Omlouvám se, že tu budu chvilku tapetovat, ale chtěl bych se vyjádřit ještě k pár bodům zmíněné recenze. Vím, že se jedná o fanstránku, ale i tak si autor údajně dle svých slov zakládá na informační hodnotě a tak by ve svém článku nemusel lhát:-) Tak např. prohlášení o tom, že se Zenimax snažil od počátku do ESO dostat podobný styl boje a interface včetně ovládání jako v sérii TES prokazatelně není pravda - původně se mělo jednat o klasický 3rd person pohled jako ve všech klonech WoW, nicméně po nátlaku hráčů a obrovské vlně kritiky to předělal a přidal 1st person. (např.http://kotaku.com/the-elder-scrolls-online-finally-looks-like-an-elder-sc-510504840)
@
Crash (10.04.2014 11:03): Fajn, to je pravda, škoda ale, že úprava panenky v posledních letech tak nějak vytlačila to podstatné - přidávání bodů do skillů apod.
EDIT: Tak už nechám spamování, jen se ještě musím pousmát nad prohlášením autora, že souboje jsou skvělé a nabízí přesně takový feeling jako v původních TES hrách, tedy jsou podobné jako v Tera Online a Neverwinter, jen o něco realističtější. No tak dávat za vzor souboje ze Skyrimu... řekněme, že se zrovna pro to realistické zpracování dají najít lepší příklady (a jen tak mimochodem, už Arena v roce 94 měla souboje propracovanější).
A ještě drobné finanční info - Zenimax mi stále na účtě blokuje 365 Kč i přes několik emailů s žádostí o odblokování (bez odpovědi samozřejmě). Podle oficiálního prohlášení autorizace částky trvá maximálně 3-7 dní, tak asi budu tím týdenním šťastlivem. Btw. lehce cítím, že se ze mě stává hater, ale posuďte, jestli neoprávněně...