- k sekci zajímavosti:
.... "It's just a flesh wound" (je to jen povrchové zranění). Je to odkaz na scénu z filmu Monty Python a Svatý Grál ....
- já bych ještě doplnil 2 dobré hlášky: No, not like this ! ( Ne, takhle ne ! ) - 2* takhle ne - myslím že se tahle hlášky hodně proslavila ve filmu Matrix -
ukázka z filmu
a ještě: I will return - Já se vrátím - tuhle hlášku říkal nějaký přízrak po zabití.
----
pak bych ještě přidal toho bezhlavého jezdce a tu dřevěnou plošinu / můstek v té pevnosti obsazené Zapřísáhlými JV od Markarthu - ze které kdyš zkočíte objeví se tam duch ... odkaz na hru: Assassin's Creed
---
Já už budu téměř finišovat - téměř již 200 hodin hraní - myslím že už mám objeveny všechny lokace - teď jen procházím ty které jsem jen objevil ale neprozkoumal ( především nějaké jeskyně ), knihy se mi snad podařilo najít všechny nebo alespoň téměř všechny - ty taky pročíst - někdy jsem např. třeba strávil asi až 10 hodin v kuse jen čtením - taky by bylo dobré aby se ty přečtené knihy daly nějak barevně označit abych si ty názvy těch přečtených nemusel vypisovat do notesu... . Zatím se mi podařilo najít 20 těch Bareziiných kamenů ( z té její kuruny ) - bez návodu - kdyžtak se pak kouknu na nějaké návodové-video abych našel všechny.