Tak dohráno i s DLCčkama. Povedená hra. Za pokračování bych se nezlobil. Jediné co mi pilo krev bylo cokoliv spojené s řízením, obzvlášť pak závody mi vůbec nesedly. Jinak příběh, soubojový systém a prostředí Hong Kongu parádní.

Poslední dobou začínám open world hrám přicházet na chuť - během necelého roku dohráno Saints Row: The Third, Skyrim a Sleeping Dogs. Hlavně ty městské se mi líbily a tak nějak se ohlížím po další. Kvůli Watch Dogs však musím vyměnit nejdřív grafickou kartu :D
@Fg (23.12.2013 15:31): Asi jsem slepý, ale auta mi hranatá ani ošklivá nepřišla, jízdní model je lepší než v GTA serii, od takové hry ani nic lepšího nečekám.. prostě jak v Saints Row 3 a město mi zrovna miniaturní taky nepřipadá, i když je pravda, že obrovské také není. Každopadně je mnohem hezčí než v jiných městských akcích.
Nu dosti budgetové béčko nakonec, ještěže jsou ty svátky ...
jak jsem to tu četl, tak jsem získal názor, že je to krátké...cokoliv nad 15h je strašně dlouhé :) tak nvm jaká hra bude tím vánočním kandidátem
@Paul (18.07.2013 16:36): Měl jsi tam k dispozici velkej flák země (tu poušť) a jakmile jsi chtěl někam dál, napsalo to "bla bla bla, vrať se nebo demo skončí"... přičemž to celé bylo časově omezená tuším na 20 min na jeden zátah.
Vlastně to ukázalo většinu fíčur hry, ale člověk získá dojem, že je to furt o tom samým... což je, ale i tak je to zábava :)

@eremita (18.07.2013 17:11): To je pravda - zvlášť v dnešní době, kdy dema prakticky nejsou.
@Walome (18.07.2013 16:11): Jasně, já jsem toho názoru že demo neměli dělat vůbec, protože na open world hry se dělá blbě. Takhle tam dali jen ten tutoriál a člověka to skoro odradí než naláká.
Mě Sleeping dogs stojí zato. Minimálně těch pár chvil co jsem to hrál. Hratelnostně od toho čekám v podstatě GTA. Mě se hlavně líbí ta asijská atmosféra, grafické zpracování včetně barevný palety a soubojovej systém vypadá taky hodně dobře. Jizdní model mi sice naopak připadá špatnej, ale cekově se těšim.

DLC jsou konkrétně u téhle hry zvládnuté hrozně. Je jich moc a je v nich bordel. Kdybych si ale dal ten čas a pročetl si popisky tak se těm cheatujícím asi vyhnu. K DLC obecně taky nepřistupuju s nadšením, protože vždycky chci mít hru komplet. Ale je na každym zda si je koupí nebo ne, to je fakt.
Mě se to demo nezdálo tak hrozný. Je pravda, že něco málo z něj museli vystřihnout, protože by to hráči nedávalo smysl. Ale mohlo by být lepší.

