Super,přesně tohle jsem potřeboval,díky
tak tady nějaké máš... TWB servery jsou většinou plné, ale stačí chvíli počkat, nebo zkusit se připojit jako spectator... pořád tam někdo odchází / přichází
TWB Server 77.74.192.88:7757
TWB Server II 77.74.192.89:7787
GMNET.RU 81.88.208.157:7757
BOH Server#4 78.46.67.195:9759
TWB Server 77.74.192.88:7757
TWB Server II 77.74.192.89:7787
GMNET.RU 81.88.208.157:7757
BOH Server#4 78.46.67.195:9759
No a právě by bylo dobré,kdybyste tu hodili ip těch serverů.Je to pro mne snažší,než hledat dle názvu
Nebo mapu Danzing. Vím, že minimálně na jednom serveru se hraje neustále.
Tak zkus TWB servery pro 50 lidí, tam se hrají všechny mapy, nevolí se tam, je tam maplist na pevno... Tankové mapy se tam obvykle hrají večer (Arad, Ogledow)
No,jde o to,že mám od Vodného jen omezenou verzi,která mi končí tuším 14.3.2009,takže bych si potřeboval pořádně zahrát a ne neustále útočit na tanky.Díky tomu bych si to nejspíš nekoupil.Z toho důvodu nehraji třeba CoD5.Když už,tak chodím na mody "rifle only",kde tanky nejsou.
Jinak s tím úmrtím je to pravda,beru z5,protože opravdu ty kulky svištějící kolem,dávají pocit,jako by jste dostali zásah.
Zatím chodím na tyto servery **[OGC.hu][RedOrchestra][SiegeofBudapest'44]**,-*C*K*-#1***Panzer***[www.ck-clankillers.de] a [08-15]-Clan www.null-acht-fünfzehn-clan.de
Celkově hra může být fakt dobrá,ale zatím na serverech,kde někdo je, jsou tankové.:(
Pokud to z vás někdo hraje poměrně často,dejte vědět přes soukromou zprávu,nebo xfire v profilu
Samotného mne vozidla také nebaví. V tancích jezdím stejně jako Hoonza s kamarádem, není nic lepšího než současně manévrovat, odrážet střely a přitom už patřičně natáčet hlaveň; ještě se budu muset naučit střílet za jízdy.
Tankové mapy jsou i parádní, jen se nehrají na "normálních" serverech - doporučuji všem alespoň zkusit olbřímí mapu Alteziegelei (na jednom serveru se hraje takřka neustále). To je taková nádhera, že jsme jednou vystoupili v lesíku na severozápadě a jen jsme si užívali atmosféru.
Mé achievementy jsou tady. Mohlo by jich být mnohem víc, ale znáte to - občas chybí k limitu 16 hráčů jeden hráč, jindy mi hra neuzná dobytí bodu kvůli zabočení o metr, abych mohl rozstřílet nějakou kempící krysu. :-) Ovšem mám i hodně vzácné kousky. Poslední dobou nehraji, příliš mne iritují choutky mého modemu.
Hoonza: Mně se jednou podařilo s nepojízdným IS-2 zničit asi šest sedm německých tanků včetně Tigera. Byl jsem mírně za kopečkem a na vrcholu asi třicet metrů přede mnou stálo rozsáhlé křoví ve kterém se skrýval kamarád s dalekohledem a hlásil mi posice přijíždějících tanků. :-)
Mě připadají tankové mapy super, jen člověk musí mít dobrou posádku a to se na public serverech málokdy stává (proto je lepší se s někým předem domluvit). Taky se musí vědět, jak který tank použít a na akteoru část střílet ;) Kdysi se nám s kamarádem podařilo zničit na jeden život přes dvacet tanků (měli jsme Panthera), pak mi došla munice :)) Pokud ale hraju sám, tak si raději dávám anti-tank...
