Ach jo, teď jsem se po nějaké době vrátila do své kajuty a koukám, že všechny rybičky jsou mrtvé. Copak si mám při tom všem zachraňování galaxie pamatovat, že mám nakrmit rybičky? Když to za mě nemůže udělat EDI, tak nevím na co ji na lodi máme :)
HEX: Jsme už řádně vof topic, což místní nestrpí, a za další jaksi nechápu co s tím má dělat TomášKlacek... máš vsuvky nabírajících falických rozměrů...a to už přesahuje onanistické grafomaství, já bych to nechala být. Ale ty asi rád naposledy vymňoukneš, že...
Jasně, protože když si někdo na netu da nick TomášKlacek, tak to pravdivě vypovídá o jeho výbavě...
Kdepak, já nikdy nic nepletu, a hlavně... co by si internety počaly bez tvého ostrého analytického vizu.
Vloudila se ti tam menší chybička, popletla si slovíčka vás a nás.
Suzana: Zapomnělas dodat muck&mrk klub, což od toho seksistického nemá daleko=)
Směle do toho chytrolíni, bez vás by internety nemohly fungovat. ^_^ Bez onanistických dementů by to bylo takové pusté a nudné.
Njn, onanování na internetu je jako onanování na olympiádě dementů....úplně super!!!
HEX: Moje řeč. Ale zas je možná lepší nereagovat, takhle si nad tim zaonanuje jen dneska a pro příště toho třeba nechá ;-)
Další co si myslí jak je hrozně vtipný ze sebe na netu dělat debila a pak se hrozně bavit tím, když mu někdo říká, že je debil?
Jaký mulťák, to je Dalighost.
A komentář vskutku výstižný, to si zase přiznejme. Pjekné ;-)
Dyť je to mulťák jak sviňa. Přiznejte se... Ale ne, že bych se nezasmál=)
A že drogy sice podporují kreativitu, ale čeho je moc, toho je příliš :D
Hlavně by si měl uvědomit, že opakovaný vtip přestává být vtipem.
Dalighost: Já ti to plusko dám, ale jen proto, že je to tak neskutečně debilní komentář, až tu slzím smíchy...Btw seš nějakej fake ne ? :)
Nechápu vlnu kritiky na nevydání DLC v češtině. Opravdu si myslíte, že je u nás natolik silný trh, že si zasloužíme vše lokalizované? Myslím, že můžete být všichni rádi, že vám vůbec přeložili původní hru...
Hlavně ať to funguje i na české verzi hry... Nerad bych byl nucen sehnat si kompatibilní hru s tímto DLC jiným způsobem :-/
V originálním jazyce rozhodně, ale aspoň s českými titulky. Však on se nějaký fanoušek na překlad najde=)
Nebude ma to trapit, pokial pojde stiahnut a nainstalovat. Aj tak to hram, tak ako sa to ma - v originalnom jazyku :)
Daysi: JJ, četl jsem to. Čekám na oficiélní sdělení. Diskuze na social bioware je už teď plná nadávek :D

Že jsou EA hovada se ví už dávno. Každý fanoušek hry dlouho očekával slibovaná příběhová DLC a když se na jednom konečně dělá, udělají toto. Doufám že na české verze půjde alespoň DLC nainstalovat, byť anglicky.
Nechci Vám kazit radost, ale diskuzemi na fórech se šíří fámy, že DLC Shadow Broker nebude lokalizované do češtiny. Stejně jako Leliana Song. Co na to říkáte ? Mě to zcela znechutilo, co si poslední dobou EA k zákazníkům dovoluje.
Jsem teďka četl, že Dragon Age zaznamenala v masivním měřítku větší úspěch, než-li Mass Effect. Nevím co je na tom pravdy, ale pokud je to tak, tak se nelze divit, že pro to teďka chystají druhý díl.
Say: Myslím že jich vyjde daleko víc, aspoň 6 velkých + nějké blbinky typu nové zbraně, zbroje a tak.
Tak to se teda těším víc na předchozí DLC. A kolik jich vlastně má být? No mají na to ještě rok a půl, takže 2 další DLC by ještě vyjít mohly.
No to jo... Ale co jsme komu udělali? Já se do té doby ukoušu nudou, jestli dostanu chuť na nějakou novou, kvalitní hru.
Mass Effect 3 mají vydat až někdy na přelomu 2011/12, Dragon Age 2 na jaře 2011. Proč? Za co?!=/
Jako umí sarkasmus a jdou ji skoro vidět kozy xD to je vše co Morrigan umí, žádnou pořádnou historku nemá protože žila pořád v pustině a pokud hráč není člověk co v dětství netroškařil a rovnou trhal nožičky koťátkům, místo pavoučkům nemůže s ní v ničem souhlasit.. takže asi tak xD
edit: a navíc defaultní xicht není moc pěkný aby byla dokonce na nějakých hlasováních v top3 (něco takového bylo)
Say: To je možné, ale mě prostě nepřijde tak špatná. Není to rozhodně dokonale napsaná postava, má své mouchy, ale postupem času mě přišla víc a víc fajn.