@MickTheMage (10.06.2012 15:38): Tak potom nerozumiem - nie je jedinym rozdielom medzi DLC a datadiskom rozloha + pridavne predmety, schopnosti, classy, atd? Toto vsetko, podla toho clanku, Dawnguard bude mat.

A aky je potom rozdiel medzi Shivering Isles a Dawnguardom, ze prvy sa moze nazyvat datadiskom a druhy uz nie? :/
@sxg (10.06.2012 14:03): Som rád, že sa rozhodli pre plnohodnotný datadsik namiesto DLC, aj keď niekto by mi mohol kontrovať, že sa to dalo čakať, po tých dobrých predajoch. No nič, Snáď sa postupne Todd rozhodne zaradiť do hry všetko, čo bolo v Gamejame, a ja sa medzitým teším ešte viac na GOTY edíciu :)
@Bodkin (31.05.2012 16:33): To jsou mi ale novinky! Upíři! To je ale inovace. Ale víte co? Protože se to odehrává ve Skyrimu, budou do skyrimští upíři - a to je zatraceně nějaká inovace!
Tak se mi zdá, že studia už se definitivně začala živit tím, co už jednou udělali. Akorát to dávají do balení v jiných kombinacích.
@Bodkin (31.05.2012 16:33): Uživatel, který video nahrál, nahlásil, že toto video může zahrnovat obsah nevhodný pro některé uživatele........

Pokud se chcete raději vyhnout potenciálně nevhodnému obsahu, můžete aktivovat Bezpečný režim služby YouTube........CO???

Přihlásit se OOOORRR vytvořit ůůůčet

Hele : nějak mi to vídeo nefunguje.....

Normalne se vsichni pojdme zaregistrovat - ale fofrem hovada
1.6 bude obsahovat bojový systém na jízdě na koni. To se těším hodně teda ;)
- k sekci zajímavosti:
.... "It's just a flesh wound" (je to jen povrchové zranění). Je to odkaz na scénu z filmu Monty Python a Svatý Grál ....
- já bych ještě doplnil 2 dobré hlášky: No, not like this ! ( Ne, takhle ne ! ) - 2* takhle ne - myslím že se tahle hlášky hodně proslavila ve filmu Matrix - ukázka z filmu

a ještě: I will return - Já se vrátím - tuhle hlášku říkal nějaký přízrak po zabití.
----
pak bych ještě přidal toho bezhlavého jezdce a tu dřevěnou plošinu / můstek v té pevnosti obsazené Zapřísáhlými JV od Markarthu - ze které kdyš zkočíte objeví se tam duch ... odkaz na hru: Assassin's Creed

---
Já už budu téměř finišovat - téměř již 200 hodin hraní - myslím že už mám objeveny všechny lokace - teď jen procházím ty které jsem jen objevil ale neprozkoumal ( především nějaké jeskyně ), knihy se mi snad podařilo najít všechny nebo alespoň téměř všechny - ty taky pročíst - někdy jsem např. třeba strávil asi až 10 hodin v kuse jen čtením - taky by bylo dobré aby se ty přečtené knihy daly nějak barevně označit abych si ty názvy těch přečtených nemusel vypisovat do notesu... . Zatím se mi podařilo najít 20 těch Bareziiných kamenů ( z té její kuruny ) - bez návodu - kdyžtak se pak kouknu na nějaké návodové-video abych našel všechny.
v 1.6 Zatial zadara, prekvapujú ma, vylepšenie vodičky, nové textúrky, nové fičúrky, začínam veriť, že to nové DLC nebude DLC, ale poriadny datáč aka Bloodmoon.
Hmm, taky čekám... ale já čekám i na všechny možné DLC. Chci si hru zahrát teprve až bude kompletní do puntíku, protože dnes už bohužel nemám čas věnovat hře o rozsahu 100+ hodin více než jedno dohrání :( Asi se načekám ještě dlouho...
Já bych rád, aby už Bethesda přestala s patchováním, abych to mohl konečně rozehrát znovu, nahodit must-have módy a ne každý týden řešit jejich aktualizace...
ta parodie je geniální fak to tam zpívaj :D akorád na sračky, spíš tam slyším sračku :D
To je neuveriteľné, sa to nedá vypnúť. Každú chvíľu mi to berie kameru a vypadá to neskutočne debilne. A ja že si to druhý raz prejdem...
TES MMO poběží na Hero enginu (TOR)? Má to ohlášení vůbec nějaké pozitivní zprávy?
@Kotoktok (04.05.2012 15:50): No, já vycházím z toho, že člověk, který ještě nikdy pořádně nepřičichl ke hrám, si hned nekoupí onlinovku s měsičním předplatným... ale možná se pletu a takových lidí je hromada :-)
Ne že bych TES měl nějak extra rád, ale je to pěkne na p*** móda ze všeho dělat onlajnovky. Normální hráč si během roka koupí několik (desítek) her, ale onlajnovku si bude platit jednu možná dvě, tak kde chtějí vzít tolik zákazníků?
Ja nechapu, jak jim prosla schvalenim kytkokundoprdel na promo materialy, kdyz grafik chtel zrejme naprosto jasne oznamit, co si o hre mysli :))
Tak co jsem tak koukal na zingu, tak to vypadá, že Skyrim bude asi poslední dobrá hra z universa TES
néééé. Nevím jestli jsem víc nešťastný z toho, že to pravděpodobně zabije celou sérii, nebo z toho, že to třeba nebude tak špatný a já to budu muset platit.