@PavelU (19.02.2025 03:13): Super, díky. Čas vytáhnout origo CD a prubnout to. :o)
K dispozici patch 1.4., který toho řeší hodně.
@Všivák (komentář): Tak tak, dodnes jedna z nejnápaditějších a nejkvalitnějších TPS.
@Grecza (29.06.2012 00:54): Mně se taky tehdá líbil, jinak teď jsem kouknul znovu, na ten co je zde nalinkovaný, a přijde mi trochu jiný, minimálně tam chybí průlet kamerou nad těmi vodu tryskajícími hrudníky.
jako malýmu se mi strašně líbil trailer, díval (a poslouchal) jsem se na něj pořád dokola
MCZ: Minimálně Cameron by mohl fungovat jako slušná brzda pro všechny rádoby odborníky v kravatách a jejich zaručeně správné nápady a připomínky (něco na způsob "FPS akce z moderního konfliktu nikdy nemůže uspět"). Každopádně něco podobného filmový průmysl snad ještě nezažil, tak kdo ví, jak to dopadne :D
NateLogan: na ten už jsem dlouho zvědavý :-) Ale teď vidím, že ještě dlouho budu... Snad ten výsledek bude stát za to (a hlavně bude bez servítek a ústupků).
MCZ: Co říkáš na http://www.csfd.cz/film/250724-heavy-metal/ :)
Hehe, docela dobrý trailer, škoda, že trochu lživý :-). Druhý film jsem neviděl, ale každopádně ještě větší škoda je, že hra nebyla více v duchu jedničky.