Polští chlapci se vytahují - Crusader, Ultima VII, Scratches, nyní Gothic 3...
Jo, co bych pro drolina neudělal :)
Bodkin :-D - jsme se docela trefili :)
THIS IS BEAUTYFULLY MADE GAYPORN
Sunshine: Tak, tak nehledě na to, že i kdyby byl Risen stejný svět co Gothic. Tak jsou ostrovy v Risenu svojí odlehlostí od Myrtanny ekvivalentní skutečným Filipínám, od Evropy pěkně daleko a v gothicovský době, teda našem skutečným středověku o sobě Evropani a Filipínci "něvěděli".
No, tak to je bomba. Tolik truhel! Těším se:D. Nemůžu souhlasit s Blade, protože v Arcanii (příběh), se jasně píše, že hrdina z G3 je RobharIII.
Sunshine: Arcanie není Gothic. Risen příběhově navazuje na konec Gothic 3 za Adanose a automaticky vylučuje Arcanii.
Řekl bych, že jsi to špatně pochopil. Je jedno, jakou Zapomenutou truhlu otevřeš (ať v Nordmaru nebo ve Varantu), ale musí být 39. tebou otevřená.
Ne, počítal jsem, že třikrát projitej Nordmar skrz na skrz bude stačit. Je pravda, že 39 a 43 jsem našel jen po jedné té truhle. Je to hrobka tuším a Pedarův noví domov v divočině. Bavil jsem se s kámošem, on si instaloval úplně tu samou verzi(CP) a taky v Nordmaru nenašel ty speciální předměty. Skusím si to přeinstalovat. Mimochodem jsem to dohrál za Inose a paráda. Už mám přečtenej aji začátek Arkani(příběh) škoda, že bezejmený hrdina je teť takovej trochu podivnej, ale to je detail.
PS: Ve Varantu mám všechno až na nákres runového meče. D:
PS: Ve Varantu mám všechno až na nákres runového meče. D:
Sunshine: Nákres na Meč předků najdeš v 39. Zapomenuté truhle. Počítaš si, kolik si jich zatím otevřel?
Četl jsem to tu skoro celé, ale nenarazil jsem ani náznakem o problém, který mě momentálně při pařbě G3+CP vadí. Podle internetu jsem nalezl úspěšně některé důležité itemy, ale po absolvování výuky (kovářIII), jsem nemohl nalézt ani jeden recept na sword z čisté magické rudy. Prostě chci meč předků a v G3 s CP mě v těch tajemnejch, nebo jakejch truhlách schází ty recepty na swordy z čistý rudy. Předem děkuji za jakoukoli konstruktivní radu.
PS: Nejedná se třeba o stížení podmínek? Jako třeba, že na štít musím mít nesrovnatelně větší(delší tréning), nežli bez CP patche?
ugraugra:jj hraji
Eru:dik hned se po ni pujdu podivat
Eru:dik hned se po ni pujdu podivat
Garrus: Mapu není třeba kupovat. Po úvodním boji v Ardei ji obereš z mrtvého skřetího vůdce.
Mapa se dá normálně koupit u spousty NPC, tipuju že jí prodávají hned v té první osadě. Dovednostní body můžeš utratit buď u NPC postav nebo v případě mágů u svatyní, kde si můžeš zvýšit jak "manu", tak se naučit kouzla.
Jinak hraješ to s posledním Community patchem?
Jinak hraješ to s posledním Community patchem?
Garrus: Nemas zac, snad nemlzim :)
Garion:dik moc za radu :)
Garrus: Uz je to delsi dobu, co jsem to hral, ale zkusim odpovedet - mapu mam dojem koupis, mozna ji dostanes, urcite ji nevyrabis :) Za kazdou uroven dostanes nejake dovednostni body nebo jak se tomu rika a u trenera je za penize premenis bud na dovednost nebo na + ke statistikam.
prave jsem rozjel gothic 3 a mam par otazek.prvni je kde mam sehnat mapu. jen me zajima jestli ji musim nekde koupit nebo mi ji nekdo da nebo jestli si ji mam vyrobit???? a jeste me zajima jak muzu davat zkusenostni body treba do sily apod....
e?
No fůůj!!!!! Kam jsem to zase vlezl?!!?!??
Jó, vyzkoušet se má všechno.
Jsem prekvapen, kolik lidi zde ma zkusenosti s grupen gay pornem kdyz s Adieu souhlasi.:D
Takže 100% úspěšnost :-D
Sice jdu s křížkem po funuse, ale nemůžu nezmínit, že má Adieu jak v první, tak i v druhé větě pravdu.
Adieu - jako já s tím názorem souhlasím, ale koment k Zaklínači je tak pěkně vtipně podložen, kdežto tohle je jen takový výkřik...
Jednak nejsem zapšklý a jednak to, že si myslíš, že jsi řekl, vše podstatné neznamená, že to má vypovídající hodnotu nula. :-P
Ale pane Malignusi, nebuďte tak zapšklý. :D To je věc názoru, podle mě jsem řekl vše podstatné.
"Med, na který mají sedat hráči"? To mě, jako hráče, spíš odpuzuje. Navíc to ohře jako takové vůbec nic nevypovídá.
Walome: Zaprvé je to med, na který mají sedat hráči. A za druhé je to pro mě - a vsadím se, že nejen pro mě - nejstručnější vystižení Gothic 3.
