Levněji se to dá pořídit v KK.
Dnes je na Steamu akce na oba díly Maxe Payna. Každý za 2,49€, tzn. 4,98€ za oba, jenže Max Payne Bundle vyjde jen na 3,74€, tak se nenechte nachytat!!! :-)
A já se částečně podepíšu pod tvůj podpis. S tím porovnáním jedničky a dvojky musím hodně souhlasit.
Jinak si též říkám, že to mohli ukončit a nedělat dalšího Payna, co nebude pravý Payne. Na druhou stranu možná ten Payne odpoví hodně otázek a sérii ukončí a pak bude pokračovat v něčem "jiném".
WL: Pod to se můžu podepsat.
Myslím si že první díl je o mnoho lepší než jeho pokračování. Temnější atmosféra lepší hudba a vůbec i to zvolené prostředí, všechno to bylo prostě lepší než druhý díl. Příběh se mi zdál taky lepší v jedničce, ale to je věc názoru a nechci tím vůbec říct že MP 2 je špatná hra. Myslím si že by to měli zakončit a nedělat další díl který už podle mě nebude ten pravý Max Payne
Kdyby někdo náhodou neznal, tady je amatérsky zfilmovaná verze Max Payna http://www.youtube.com/watch?v=wGNUQKT6GA8 která je, řekl bych, lepší, než pravý film Max Payne :)
Kubulus: Jak píše Paul. On jednal v sebeobraně :-) Ale tak já ti tvůj názor neberu a chválím, že sis našel čas, aby ses podělil o svůj názor. Ber to jen jako, že i já vyjádřil názor na tvůj názor :-)
LiberX: Ne, ty jsi mi to vypsal v pár větách, proč mi dáváš minus. Možná to bylo za nesouhlas, ale já narážel na jinou odpověď - Něco ve smyslu - komentář jsem nečetl, ale nesouhlasím s tvým hodnocením :-D
ja narazel spis na to, jak je toho az moc poslepovany dohromady: vrazda manzelky, vladni spiknuti, tajny vyzkumy, severske myty, okultismus, mafie, drogy...jako jo, ono to do sebe zapadalo, jenze bud to meli trochu oklestit, nebo naopak pritlacit na vyprave
Max kolem sebe střílí v sebeobraně ne? Vždyť jim na začátku řekne "freeze!" načež na něj začnou střílet.Takže mi to nijak nesmyslný nepřijde, naopak, je to tam rozepsaný dobře.
ja bych ten pribeh popsal asi takhle: je jako socha davida, co s eproporci tyce mistrovske dilo, ale s vykloubenymi rameny...ale rozhodne nebyl klisoidni, to chvalim
Pivo: Nechci aby to vypadalo jako nějaký dobývání plusek, ale prostě se chci jen podělit o svůj názor. Tak, na začátek řeknu, že si o sobě, bůh mi odpusť, myslím, že jsem schopen pobrat i ty nejsložitější příběhy. A příjde mi, že co se týče Maxe Payne, ten začátek zrovna moc okrasy nepobral. Maxovi zahyne žena a dítě, zabulí si, Ok. To všechno je fajn. Po tomto intru začíná příběh. Tedy začíná, on de fakto nezačína, protože Max do tří vět shrne souvislosti, k nimž se během vyšetřování dostal, začne do to míchat silnou halucinogení drogu V a hráč (tedy já) jen tak čumí do monitoru. Navíc Max, duší policajt (protože jak víme, správný polda nikdy nekončí:D) se najednou ocitá na hranici zákona, v metru, kde doslova všichni jako na běžícím pásu chcípaj. Od doby co jsem to dohrál už uběhl nějaký ten pátek, ale podobné pocity bych u něho měl určitě ještě dnes.
Doufam, ze si to nemyslis o tom mem minusu, co jsem ti kdysi dal :D
Tady jde spíše o to, že s několika věcma nesouhlasím, tak nedávám plus :-)
Ale minus taky ne.
Jo, hodnocení nesouhlasu - já se ptal proč mám minus, když komentář je kvalitní a dobře napsaný - odpověď: Jednoduše nesouhlasím s tvým hodnocením :-)
Ale to neřeším, mě už ty minuska nevadí.
Ale minus taky ne.
Ale to neřeším, mě už ty minuska nevadí.
na druhou staranu je ma zkusensot, ze hromada lidi dava MINUS co by vyjadreni nesouhlasu s nazorem komentatora
Pivo: řekl bych, že "plus" jen coby vyjádření souhlasu tu moc lidí nedává...
Kubulus: Jenom k tomu, že Max začne střílet maníky v metru a nedává to smysl :-) On tam říkal, že musí jet za Alexem, že má nějakou stopu myslím a ti týpci zrovna jak na svini jsou ve stejný den a dobu v tom samém metru, aby Alexe zabili :-) Možná tá osudová náhoda trošku nedává smysl, ale jinak to zase tak bez myšlenky není, že by Max vtrhnul a začal všechny vraždit :-)
Jo, jinak koment v klidu, kvalitně napsaný, ale s pár věcma nesouhlasím no, takže ti plus nemůžu dát, sory :-)
PavelU: Díky za upozornění. Koukám, že jsem nějak ignoroval ženský rod :)
koho zajima pravopis, hlavni je myslenka :X
jj, hůře se to takhle pohromadě čte. Jinak komentář poměrně na úrovni, až na tři hrubky. Ve dvou případech měkké i, místo y a v jednom chybějící písmeno ve slově.
jezis sakra kubulus, kdyz uz pisu kvanta textu, rozdelim je do odstavcu, se mi dela blbe jen tohle vidim...
