@tomi2k9 (17.07.2013 00:38): nyní ve slevě tomu tak není
@Paul (17.07.2013 00:16): To nejsou předsudky, ale když DLC stojí stejně jako základní hra, je něco špatně :)
@tomi2k9 (16.07.2013 23:37): samozřejmě že ty co jsme tu napsali jsou podstatný. Přidávaj kvalitní obsah a hru pěkně doplňujou. Year of the Snake je přímo datadisk co se odehrává po hlavním příběhu a navazuje. Chtělo by to zahodit předsudky vůči DLC, ne všechny jsou špatný, obzvlášť za cenu dvou piv. Doby horse armoru už jsou pryč.
@Paul (16.07.2013 23:19): To já vím, že se to tu psalo, ale jelikož jsem fakt velkej odpůrce DLC, tak přemýšlím (spíš se ptám), jestli jsou ty DLC ke hře nějak podstatný, nebo se na ně mám vykašlat...
@tomi2k9 (16.07.2013 23:07): Už několikrát jsme tu psali který koupit. Takže ne, není ;-)
A u každýho máš na steamu jasnej popis co obsahuje.
A u každýho máš na steamu jasnej popis co obsahuje.
@Paul (16.07.2013 23:04): Právě proto, jen v těch DLC je trochu bordel. Není jich zbytečně moc? :)
@Paul (16.07.2013 23:04): Huh, Jade Empire
@tomi2k9 (16.07.2013 22:36): Však je to teď skoro zadarmo, já za to dal tehdy nějakých 40 doláčů a nelituju
ještě video z Nightmare DLC
ještě video z Nightmare DLC
Takže to jako mám koupit? Tak teda joooo :)
@Strady (16.07.2013 21:03): Zodiac se mi líbil, ale teď hraju Nightmare a to je taky paráda, zombie apokalypsa po čínsku, hrozně se mi líbí ten meč co tu je, plus dobrý vtipy, hlavně s vincentem. A jako bonus, zabít podruhý Dogeyese se vždycky hodí :D
Napraveno :-)
@Paul (16.07.2013 20:21): Zodiac Tournament bych řekl, že nejlepší (líbí se mi jak je udělaný jako starý kung-fu film) pak Year of the Snake a až potom Nightmare in Northpoint. Ostatní nemám.
@Paul (16.07.2013 20:21): S tím nemohu jinak než souhlasit. S těch dlc mám většinu, krom těch Wheels of Fura a Zodiacu.
Dohráno podruhé, zvyšuju hodnocení. Tahle hra mě prostě dostala. Děj, atmosféra, sense of place...snad jediná city akce co se kdy dokázala vyrovnat první Mafii.
A teď je na Steamu v brutální slevě, kdy i to nejdelší DLC stojí jen euro dvacet centů. Hybajte kupovat!
A DLC která považuju za nutnost, jak už bylo zmíněno níže:
Year of the Snake
Nightmare in Northpoint
Wheels of Fury
Zodiac Tournament
A některý menší jsou taky sranda, třeba drunken pack.
A DLC která považuju za nutnost, jak už bylo zmíněno níže:
Year of the Snake
Nightmare in Northpoint
Wheels of Fury
Zodiac Tournament
A některý menší jsou taky sranda, třeba drunken pack.
Teda dyt ty Fight Cluby byly uplne primitivni, ne? Jsem myslel, ze jsou nejak obtiznosti vystupnovany, ale vsude byly furt ti stejni tupy typci. Cely je to jen o nacasovani counter-attacku a to vzhledem k prodleve neni vubec problem.
A kopacka od zdi byl asi nejuzitecnejsi chvat :)
A kopacka od zdi byl asi nejuzitecnejsi chvat :)
@Paul (15.07.2013 18:51): jo ten kop po odrazu ze zdi má velký využití třeba právě v tom fight clubu z tvého videa - díky té dlouhé zdi - to jsem jich tam díky tomu zkopával několik najednou.
@RXQ79rudax (15.07.2013 14:22): Několik poznámek k tomu videu.
1) je zajímavý vidět rozdíl když hraješ na myši, jak máš mnohem větší svobodu pohybu kamery. Neustálý otáčení atd je cool.