Adieu: to měl být koment? Jestli jo, tak je hodně debilní, zejména po tom skvělém k Zaklínači.
F3 je slušný TES ale bídný Fallout.
Přesně tak je to i s Falloutem3 (*blicí smajlík*).
Prostě naflákaly do hry strašně moc grafiky a nějak to už dopadne.
Prostě naflákaly do hry strašně moc grafiky a nějak to už dopadne.
Elfian: Tak to je pochopitelný. Jednička a dvojka jsou super hry, Gothic 3 je jen lepší průměr. Nejvíc ho imho sráží právě to jméno Gothic. Být to "Just another fantasy RPG", tak podle mě nesklidí tolik kritiky, protože vysloveně špatná ta hra není...
Gothic 3 byl velkým zklamáním. Jak po technické stránce, tak po stránce hratelnosti ... zkoušel jsem to rozjet před dvěma měsíci, ale po 4 hodinách, jsem to prostě už vypl a zlomil hůl. I těch 60% co jsem tomu původně dal je moc. To jsem jedničku a dvojku hrál minimálně dvakrát...
Tak jasně, gothic 3 byl tlačenej na to, aby ho mohly polykat masy lidí. A když si vezmu obecně předpokládanou průměrnou inteligenci američanů, systém z gothiců 1 a 2 by jim pravděpodobně způsoboval mozkové mrtvice.
Boje v gothicu 3 (bez novýho CP) jsou naprosto o prdeli, ale ta hra má ku*evskou atmosféru prostě.
Tak moment! Gothic 3 vám nepříjde zjednodušený a konzolovitější oproti jeho předchůdcům? Ovládáním, nikoliv systémem. Ten se mi vlastně docela líbil.
Divinity... hmm, škoda že mám stále RTS a FPS období.
Divinity... hmm, škoda že mám stále RTS a FPS období.
hvezdosvit: to je právě ono, ten konec v divinity je naprosto parádní!;-) Když si vezmu konec gothicu 3.... nebo kotoru 2... to si dovolí málokdo...
Panove ja vam nevim, Risen mi teda prisel o chloupek slabsi.. i kdyz zase zcela bez bugu. Se serii mam spis ten problem, ze od casu Gothica 1 neprinasi v podstate nic noveho. To co bylo pred deseti lety uzasne a nevidane se dnes uz zajida.
Two Worlds - disbalance jako prase, zabiji oba dily. Plus nedostatecne budovani atmosfery.
Zaklinac - to je ale uz uplne jina liga. Mistr sveho remesla, to kazdopadne.
Divinity - Vyborna hra, pekne klouze do krku. Je vsak pritomna konzolovitost, bohuzel. A ten zaver (datadisk neznam), to si dovoli malokdo :))
Thelwin: pekne prirovnani
Zaklinac - to je ale uz uplne jina liga. Mistr sveho remesla, to kazdopadne.
Thelwin: pekne prirovnani
Nate - to já bych řekl, že moje pointa víc odpovídá. Nespustíš hru = rozbitá promítačka -> nehraješ = nevidíš. Kinorip = rozbitá promítačka -> vidíš, ale nekvalitně = nevidíš.
Ke kinoripu by se dala vzdáleně přirovnat situace, kdy hra jede šíleně pomalu, případně třeba artefaktuje :)
BTW to srovnání s promítáním filmu v kině s rozbitou promítačkou není zcela přesné. To by spíš odpovídal hraní Gothica s rozbitým monitorem :). Srovnal bych to maximálně s lidmi, kteří hodnotí filmy stavějící na vizuálu na základě kinoripu nebo po shlédnutí na TV/PC - oproti kinu zcela jiný zážitek.
Bodkin: Pokud o tom víš tak proč pořád omýláš ten stejnej bullshit o amatérismu tvůrců?
Klidně započítej celou tu čtvrthodinu :-D
Bodkin: Na jak dlouhou chvíli? Jen tak pro orientaci v čem mám své demagogické schopnosti vylepšit :)
Mě bohužel G3 taky naprosto odradilo od koupě Risenu... ale jednou... snad... rozhodně to má u mě větší šanci než čtvrtý Gothic.
ugra: Vím o tom. Nezajímá mě to. Patche znáš? Risen jsem nehrál, nějak mě další gottík neláká, takže jestli ukázali že umí, se dozvím až ho jednou někdy možná snad zkusím.
Bodkin: Znovu opakuju že Piraně neměli čas na nějaké vylaďování, JoWood prostě řekl - půl roku navíc nedostanete, pošlete hru a my jí vydáme jak je. Na Risen pak dokázali že umí, takže přestan plácat o amatérismu nebo dostaneš facku :)
Drolin: Udělej si další čárku, na chvíli jsem ti to sežral :-D :Thumbs up:
Thellwin: Já to poprvé hrál tak dva tři roky nazpět. A až na tunu bugů to bylo vcelku zábavné. To nenechala zahrát jsem vztahoval na poslední pokus, 4 týdny zpátky. Pak nějaké vytahování slabého železa a hodnocení vzhledem k době vydání samozřejmě ztrácí smysl. Mé podezření je buď na ATi nebo na můj quadcore(2GHz). Což je samozřejmě amaterismus tvůrců.
Ale nebojte se, nehodlám dávat Gothicovi ani 0 ani nic jiného. Jen jsem chtěl zjistit, co zajímavého se člověk dozví :)