U DLC je problém, že člověk většinou ani neví, co přesně kupuje (i když to neví ani u některých her) a někdy to dlcčko stojí opravdu za starou bačkoru. Najít dlc, který kvalitně rozšiřují hru je trochu umění.
@tomi2k9 (18.07.2013 01:06): Rozumím tomu, že se ti hra nelíbí a nestojí ti za koupi, ale neustále negativní řeči o DLC jsou bezpředmětné. Jednak, jak jsi napsal, nemusíš si je kupovat a jsou pro ty co jsou ochotní ty peníze za to dát. Hra jako taková perfektně funguje i bez nich, dlc nejsou žádným výňatkem a je rozšiřují již tak dlouhou hratelnost a zábavu. Co se získaných zkušeností týče, je jen málo her, většinou rpg, kde nabyté zkušenosti zůstávají pro znovu hraní. Nedávno jsem dohrál San Andreas, a že by pro nové hraní zůstával majetek, peníze, vlastnosti (svaly) se říct nedá a taková je i SD, hra s otevřeným světem.
No, tak jsem na Steamu stáhnul demo a nějak moc mě to nechytlo. Možná, kdybych věděl o co jde a nedostal na zkoušku část hry, kde nevím co jsem zač a o co jde, bylo by to jiný, ale tomu ty DLC, který se tu řešili? Nene, tuhle hru nepodpořím... Původně jsem myslel, že ty DLC stojí stejně jako hra (myslím teď v akci) - nakonec se tu dozvím, že stojí dvakrát tolik (díky za upozornění kluci) a že polovina z nich jsou "cheaty"... Tímhle už si to u mě pohnojil Battlefield 3 s těma jejich "DLC odemknu ti všechny zbraně" a další takovou hru už nééé. A nějaký takový, že je to kvůli znovuhratelnosti? Když dohraju hru a chci jí hrát znovu, tak už by zkušenosti snad mohli zůstat a ne že za ně budu platit. Je jasný, že je nemusím kupovat všechny, ale prostě tyhle věci podporovat nechci. Možná někdy jindy...
Osobně bych taky raději jedno velké expansion, ale co se dá dělat. Ono není zas tak těžké zjistit si která DLC za to stojí a která jsou zbytečná.

Já jen doufám že se SD prodalo dost na to, aby Square Enix greenlightnul pokračování. Next gen Wei Shena například v...Singapuru nebo Bankoku bych si sakra nechal líbit.
Ach. celý tento DLC marketing mi lezie na nervy, pred pár rokmi ste proste kúpili celú hru a dostali poriadne expansion packy a žiadne sťahvateľné hlúposti ako kostýmy, klobúky a zombíkov.
@Paul (17.07.2013 15:01): Jo já vim žes to psal, taky jsem si je naházel do košíku, ale pak jsem si řekl že to chci mít komplet. No tak teď to mám :D

Prostě mě nenapadlo že můžou existovat cheatující DLC... Kdo by něco takovýho chtěl..? A i tak mohli jít v menu hry vypnout... Holt nová doba, no...

No nic vrhnu se na mazání souborů., co mi zbývá...
@Cobot (17.07.2013 12:35): sorry ale tohle už je fakt demence. Tady několikrát píšu jaký přesně DLC koupit, a stejně je to k ničemu.

Ty bonusocheaty jsou tam právě pro další hraní - např. když to člověk hraje podruhý a chce mít všechny pohyby atd odemčený rovnou, tak se to hodí. Pro první hraní ale fakt ty soubory smaž (návod na steam foru), balanc i zážitek to kazí.

@tomi2k9 (17.07.2013 09:37): Ty DLC co jsem tu vypsal jako nutný stojí jen 4 eura. Dohromady hra vyjde na 10 eur a je to prvotřídní zábava na 35-40 hodin.
@Cobot (17.07.2013 12:35): Jo tak to chápu - to jako když jsem si koupil Augmented edition k Deus Ex a hned jsem měl x peněz, zkušeností atd... a tohle je nevýhoda steamu - např jsem chtěl naisntalovat JEN Tropico 3 bez datadisku... a měl jsem smůlu, muselo to být s ním.
Ach jo.. Já tu hru chtěl už dlouho a tak jsem jí předevčírem koupil v akci za (-75%) tedy za €6,24. Pak jsem dumal co s DLC. Protože jsem netrpělivěj a línej tak jsem se skřípěním zubů koupil celej DLC pack za (-50%) tedy za €22,48. Tedy jsem vyhodil oknem tři kila..

Co je snad ale ještě horší, že jsem si kvůli svý lenosti nepřečetl popisky DLC a rovnou to koupil. Jenže některý DLC fungujou jako cheaty co vám daj zkušenosti, peníze, auta, hadry atd... Takže jsem si navíc tu hru ještě podělal. Od začátku mám snad šestou úroveň a asi 200.000 dolarů. Co je tohle za idioty... Nebo jsem idiot já... No každopádně jsem pěkně nasr...

Ty DLC jdou snad prý nějak zrušit, když se smažou nějaký DAT soubory.. To je ale fakt voser...