Pooky: ?!
Takovýhle lidi jako Dines zabít a zahrabat =D
Neví někdo něco o Mafii 2? Vydání atd. A bude to také od českých tvůrců?
Jab: Už mlčím protivo ;)
Edit silverlion : Jednalo se i o překlepy a vůbec každé slovo bylo jinak skloněné. A já píši bez problémů, když jde o komentáře :-) (Nemůžu občas za to, že mi Word zamění slovo za něco, co nechci :-P
Pooky: Mno, že zrovna ty tady kritizuješ něčí jazykovou úroveň :-) Jestli chceš, můžu sem začít kopírovat některé z tvých gramatických a syntaktických skvostů ;-)
Pooky: Trhni si rozumbrado. ;-)
Aha:D, tak to sry.
Jsem to jen tak rychle projel, takze jsem si ani nevsimal jak to ma napsane, jen tohle me trochu uchvatilo:D.
EDIT: No uz to radsi smazal:d.
EDIT: No uz to radsi smazal:d.
Isair: Však jo, ale ani to tak neuměl napsat.
(ok, jsem poučen =)
(ok, jsem poučen =)
Pooky: Tam nejde o skolnovani, spise jak je to nelogicky napsane. Kdyz je to nadcasova grafika, tak to nemuze byt jen na urcitou dobu:).
Jab: Ještě by to chtělo, aby to tak napsal - na druhou stranu, tohle zní opravdu kouzelně "Ať už svou (na tu dobu) nadčasou grafiku".
Vůbec nechápu jak to chtěl sklonit, učitelka mi říkala ať se učím česky, jak to jen jde :-)
"Na tu dobu nadčasová grafika" je skutečně kouzelné vyjádření. :-) Hmm, dření...
Nate: Pro mě to byla jedna z prvních deseti her na PC, takže pro mě to byl zážitek bez nadsázky srovnatelný s realitou. Prostě jsem to žil, nic podobného jsem neviděl. Teď už to beru jako dobrou hru a nostalgicky vzpomínám na první dohrání a na noci, kdy se mi o Mafii zdálo.
A jinak je co říct, že si pamatuju jak jsme šli jako rodina z jedné hory, kde jsme sáňkovali a tata, který jinak hry nehraje, ale tak občas se podívá jak hry vypadají a říkal, že se mu strašně líbí jak postavy mluví a vypadají jako živé a hra vypadá filmově a já se v té chvíli strašně těšil domů jak si to půjdu zase zahrát. Měl jsem myslím 13 let a tenhle konkrétní den byl přesně po dvou dnech hraní a tata měl na mysli tu cutscénu, jak Sallieri posílal Tommyho rozbít těm hajzlům auta.
Prostě si pamatuju úplné prkotiny staré 6 let jen kvůli této hry.
100% - hodnotím hry, při kterých mi jistou dobu slzely skoro oči, když na ně vzpomenu. Už jsem starý, nevrlý, zkušený a životem znuděný stařík, který už takové hodnocení snad vživotě nedá :-)
Mafii 2 vidím na slušných 80% - možná více pokud to bude fakt super.
Hry mě jinak baví na světě snad ze všeho nejvíce, jenom už jima nedokážu žít a nespat kvůli nich.
Prostě si pamatuju úplné prkotiny staré 6 let jen kvůli této hry.
Mafii 2 vidím na slušných 80% - možná více pokud to bude fakt super.
Pivo: Hlavně první díl přinesl něco, co tu vlastně pořádně ještě nebylo. Mafia 2 z trailerů vypadá až příliš mainstreamově, vyrobená dle ověřených postupů. Druhý díl pravděpodobně bude dobrý, s trochou štěstí i výborný, dokonalý ale už jen stěží...
Pooky: Na překlepy se vykašli, mě kolikrát nebaví to po sobě editovat taky, takže už bych na to nejradši kašlal.
Jinak Mafia 2 bude podle mě dobrá, ale v porovnání s hrami, které jsem hrál, už bude pouze dobrá. 100% už nikdy neudělím, první díl měl prostě štěstí :-)
Možná se tvůrci Mafie nechali inspirovat zbraní schované na záchodech z Kmotra.
Sakra, já měl v tom posledním přízpěvků a překlepů :-/ Na druhou stranu, mám rád mafiánské příběhy, takže se i tak trochu těším, jen to asi nebude takovej vodvaz. I podle vzhledu a jiných věcí, mi přišli "hrdinové" z prvního dílů sympatičtější.
Jo, byl hodně zvláštní.. No jinak k příběhu.. myslím si, že nejvíc se bude líbit lidem, kteří neviděli Godfathera a Goodfellas. Kmotry jsem viděl všechny na Mafiány se chystám. Mafia 2 je právě inspirovaná těmato filmama. Všehovšudy ale i v jedničce jsem viděl náznaky Kmotra..