Jinak achievementy mám tadyNa zisk těch stávajících jsem se nemusel nijak snažit, ale ty osatní už jsou dost těžké. Excellent sniper achievement nefunguje
RedDwarf: Taky nesnáším tanky. Je to o ničem.
Hoonza: Achievementů mám zatím jenom 5: Kills - Bronze, Silver, Gold, Exc.Marksmann - Bronze a Countersniper. Řekl bych že achievementy v RO jsou celkem dost náročné na získání. Ale je pravda, že zatím jsem to hrál jen pár hodin.
Dejte tu někdo ip nějakých serverů,kde nejsou mapy s tanky.Chtěl bych si už normálně zastřílet
Jinak jak jste na tom s achievementy v RO? Pochlubte se :)
Red_Dwarf: Realistické to je tak akorát. Pokud míříš do hlavy nebo trupu (jak říkal Hoonza), pak je to okamžitá smrt. Jinak může dojít k následujícím situacím - postřelení do nohy (zpomalení), do ruky (horší míření), ustřelení zápěstí a tím pádem nemožnost držet zbraň atd. V tvém případě možná došlo jen k postřelení "nedůležitého" místa na těle nebo tě vůbec netrefil. Někdy se zád, jako bys dostal přímý zásah, ale není tomu tak. Kulky kolem tebe těsně prosviští a díky realistickým zvukovým efektům máš pocit, žes to koupil. Stačí se mrknout na ikonu postavy na HUDu a pokud není nikde červená, minul tě.
No tak to je divné... Napadá mě snad jen, jestli to nebyl nějaký divný server, který by byl třeba jinak nastavený, nebo nestál jsi na spawnu? Tam to tuším někdy bývá udělané tak, že na spawnu máš větší výdrž... :) Já jsem se nikdy s ničím takovým nesetkal, všechny zbraně zabíjí na jednu ránu. A pokud střílíš na dálku, tak si nezapomeň zapřít zbraň o něco
Hoonza-no nevím,jako dostal jsem několik zásahů z nějakého automatu a normálně jsem je rozdýchal.Pak jsem znovu vylezl a dostal jsem další dávku a zas nic.Sám jsem s Kar98 mířil na týpka,co se krčil za pytlema,vůbec o mě nevěděl,takže jsem měl dost času na něj zamířit a hovno(měl jsem ho z boku,takže byl celý odkrytý).Za lamku se nepovažuji,v online řežbách mám odehráno dost,takže mířit jsem mířil myslím dobře :)
Jak jako vydrží tolik zásahů? Jedna kulka do trupu nebo hlavy a je po tobě... Přežít můžeš tak možná jednu ránu do nohy a do ruky... List serverů je na prd, proto je lepší si dát určité servery do oblíbených a hrát jen tam :)
Tak včera večer jsem chvilku hrál (dík Vodny),ty mapy jsou BRUTÁLNĚ velké,nebo aspoň ty dvě,co jsem zkusil.Jen mě trochu zaráží,když se hra snaží chovat ralisticky,proč vydrží člověk tolik zásahů?To mě trochu štve.Nebo jsou nějaké mody,podobné jako např. v CoD4,5 Hardcore?
Pak nějak blbne,že když refreshnu list serverů,tak se mi zobrazí nějaké,kde někdo hraje,ale jakmile na to kliknu kurzorem,oběví se 0
Já též disponuji zaprášenými guest passy :-)
Podobně jako Mirus mám dva guest passy pro RO. Platí do 11.4.2009. Kdo má zájem?
Tak to potom bude stejný jako nick tady. Jsem si to poletl s názvem účtu.
To mě nebere.Zadal sem marleso a je tu akorát Marles a offline,tak že znovu,pls.
Nick: marleso. Díky :)
Ok baby :D napiš zde svuj nick na Steamu nebo do SZ.Je to tvoje.
Tak já bych tím nepohrdl. :)
Mám tu ještě trial gift.Chce někdo?kdo první napíše,toho bude.
MCZ: Díky za poslání.
