@
S4TW (10.08.2018 16:32): Já tě chápu a naprosto ti rozumím. Jen jedna věc tam ještě hraje roli. Na páčkách to může být i chytlavé, jak se to naučíš na dobrou přijatelnou úroveň, že se pak snažíš se v tom zlepšovat a začne tě to od určité chvíle bavit, že střílečky, které by tě na myši nudily, tak dohraješ čistě na těch páčkách, aby sis dokázal, že na to máš a prostě ty pohyby jsou něco jiného než s myší. Samozřejmě u každého je to jinak. Ale po nějaké době by sis třeba i ty střílečky oblíbil.
Ale rozumím ti v tom, že nějaké hodně akční hry, kde se fakt kurevsky střílí a je to něco jako Serious nebo Doom či Call of Duty, tak to jedině s myší. Sám to mám takhle stejně. Ono záleží i od žánru hry. A jako samozřejmě s myší budeš vždy lepší. Ale úplně bych na střílečky na PS nezanevřel. A to říkám jako člověk, který u Killzone 2 roztřískal krabičku, bo mi to nešlo. Chytal jsem nervy a málem už i někho ze vzteku zabil. Však pokud by ses chtěl zasmát, přečti si diskuzi u Killzone 2 :-D
Ale jinak Mafia 3 je přesně ten typ hry, co raději s myší, jak už jsem napsal u svého prvního příspěku tady teď v aktuální diskuzi na toto téma. Řadí se to u mě vedle toho Call of Duty anebo Doom.