K čemu ale cut-scény, když to nejdůležitější bude hodně slabé. A tipuji stejně, ře po příběhové stránce se to prvnímu dílu stejně nevyrovná, ale tohle je pouze tip - můžu být překvpane.
Jinak k tomu E3 traileru - nebyl špatný, ale jsem jediný, komu se výbuch auta zdál "otřesný" dalo-by se říct umělý a celkově mi příjde oheň ve hře jako slabý :-/
Já už teď od gameplaye nečekám nic úplně skvělého, čekám to takové normální. Co se týče střílení. Ale čekám, že cutscény budou něco skvělého.
Tak s tímto souhlasím, mluvím o samotným traileru, kterej se mi hodně líbil. Ty gameplay záběry mě taky moc nenadchly..
Mě to ze židle vůbec nevyrthlo a vím, že byly samé pozitivní ohlasy, ale nemůžu si pomoc. Pořád mi to nevyvrátí dojem, že Mafia 2 bude hratelnostně strašně chudá a zbytečně vyhypovaná :-/
Jj, hodně se mi líbil, dobrá hudba a kvalitně udělanej..
Viděli jste někdo ten E3 trailer na Mafii 2? Super.
Caelos: Mě to fungovalo :-/ Jediná chyba co jsem zatím postřehl, že když promluvíte na chodce dvakrát po sobě, řekne to samé.
Pooky: Po instalaci patche 1.0 na kolekci klasiky, se ozývaly výbuchy, auta byla neviditelná (ale byla tam) a chodci vypadli jako na czechteku.
Caelos: Heh, dá se říci, že ano - a mission pack mi funguje =) (kecal jsem tak trochu, že mám 1.0 verzi - nevěděl jsem to, měl jsem fakt 1.1(či 1.2) a volala, už to funguje)
Pooky: A zkoušel jsi to? Celá hra se slušně řečeno pojebe.
Stačí ale nainstalovat "patch", který změní aktuální verzi zpátky na 1.0 a módy zase jedou ;)
Na KK módy jdou, třeba minituningmod, nebo skiny, či modely aut (ne všechny). Ale ty velké módy, které změní celou hru (missionpack, litle italy mod, cantrel city, bluedream apod), nebo její principy (bazuka, nebo třeba letadlo v mafii) prostě nejdou.
Na původní verzi jdou modifikace, na Kolekci klasiky ne
Ve kterých věcech se liší ta původní verze? Já vím jenom pár.
Takže ta příloha je teda lepší než Kolekce klasiky. Kvůli těm modifikacím a tak. Ale taky mi jde trochu o to, aby to mělo dobrý obal. Já mám nejraději ty s umělé hmoty jako má Kolekce klasiky.
Lepší je Kolekce klasiky + vypálená
Lepší je ve Score, protože na Kolekci klasiky nespustíš žádný větší mód.
Též se mi zdá, ale třeba Rayman 3 byl v klidu.
sam teda mam KK, pac jinou nemeli, ale tech KK mam 7 takze to je aspon takovy jeden jednolity hnusny pas :)
V obou edicích je to prostě Mafia, takže originálku kupuj. Jestli to bude KK nebo cover CD u Score je celkem jedno. Jestli ti ty mody (které najdeš i na netu) a časák stojí za stovku, to už je na tobě.
KK nekupuj to je humus cela kolekce ma hnusny obal vcetne media zadny obrazek naky hnedo zlaty humus - bleeee :)
Je lepší kolekce klasiky nebo ta příloha ke score?
Jo kolekce klasiky
Popkec: A kterou verzi? Asi tu novější ne?
Teď ju maj prej v tescu za kilo
Mafii mám vypálenou tak uvažuju, že si koupím to score s Mafií. Je to výhodnější si to kupovat když tam sou ty modifikace? A ta původní verze je hodně odlišná od té pozdější?
Pooky: Kde jste a žádné spoilery? Pro tebe je téměř vše, tak radši nikdo není nikde :-D
Ale mě tu klidně spoileruj, jak to teda vypadá?
Ale mě tu klidně spoileruj, jak to teda vypadá?
Popkec : Jj, už to jede :)
Pooky: najdi si návod a dělej to přesně podle něj, jinak ti to nepůjde
Asi ten Mission pack také vyzkouším a když si to dobře naplánuji, mohla by to být 100 modifikace kterou dohraji.
Caelos: A to normálně spustíš hru a dáš co?
Tak nevím.
Caelos: Odstranil... verzi mám 1.0 ...