Teď máte 10 dnů na to udělat event, abych se taky mohl zúčastnit. :D
Teď máte 10 dnů na to udělat event, abych se taky mohl zúčastnit. :D
Art: můžu jeden poskytnout, pošli mi do pošty mail/account, kam to chceš.
Měl bych menší prosbu. Nemáte ještě někdo volný trial gift s tím, že byste ho rádi darovali ? :) Trochu sem zaspal příležitost pořídit si RO ve slevě a chtěl bych si to nejdřív osahat, než si to případně pořídim.
Ajantis: Hmm, možná si jen nebyl jistý (přece jenom, "Anal Intruder" bych já tipl jako první... jo, kde jsou ty časy, kdy by Val Kilmer mladý...).
MCZ: Jak mohls zapomenout TENTO nick? :-)
MCZ: Lovely Lištička at your service, už jsem si tě přidal.
Adieu: jak máš prosím nick na Steamu, ať si tě můžu hodit do přátel?
Memphis: Obvykle se vyplatí střílet na to, co jde či míří směrem k tobě. Pokud takto trefíš vlastního, ničeho se neboj, byla to smradlavá deserterská krysa! :-)
Adieu: Ale nesměli byste hrát spolu...:)
Já mám osobně asi největší problém s friendly firem, na dálku jsou ty uniformy dost těžko rozeznatelné, ale asi i v tom to simuluje reálnou válku...
Však se do toho dostanete. :-)
MCZ: Tutorial, tam je nějaký tutorial? :-D Na hraní map v singlu s boty bych se opravdu vybodnul, je to dobré snad jen na to zjistit jak která zbraň střílí od boku.
Do eventu bych šel, a nejspíše i Julianus Apostata.
Do eventu bych šel, a nejspíše i Julianus Apostata.
Tak jsem to na pár minut zkoušel... mno tedy atmosféra je výborná, ale akce samotná? To netušim, jelikož se mi nikoho nepovedlo pořádně zabít :-)
Já bych do toho možná taky šel (ale vážně mi ta hra moc nejde, i když dost uvažuji o tom, že asi tutorial přeskočím, než mě odradí úplně).
Vodny: Event bych klidně dal, ale obávám se, že se na RO nesejde dostatek lidí...
Flowerpot: Tak výhoda RO je v tom, že i nezkušený hráč může s trochou snahy zabít veterána. Arkádové frenetické střílečky s odčítáním životů jsem nikdy nehrál.
A co se týče znalosti zbraní, budeš to mít o to zábavnější - jako nějaký šikmooký Sovět, co poprvé dostal do ruky Mosin. :-)
*S brekem utíká pryč a zapíná TF2*
:-)
Ale ne, až budu mít trochu více času, tak se do toho pustím...
:-)
Ale ne, až budu mít trochu více času, tak se do toho pustím...
Chlapci,umíte hrát na housle?já taky ne.Jste schopni přežít ve válce?já ne.Přijďte si to vyzkoušet na servery.Žádný doktor,žádná lékárnička-jediná nevýhoda.Ocitneš se někde v poli"a musíš si sám poradit a přežít.Ještě se chcete na něco zeptat? :D
Flowerpot: tento víkend je to za pakatel, takže pokud můžeš těch pět euro postrádat, tak si to můžeš koupit do zásoby :-). Já už to mám, ale obávám se, že to bude opravdu hrozný časožrout - hlavně kvůli tomu, než se do toho dostanu (což je třeba dost v kontrastu s TF2, kde je spousta věcí hezky zjednodušená a člověk toho dost pochopí při první hře).
(BTW ta cenová politika Steamu - euro vs. dolar - mě ale pěkně štve, a mj. je to další dobrý důvod upředňostňovat non-steam hry.)
Neviem, celkom ma to láka, ale... má zmysel si Red Orchestru kúpiť aj v prípade, že v akciach nijak zvlášť dobrý nie som a o druhej svetovej z technického hľadiska neviem prakticky nič?