2) to otřesný žlutý pyžamo jsem na sobě neměl snad ani jednou
3) ten wall jump kick je těžký dobře načasovat. A já dokonce úplně zapomněl že v tý hře jde.
Jinak jsem pro porovnání tedy taky nahrál video z fight clubu, hráno na gamepadu:
2) to otřesný žlutý pyžamo jsem na sobě neměl snad ani jednou
také hru velmi doporučuji - ty souboje jsou velice zábavné - když jsem to teď rozehrál tak asi po 3 hodinách jsem to prostě rozehrál znovu abych si tentutorial zopakoval a toho šmejda s tím nožem jsem porazil rychle úplně bez problému.
tady moje 8 minutová ukázka bitky v klubu bojových umění: tady
tady moje 8 minutová ukázka bitky v klubu bojových umění: tady
@Chuck (13.07.2013 18:35): Jo Chucku koukej to koupit až to bude v daily sale, u toho týpka na konci tutoriálu stačí nemačkat bezhlavě tlačítka a vykrejvat se a využívat prostředí.
@Chuck (13.07.2013 18:35): Dal bych tomu rozhodně šanci...
@ViRus (13.07.2013 18:27): Výzvy vcelku jo, ale když už, tak v samotné hře, ale v demu by se jimi mohlo šetřit, aby to hned v úvodu nenasíralo.
@Zoltan (13.07.2013 18:26): Je ti přičte zkušenosti k mafii a odečte u policie.
@Chuck (13.07.2013 18:18): Jo, měl by to být on. Taky mě zabil asi desetkrát, ale nakonec je to docela snadný souboj, jen musíš útočit ve správný čas a ne bezhlavě.
@ViRus (13.07.2013 18:14): Naštěstí se pak objeví opravené v garáži, což je fajn.
Bude mít nějaké následky, když např. přejedu vyšší počet obyvatel nebo čmajznu taxíka? :)
@Chuck (13.07.2013 18:18): Nemáš rád výzvy?
@ViRus (13.07.2013 18:14): Nejspíš jo, ale když jednoho pacholka likviduješ asi na pětadvacátý pokus, tak už Tě to ke koupi hry moc netáhne. :-/
@Zoltan (13.07.2013 17:46): To je ten týpek, co byl v demu? Většina závěrečných bossů bývá mnohem jednodušší než on. Kvůli němu jsem to rychle pohřbil.
Po dvou hodinách to vypadá hodně dobře. Chvíli jsem se musel učit souboje, docela jsem zakysnul u toho týpka s nožem na konci tutorialu (nebo co to je, prostě poslední souboj před tím, než hráče hra vhodí do světa :)), ale nakonec jsem se to myslím docela naučil. Docela mě překvapil slušný jízdní model, i když jsem při první jízdě zaparkoval v moři :)
Ty co napsal Fritol doporučuju. Příjemně tu hru obohacují. Já si tam dal i pár těch menších, např drunken master, je sranda bojovat jak ožralej jackie chan :)
Ale i bez DLC je ta hra skvělá. Kvalitní herní doba kolem 30 hodin.
Ale i bez DLC je ta hra skvělá. Kvalitní herní doba kolem 30 hodin.
@Cobot (13.07.2013 08:01): Street Racer Pack, Nightmare in North Point, Wheels of Fury, The SWAT Pack, Zodiac Tournament a Year of the Snake.
Všechno ostatní jsou jen skiny bez přídavných misí a nebo "cheaty", které ti odemknou něco, co můžeš postupem hrou odemknout zadarmo... Stejně mi příjde 50% sleva málo. Třeba 2,5€ za 6 misí je docela pálka.
Nevím jak je to s příběhem v těch DLC, ale vypadá to, že příběhové budou jen Year of the Snake a Nightmare in North Point...
Uf s tima DLC to snad nemyslej vážně... Proč je jich tolik? Fakt se mi nechce kupovat DLC balíček za 22,49€. Nevíte který DLC stojej za to koupit? Zajímají mě jen příběhové.
Mimochodem ještě tři hodiny je základní hra za 6,24€.
