@FildasCZ (23.12.2016 12:04): Zas tak vážný to není, jak to tady někteří popisují. Ranked je někdy vztekací, to už ale záleží jen na tvé povaze, ale na hráče, kteří by kazili záměrně hru narážím opravdu jen zřídka a to většinou jen v případech, kdy je jasné, že prohrajeme. Chat umí být v rankedech často docela toxický (věc, na kterou jsem při launchi téměř nenarážel... ach ty časy), lépe řečeno 1-2 jedinci, to ale stačí dát hráči mute a hned se na chatu dýchá lépe. Není to tedy nic, co by se nedalo ošéfit. Pokud se tomu ale chceš vyhnout, stačí hrát quick-play s pravidly ranked her. Hraješ si tam co chceš, ne jen za co umíš, toxické kecy tam mají lidi jen minimálně a užiješ si to stejně. Lidi to tam neřeší tolik, jako ranked.
A hrát se to dá v klidu i solo, občas tak hraju a poměr výher bývá tak 50/50. Navíc je nově možnost, pokud se vám s náhodnými hráči daří, zaškrtnout pole "Stay as Team" a můžete pokračovat ve hře nadále spolu. A s těmi ranky za výhru +20 za prohru -60 to taky není tak horké. V drtivé většině je to v průměru +25 a -25. Tedy skoro stejné a jen občas to má větší výkyv. Záleží totiž na hráči samotném, jak se mu ve hře dařilo. Pravda, jsou trochu znevýhodnění dva hrdinové a to Mercy a prý i Lucio, kteří za výhru dostávají míň, než jejich ofenzivní kolegové, ale zdá se mi, že od třetí sezony se to taky zlepšilo. Říkám to jako člověk, co má nahráno 200+ hodin.
Asi takhle: Pokud tě bavil TF2, věřím, že tě bude bavit i OW.
Asi takhle: Pokud tě bavil TF2, věřím, že tě bude bavit i OW.