(ale môžem sľúbiť, že by som sa snažil :) )
(ale môžem sľúbiť, že by som sa snažil :) )
Memphis: Přijde mi to málo, ale je to možné, obzvlášť kolem poledne - většina lidí se obvykle snaží dostat na nejpopulárnější servery jako Wild Bunch, The Damned Priest, VAPIJEE, NETBYNET či BOH 1 a 4 (který mám nejradši; BOH servery jsou určeny spíše pro zkušenější, neboť je tam dost klanových hráčů), tudíž při zapnutí filtrů to tyto obvykle nezobrazí. Ale vyplatí se nějakou tu minutu počkat, než se místo uvolní. A ač to často ukazuje dost šílený ping, přímo ve hře je třeba kolem 80, což je výtečně hratelné. Hráčů tedy rozhodně málo není, ovšem přeci jen se to popularitou nemůže rovnat akčnějším věcem jako Team Fortress nebo Insurgency.
Nějaké tipy na zajímavější nekomplikované mapy: Zhitomir1941, Moscow_beta1, Kriegstadt_beta3, Kolno, Lazur, Danzig, teď nová FallenHeroes atd.
Adieu: Když si zapnu při vyhledávání všechny filtry (ne-plný server, ne-prázdný-server atp.) tak mi to vyhledá jen asi 30 serverů, z toho s obstojným pingem tak 10. To Red Orchestru hraje tak málo lidí nebo jsem to jen zkoušel ve špatnou chvíli? Nějaký tip na pokud možno ne tankovou mapu vhodnou pro relativního začátečníka?:) Dík.
Jééé, oni v updateu přidali novou mapu (moc pěknou, stalingradskou) a možnost achievementů. Je sice pravda, že podobná ocenění za killy k válce moc nepatří, ale naštěstí jsou to moc dobře vymyšlené věcičky, které hráče budou motivovat, jako třeba zničení několika tanků panzerfausty bez jediného vlastního úmrtí či krystalické přežití celé bitvy. Schválně, jestli získám 500 close combat killů. :-D Za celou dobu hraní už jsem je možná i měl - je čas na další kolo a stovky patetických reakcí neschopných hráčů (včera jsem si s jedním Sovětem vyměnil kulku a pak jsem se k němu rozběhl s bajonetem, chvíli jsem se při přesunu kryl v mrtvém úhlu za stěnou, ale přesto na mě měl asi ještě dvě rány, jimž jsem ovšem uhnul; když už jsem byl u něho, vytáhl granát a hodil ho nám oběma pod nohy. To mě vážně naštvalo, takové hovado, tak jsemu mu ještě zabořil bajonet do hrudního koše a skočil do krytu. Povedlo se a byla to opravdu moc uspokojivá práce. :-) Nejlegračnější však bylo, když jsem před časem v Kaukasus takto kličkoval při opravdu dlouhém vybíhání na kopec, z jehož vrcholu mne ostřeloval puškař skrytý za pytly s pískem. Dostal jsem se k němu právě ve chvíli, kdy vyplýtval všechny náboje a přes barikádu jsem mu bajonetem rozpůlil nos. Labuž.).
MCZ: Ale přijdeš o to nejlepší... :-) Docela by mě zajímalo, kolik hodin RO jsem mohl za celou dobu nahrát. Nejspíš mnoho set.
Hmm, vypadá to zatraceně zajímavě, ale asi si to odřeknu; nejdříve TF2, pak Quake Live a teď tohle... na stará kolena propadnout online akcím, to se nesmí stát :-).
Do konce víkendu na Steamu za 5 euro.
Kdyby někdo chtěl vyzkoušet, můžu poskytnout Guest pass.
Kdyby někdo chtěl vyzkoušet, můžu poskytnout Guest pass.
31. ledna 2009 oficiálně výjde mód Darkest Hour, do teď se hrály jen zabugované beta verze.
Ach, není nad to, když Němce vlastním tělem kryje bratr Rus. Aneb jak naštvat klanové hráče. :-)