PavelU: Tak tenhle titul jsem do dneška neznal, přestože je v seznamu zdejších her. Příjemné zjištění je, že to má být stealth akce a ten děj se podle úvodního komentáře jeví velmi zajímavě!! :-O Ten jsem kouknul na trailer a zdá se, že je to pěknej brutal. Oh yeh!
Chuck: Zahraj si Manhunt jenž se Max Paynemu stylem a prostředím trochu podobá.
Chuck: To si počkáš:) Ale na druhou stranu je lepší aby se vyvíjel dlouho, než aby vydali nějakou rychlokvašku, jen aby stihli termín.
Chci ho teď hned! :-o
Chuck: Novinku máš třeba tady: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32066
MCZ: Jo, zmiňoval se mi Caelos, ale mám dojem, že se zrovna snažil plnit Nepřítele spánku. :-)
Chuck: vždyť už se ti o tom někdo tuším zmiňoval někde v hlavních diskusích :-)... O třetím dílu se jinak ví už snad půl roku (byť se toho teda moc neví...).
Všechno, Rockstar už to oficiálně oznámil a už maj i web.
Co je pravdy na tom, že Max Payne bude mít 3. díl?
Hmmm, tak jo, bylo to opět zklamání.Ale vizuálně se mi líbilo hrozně moc - jenom to mělo naprosto zkurvenej scénář a Moore prostě nedokázal využít potenciálu předlohy.Narvat tam první přestřelku až po hodině žvástů může fakt jen úplnej debil, což ten Beau Thorne, kterej to napsal, bezpochyby je.Ale nenasralo mě to až tolik jako Hitman, to zas ne..
No jo byl to odvar. Ze hry tam zbyla opravdu jen slabá kostra bez jediného kousku masa. Objevilo se tam pár jmen, pár lokací a základní (ten nejzákladnější) děj.
Kdyby se ti blbci drželi původního děje ze hry, tak to mohl být kvalitní akční film, takhle je to jeden ze stovek akčních filmů, ještě k tomu s nedostatkem akce.
A navíc modrá Valkýra! CO to kur.. má být? A černý Bravura??? Autoři asi mají potíže s barvama, nebo jim pěkně hollywoodští odboráři černých a šmoulů šlapali na krk. :-D
Hm, tak jsme dneska s Falagarem, Velkým Tučňákem a Fdžím byli na Maxovi... nejsem žádný filmový gurmán, ale vážně to bylo slabé - pro ty co hráli hru dvojnásob. :(
Sevencreature: Tim mam na mysli vsechny ''privilegovany'' a prestizni casopisy, noviny a pisalky, ktery si vybrali. Logicky tam totiz uplne vsechny recenze nenajdes.
Ajantis: No, napadlo mě to taky (resp. napadl mě ten název, ale člověk nikdy neví).
Důvěra v recenze her či filmů je fajn věc, hádám, že kdysi jsem ji měl taky, ale už je to dost dávno :-)
Je opravdu nečekané, že je Max Payne ve filmové podobě debakl, když se podíváte na jméno režiséra.
sevencreature: Předpokládám, že MovieZone. Aspoň teď vidíš, jak se já často cítím při čtení tvých příspěvků... :-)
"Metacritic je to stejne samej debil"
Tím máš na mysli co? User rating?
Tím máš na mysli co? User rating?
Co je to MZ?
Horší je, že i na MZ to sklízí samou kritiku, a jejich recenzentům docela věřím...už jen to, že první pořádná akce je tam až po hodině o něčem podivném svědčí.
montana: Souhlasim. Na Metacritics jakmile film neni od Pixaru nebo od podobných profíků na animaci, tak stojí za houby...
Co sem se ted dival, tak na Metacritic je to stejne samej debil.
viz. http://www.metacritic.com/film/titles/silenthill?q=silent%20hill
viz. http://www.metacritic.com/film/titles/silenthill?q=silent%20hill
Ačkoliv první hodnocení na imdb nevypadá zle, tak kritika Maxe příliš nešetří :/ http://www.metacritic.com/film/titles/maxpayne?q=Max%20Payne
To každopádně. Každopádně HD rip to jistí : ).
Paul: Tak to zní zajímavě, škoda jen že ta Gamer verze nebude i v kině...:/
The director also announced he is planning a "Gamer Dedicated Cut" of the film, as he explained to GameDaily:
There's what I call the Gamer Dedicated Cut of the movie. It's a little slower and a little more atmospheric. There are some rougher edges on it, but it's not going to be a bloodfest. I want this to be the Max Payne that I set out to shoot. It's not that I wanted to release one version in the theaters and make a cheap buck by following up with a blood-drenched DVD version. The movie you see in the theaters will be an intense experience and the movie you see on DVD will be as intense an experience with some extra sensibilities for people who really adore the game.
Ale udělal mi zatím asi největší radost, chtěl bych to i ve filmu. Pozorní diváci jistě postřehli, že některé části jsou přímo texty ze hry: "But dreams has a nasty habit of becoming nightmares when you're not looking."
Hmm, povedené, řekl bych.
trailer je stylovy, jakoze komix, ale ve filmu to asi nebude:(
Sucre hraje Lupina, taky trošku miss co se castingu týče...ale nebudu ho zatracovat dokud to neuvidím.