdělení disku na oddíly. Před instalací Windows je výhodné ho virtuálně rozdělit na aspoň 2. Na jednom je systém na druhém ten zbytek. Při formátu, pak pouze vymažeš systémovu část, tudíž všechny ostatní programy zůstanou nedotčené a plně funkční. Kdo má dva fyzické HDD, tak to nemusí řešit.
Každopádně k tvému problému: použij Garretovo řešení. Pokud máš vypalovací mechaniku, můžeš si udělat placku vlastní, na netu se dají najít obaly ke stažení a vytištění.
Eru: Protože jsem dělal reinstal windows, takže mi zmizely hry úplně všechny.
Chuck: A proč si ho vůbec odinstalovával?
Eru: To sice mám, ale nepodařila se mi z těch důvodů nainstalovat.
Chuck: Proč prostě nepoužít crack, když legální kopii už máš?
Ledaže bych to něčím rozleštil. :-)
Někdy je ten Steam lepší :). Když se to nějak pokazí (třeba výpadek serveru), tak se to časem i spraví, na rozdíl od škrábanců :D
Say: Nepopírám, že jsem. ;-)
Chuck: Jsi stará konzerva. Mysli inovačně, moderně!
=)
=)
Když já holt radši ty placky. :-)
tvůj CD key je vázaný na GFWL, prostě si to sosni a můžeš hrát dál...
Tak si s vámi bohužel v nejbližší době nezahraju. Mám prasklinu na DVD, jejíž původ vůbec nechápu, takže mechanika ho pochopitelně nenačte. Takže pokud někoho tahle hra nenadchla a rád by se jí zbavil, hlásím se jako její zájemce.
Ono UC sice taky občas spadne, ale oproti dvojce to je prd.
Dvojka mě už přestává bavit, ale UC bych si klíďo někdy dal.
Nedáme po delší době turnaj v UC? Ta nestabilita MP u dvojky mi poslední dobou už začíná pít krev. Pokud jde o mě, mohl bych tento týden nejlépe ve čtvrtek nebo v neděli. Klidně i dneska, ale to zas je moc narychlo.
Hele proxýku, já ho mám, ale nedám...
Ale AiMLEzZz ti poradí, on se v tom vyzná. :D
Ale AiMLEzZz ti poradí, on se v tom vyzná. :D
:D
Sorry, ale tohle, myslím, není warforum ;).
Sorry, ale tohle, myslím, není warforum ;).
zdravím, nemáte někdo prosím cd key? nemůžu ho nikde najít
Klasické závody jsou uloženy na disku, carnage jsou vázány na GfWL účet.
Psyx & Wolverine: Díky, mrknu tam.
NateLogan: To by bylo vůbec nejlepší a svoji logiku to určitě má.
NateLogan: To by bylo vůbec nejlepší a svoji logiku to určitě má.
Já myslel, že hra používá pro savy GfWL... Které jsou nepřenositelné.
Chuck:
Windows XP - C:/Documents and Settings/LoginNameYouUse/Local Settings/Application Data/FlatOut Ultimate Carnage/Savegame
Vista/7 - C:/Usersxxxx(you login name)/AppData/Local/FlatOut Ultimate Carnage/Savegame
Složka by měla být skrytá.
Složka by měla být skrytá.
Chuck: No, když jsem měl ještě Win XP, tak jsem to měl v:
C:Documents and Settings(uživatel)Local SettingsData aplikacíFlatOut Ultimate Carnage.
Nemáte někdo tušení, kde má hra savingy, resp. uložené profily? Rád bych si je zálohoval kvůli relativně brzkému reinstalu windows. Nerad bych některá auta v SP vyhrával znovu. V Program Files to není, v Administrator jsem to taky neobjevil a když si to dám do vyhledávání, tak podobnou složku taky nikde nevidím. Někde to ta hra mít schované musí!
Pokud jde o mě, celý příští týden jsem doma, tak ten zítřek event. můžeme odložit.
neděle je u mě nepravděpodobná, ale možná...
Kde jsou ty časy, kdy jsem si to mohl dovolit taky. Ale sebevědomí mi nedávno dodala spolužačka, která mě po delší době potkala a první, co mi řekla, bylo: "Tys přibral, co? No konečně vypadáš jako pořádnej chlap." :-)
Jinak kdybychom dali opáčko v neděli, jak jsem se zmiňoval, byl bych pro, tak kdyžtak dejte vědět.
Jj, já si můžu dát palačinky klidně v 10 večer a pořád mám 90-60-90
S jeho figurou? Bez problémů.
co za člověka si dělá palačinky v devět večer...?
Navrhoval jsem opáčko v neděli, tak uvidíme. A tentokrát se nabašti nejdéle v šest, ať se Ti při závodech nezvedá pajšl. :-)
No kdybych chtěl zakrýt svůj strach, tak si vymyslím lepší výmluvu jak palačinky :D
Nezakrývej svůj strach palačinkami! :-) Měl jsi přijít, byla sranda. Takhle to zase musel odnést Psyx a Garret. ;-)
Doprdele já šel dělat palačinky a nějak se to protáhlo :(
Sme tři tak pojďte.