Mimochodem ještě tři hodiny je základní hra za 6,24€.
@RXQ79rudax (12.07.2013 16:00): Já mám z rádií nejraději warp/ninja tune/softly, ale dobrý songy jsou na všech.
@Paul (08.07.2013 21:08): no já jsem si teď konečně udělal čas si to zahrát - i když jsem si hru koupil asi před rokem ( to jsem to hrál asi jen hodinu ).
Co se týče rádia - tak poslouchám převážně jen ty dvě stanice kde hrají tu klasiku - asijskou hudbu ( takové to drnkání ) a klasickou hudbu ( třeba skladba: Pro Elišku )
- hraju to na vysoké detaily ( při 40 - 50fps )
- hraju to na vysoké detaily ( při 40 - 50fps )
@montana (10.07.2013 10:18): Jo, to vim, ale neměl. Ale teď stejně řešim problém s bezdrát připojením na net :( dneska zkusim natáhnout kabel, jestli bude nějaká změna.
@Walome (10.07.2013 08:56): Bylo to v Plusku, tos ho jeste nemel?
@Paul (09.07.2013 17:46): "SD bych ale bral na PC" - jo, souhlas.
@Walome (09.07.2013 12:38): RDR je v některých ohledech lepší, ale SD mě on the whole bavilo víc. Obě jsou ale devítkový a neměly by ti uniknout.
SD bych ale bral na PC, ta verze je borderline nextgen.
SD bych ale bral na PC, ta verze je borderline nextgen.
Teď jsem na to koukal ve slevách, ale RDR vyhrál...
@ViRus (08.07.2013 21:22): Sakra že už bych se taky do toho pustil.
@Paul (08.07.2013 21:08): :-), máme to stejně, do DLC se vrhnu co nejdříve...
Tak jsem podruhé rozehrál, že si to konečně dohraju se všemi story DLCs, a zase mě prostě dostalo jak fantastický to je. Ten moment kdy nasednu na motorku, začne pršet, do toho začne hrát Fuse - Hudson Mohawke, aaaah to je prostě atmosféra :-)
Wei Fucking Shen prostě.
Wei Fucking Shen prostě.
@Strady (01.07.2013 11:57): No, pre niekoho to môže byť užitočné, každý má iný štýl, ale ja som so vzdušnýi kopmi a odzbrojeniami ľahko porazil aj 15 ľudí a keď sa mi nechcelo bojovať a získať územie s kamerou, tak som ich proste zrazil autom :D
A oblečenie som vždy nosil správne a robil som toľko brutálnych killov koľko sa len dalo ale aj tak som skoro nikdy nezískal 3 trojuholníky.
@Coldplaz (komentář): Jen maličkosti: zlomení nohy (alias prokopnutí kolena) je jedna z nejlepší technik co můžeš mít, po tomto úderu ti zůstanene protivník předkloněný a můžeš mu dát kop na hlavu, který hodně ubírá energii a nebo ihned zlikvidovat úderem Ninja. Taxík byl pro mě, nejúčinější přesouvání po mapě, jedno z nejlepších, které jsem viděl u hry s otevřeným světem. A k zvýšení levelu Triády stačí, když se správně oblékneš a budeš trochu víc brutální :-)
Jinak souhlas :-)
Jinak souhlas :-)
@Marty34 (04.05.2013 08:19): Pre mesic za 17 dollaru ? :) nemyslim si cekal jsem a cekal a neodolal uz tehdy minuly ork to bylo za 75 % jen s par dlc, ale :( ..ted to mam a jsem stastny
@FildasCZ (28.04.2013 16:08): Ze se to vali na netu pres mesic se vsemi 30 DLC, avsak pribehove stoji za rec jen jedno :)
Stejny nazor jako Paul a i ja se tesim naDLC.
Já se na druhý dohrání, se všemi DLC, vyloženě těším. Skvělá hra.
@Barney (28.04.2013 17:26): Tak k tomu ta sleva jeste 20 % z tech 21,7.Pujdu na to
@FildasCZ (28.04.2013 16:08): Že je před tebou hodně dobré zábavy.