@Bodkin (12.07.2013 11:38): Vole, když máš přece prostřelený všechny 4 kola, tak je to v klidu, rezervu vytáhneš, až když ti kolo upadne, to dá přece rozum.
@Bodkin (12.07.2013 10:30): proč jenom prostřílet pneumatiky? nejlepší taktika u něj je že mu to kolo ustřelíš... to jsem dělal vždycky :-)
@Walome (12.07.2013 11:43): '(ale furt je to Lassiter, kdežto ty máš šunku dle vlastního výběru)' - na to by nejspíše stačilo i kolo.
@Bodkin (12.07.2013 11:38): Co to zase plácáš? Střelíš do gumy, pak to hůř jede. Ustřelíš kolo, nejede to vůbec. Samozřejmě bych se asi nesnažil ujet autem, který nemá kolo, ale tak... :)
@Walome (12.07.2013 10:33): Ah, z toho fingonova jsem pochopil, že se to opraví (sám si to už nepamatuji)
Takže je to jen 'nerealistické'. :P
Takže je to jen 'nerealistické'. :P
@Bodkin (12.07.2013 10:30): Stane se hodně, na každým rohu pak naráží :-)
@Walome (12.07.2013 10:33): Tak to čumím :) To jsem nevěděl. Mafia stále přináší něco nového.
@Bodkin (12.07.2013 10:30): Odjede, ale má prostřílený gumy = jede mu to hůř (ale furt je to Lassiter, kdežto ty máš šunku dle vlastního výběru). Musíš mu ustřelit kolo, aby to mělo nějakej vliv, pak neodjede.
@Walome (12.07.2013 09:20): Nejhorší mi příjde to podvádění, ty mu to auto zmrzačíš a on s ním stejně normálně odjede, přičemž prostřílet mu gumy je naprosto logické, obzvláště pokud to pak musíš dělat znova a víš co se stane... a nic.
@Walome (12.07.2013 10:21): Jop, párkrát som nadskočil na obrubníku a oškrel si lebku! xD
@valcik (12.07.2013 10:19): To jo, ale riskuješ přetočení na hlavu :)
V pretekoch stačí využívať poslednú šikanu pred cieľovou rovinkou, súperi tam poctivo brzdia a spomaľujú. S trochou praxe sa dá celé esíčko strihnúť na plný plyn a bez brzdenia, v každom kole som tam získal náskok niekoľkých sekúnd. ^^
@Fingon (11.07.2013 22:21): Ale to není chyba hry, to jen, že seš levej :p Obtížnost přece nelze brát jako zápor, zvlášť u 10 let starý hry. A HLAVNĚ to tak těžké není, jen je třeba se to naučit hrát, na což většina lidí nemá trpělivost.
Závody jsou v pohodě. Nenech se dokopat k riskování, prostě jeď opatrně, brzdi před zatáčkama atd. Pokud se někde nevysekáš, v klidu vyhraješ i relativně pomalou jízdou.
Tak nakonec jsem dal jeste jeden pokus a zlodeje dostal kdesi v tunelu. Fair play - pri ceste do garaze jsem formuli skoro zdemoloval, na ceste zpatky jsem to tak tak stihl - a pak zavody, to je peklo zase. :-P
Zrovna motel mně přijde jako parádní mise. :D
@Fingon (11.07.2013 22:21): No to si ještě užiješ. Možná to rovnou vzdej.
@Fingon (11.07.2013 22:21): Jedna z misí, která mě taky srala, ale o dost horší byla poslední v galerii!
(Jezis, tahle hra me se*e... Bezna rutina, dojedu k motelu, prostrilim pneumatiky zlute sunky, jen tak pro jistotu, kdyby nekdo chtel ujet. Nejdriv me roztrha pes, pak nemuzu poradne skakat po bednach, pak me roztrileji v prvnim patre hned pote, co najdu samopal, pak najdu lekarnicku, ale sejmou me dole. Po nekolika novych pokusech rozstrilim vse, co se hybe, zachranim typka, ale objevi se smejd, ktereho jsem zabil jako posledniho a nez stacim strilet, tak mi z mych 20 zbyvajicich hitpointu nezbude ani jeden. Takze znovu, dam si na nej pozor a doufam, ze se ted konecne ulozi zas*any checkpoint. Prd, zlodej vybehne, odjede s rozstrilenymi pneumatikami, jako by se nechumelilo. Checkpoint je samozrejme stale u vstupu do motelu. Tohle fakt nemam zapotrebi.
O to horsi, ze to musim hrat bez mysi, peklo.
O to horsi, ze to musim hrat bez mysi, peklo.
A ještě jsme zapomněli na Machinarium, popř. celé Amanita Design... Je toho dost :-)
@Bodkin (11.07.2013 21:24): More like fagboys.
@Fingon (11.07.2013 21:20): Řekl bych, že to tu nikdo vážně nemyslel (až na mafia fangbois :P)
@Bodkin (11.07.2013 21:06): Ticho, ty americký maoisto!
A ze tu nikdo neni hrdy na Team Factor, to se divim... :-P
Ted vazne, nikdo nezminil Fish Fillets?
Ted vazne, nikdo nezminil Fish Fillets?
@Fatality (11.07.2013 21:03): H&D2 jo a Vietcong taky ušel a... tak dál
@Shoggot (11.07.2013 21:05): Protože jsi římský žid a vůbec tomu nerozumíš!
@Shoggot (11.07.2013 21:05): Protože jsi římský žid a vůbec tomu nerozumíš!
@Fatality (11.07.2013 21:03): Můžeme být a nemusíme. Já ani u jedné české hry necítím nějakou samovolnou hrdost.
@Bodkin (11.07.2013 20:27): A na Hidden & Dangerous byt hrdi nemuzeme? :-P Nebo Vietcong :-)
@Bodkin (11.07.2013 20:33): Tak já to znova ani zkoušet nebudu. Něco mi říká, že dneska bych se už u toho strašně nudil.
A bude to asi to, že jsem to dohrál několikrát.
A bude to asi to, že jsem to dohrál několikrát.
@lseling (11.07.2013 20:33): Nu, OW to myslím příliš nevyhrál, všichni tenkrát chtěli Red Alert 2.5 a ne něco s RPG prvky, slušným příběhem, rozhodováním, které se vrátilo po několika misích a kouslo tě doprdele a tak dál.
@Bodkin (11.07.2013 20:27): Všechny tři jmenované hry znám, i když jsem je nehrál. Ale i u nich jsem rád, že jsou český a že ve světě nezapadly.
@Shoggot (11.07.2013 20:29): To jen proto, žes to od té doby nehrál. Už jen ten český dabing je někde mezi sebevraždou a bohnicemi.
Dal bych Mafii tehdy kolem 80%, dávám i dnes.
@lseling (11.07.2013 20:25): To rozhodně máme. Na Operaci Flashpoint, Original War a Tajemství Oslího Ostrova (měl bych si to někde vrznou, ať to můžu jen copypastovat)
Mafie je výborná a klidně ji i nadhodnotím za to, že je česká. Proč ne. Aspoň máme být na co hrdí.
Mafie je jakž takž slušná hra, ale bejvá u nás naprosto masivně nadhodnocována, protože je česká (klidně mě zabijte).
Mafia je skvělá hra o tom žádná, ale někdy mám pocit, že je u nás lehce nadhodnocována, vzhledem k tomu, že je česká... (nezabíjejte mě)
@Barney (11.07.2013 18:57): Máš nějaký problém? Poměř si ty recenze a hodnocení na Metacritic a budeš v obraze.
". Na IMBd Jsou očividně lidé s mozkem a hlavně tam je minumum trollů ( trotlů)."
Zemřel jsem.
Zemřel jsem.
@Walome (11.07.2013 17:24): No aspoň se shodneme nad tím že Mafia je úžasná hra!
@Jack_Dark (11.07.2013 17:21): Tentokrát jsem v tom nevinně!!!
@Walome (11.07.2013 16:52): Zase Eurogamer :D čoveče Walome ty bys sis ho měl přidat do jména :D
@USER47 (11.07.2013 16:48): Aha, neobhájil:
"If you can overlook the AI and graphical flaws and don't mind repeating a few excessively difficult missions over and over again until you get them perfect, then you might find some enjoyment here."
Je to prostě lama...
edit: "Otherwise I'd recommend you wait for GTA Vice City, which will hopefully fulfil all our gangster fantasies Scarface-style."
Ach jo...
edit2: pročítám si to celý a ten člověk je úplně vypatlanej...
"The entire game is played out in a series of flashbacks as Tommy tells the cops his life story, starting in 1933"
bylo to 1930, ale tak...
"The main problem is that Illusion seem to have tried too hard to replicate the success of Grand Theft Auto 3"
další blábol
Ne, odmítám to číst - GTA 3 fanboy, kterej si nesehnal fakta a srovnává GTA3 a Mafii a tvrdí, že jde o kopírku - jak se takovejdle nýmand dostal ke psaní recenzí? Nevim... ježiš USERe Tys mě nasral :D ale nemůžeš za to, já vim.
Je to prostě lama...
Ach jo...
edit2: pročítám si to celý a ten člověk je úplně vypatlanej...
bylo to 1930, ale tak...
další blábol
Čtyřku tomu dal eurogamer.
@Red (11.07.2013 16:45): A tak jestli ten názor dobře obhájil, proč ne. Prostě každýmu to nesedne.
@Barney (11.07.2013 16:35): Já si vzpomínám že jsem viděl nějakou zahraniční recenzi kde měla 4/10, to sem si řikal co to ten recenzent sjížděl.
@Walome (11.07.2013 16:36): Přesně, ta hra zraje jako víno :D
@Barney (11.07.2013 16:35): To není vůbec pravda, hodně her obzváště starších je hodnoceno kolem 80. Mafia je jedna z nejlepších. Navíc to tam hodnotilo přes 2000 uživatelů. Na IMBd Jsou očividně lidé s mozkem a hlavně tam je minumum trollů ( trotlů).
@Barney (11.07.2013 16:35): což ani v ČR, nikdy to nebyla stovková hra. Její vysoké kvality dokázal až čas.
Sayi, mlč! :D
Sayi, mlč! :D
@pajmič (11.07.2013 15:16): Ale jdi, recenze to mělo pěkný, ale vůbec to nezavadilo o stovkové ohlasy. Na IMDb hodnotí nad 8.5 každou hru.
http://www.imdb.com/title/tt0338221/?ref_=sr_2 je opravdu pěkný že je náš klenot vychvalován i na tak velkém mezinárodním serveru.